Petros1313 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα εχω έναν ενισχυτή home cinema 5.1 100watt ανα κανάλι και θέλω μεγαλύτερο ηχείο ΠΧ 1000watt ανά ηχείο και θέλω να εχω 5.1 ήχο μπορώ να βάλω αυτοενισχυομενα ηχεια? Απο την έξοδο του ενισχυτή του home cinema 5.1 απο τα κλασικά 2 καλώδια σε rca για να πανε στα αυτοενισχυομενα ? Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από Petros1313 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Θέλεις πολυκάναλο προενισχυτή ιδανικά ή ενισχυτή AV με pre-out για όλα τα κανάλια. Υπάρχει και η περίπτωση ενισχυτή AV με pre-out για τα δύο εμπρός κανάλια. 1000Watt; Θα αστειεύεσαι προφανώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros1313 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Για ολα τα κανάλια θελω και για τα 5 πρότεινε μου καποιο μηχάνημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Για να καταλάβω πως τα εννοείς τα Watt, τι ενισχυτή έχεις τώρα; 1000W/κανάλι με PA ηχείο θα έχεις μόνο, υπ' όψη. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από mitspetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros1313 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Ο ενισχυτής μου βγάζει 5.1 καναλια 100 watt το καθε κανάλι και θα ήθελα να βάλω αυτοενισχυομενα οτι watt θελω για ποιο δυνατό ηχο δλδ απο τον ενισχυτή του home cinema να φτιάχνω καλώδια που θα ειναι σε rca για να τα συνδέσω σε αυτοενισχυομενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Οι ενισχυτές ΑV των 100W "ανά κανάλι" συνήθως βγάζουν τα μισά Watt όταν καλούνται να οδηγήσουν όλα τα κανάλια που υποστηρίζουν ταυτόχρονα. Τέλος πάντων, για πολυκάναλη έξοδο προενίσχυσης με σκοπό να οδηγηθεί το σήμα σε τελικό ή αυτοενισχυόμενο ηχείο, δηλαδή να υπάρχουν έξοδοι προενίσχυσης σε όλα τα κανάλια και να είναι και Home Cinema επεξεργαστής, ο οικονομικότερος της αγοράς είναι ο Marantz SR5013. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από mitspetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros1313 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Ευχαριστώ πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Τίποτα, να 'σαι καλά. Ο συγκεκριμένος παρεμπιπτόντως έχει 4 χρόνια εγγύηση αν η αγορά του γίνει μέχρι το τέλος του μήνα από το δίκτυο επίσημων καταστημάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 23/5/2019 στις 10:25 ΠΜ, Petros1313 είπε Καλησπέρα εχω έναν ενισχυτή home cinema 5.1 100watt ανα κανάλι και θέλω μεγαλύτερο ηχείο ΠΧ 1000watt ανά ηχείο και θέλω να εχω 5.1 ήχο μπορώ να βάλω αυτοενισχυομενα ηχεια? Απο την έξοδο του ενισχυτή του home cinema 5.1 απο τα κλασικά 2 καλώδια σε rca για να πανε στα αυτοενισχυομενα ? φιλε ...πρωτα πρωτα κατσε και διαβασε 5 πραματα περι ηχου. 1000W (για πραγματικα εννοω, οχι τα μαιμου W που γραφουν) σε σπιτι, δεν θα μεινει λαμπογυαλο, για λαμπογυαλο....!!! τα καναλια, οπως σωστα γραφουν πιο πανω, συνηθως ειναι 40-50W, σε πολυκαναλο ηχο. σε στερεο μπορει να πανε και 100+...! αναλογα τον ενισχυτη, παντα. εγω μιλαω για τους φθηνους, των 200-300€...!! αν βαλεις ενισχυτη, θα βαλεις παθητικα ηχεια για να τα οδηγει ο ενισχυτης. ΔΕΝ βαζεις αυτοενισχυομενα σε ενισχυτη..!!! τα αυτοενισχυομενα πανε κατευθειαν στην πηγη, καθως εχουν ενσωματωμενο ενισχυτη. και αφου θες πολυκαναλο ηχο, θα στησεις ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΗΧΕΙΑ με πολυκαναλο ενισχυτη. τα αυτοενισχυομενα τα χρησιμοποιουν συνηθως σε στερεοφωνικες καταστασεις. ο Ενισχυτης σου -αν βλεπω σωστα ειναι ο SONY STR-K740p. οποιος απ' οτι λενε τα τεχνικα του χαρακτηριστικα δινει 80W/καναλι στα 8Ω. αρα ειναι μια χαρα για σπιτι....!!! ο MARANTZ που σου προτεινε ο φιλος πιο πανω δινει 100W/καναλι στα ιδια Ω. αλλα εχει και 900€...!! Εσυ τι ηχεια εχεις τωρα? αν θες σετ 5,1 ηχειων, καλο ειναι να πας σε κανα μαγαζι (αν εισαι αθηνα) να ακουσεις 2-3 μοντελα. επισης δεν ξερουμε τον χωρο που θες να τα βαλεις. ποσο μεγαλος ειναι και τι διαρυθμιση εχει. ολα αυτα παιζουν ρολο αν θες να εχεις σωστο ηχο. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από cabdik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δεν έχει καμία σχέση το ένα μηχάνημα με το άλλο. Ούτε τα ηχεία αυτά είναι κάτι ποιοτικό. Για βαβούρα ίσως. Απ' ό,τι έχω καταλάβει, ο φίλος θέλει να κάνει party. Εξ' ορισμού χρειάζεται επαγγελματικό εξοπλισμό. Επαγγελματικούς τελικούς ενισχυτές και ηχεία PA δηλαδή. Και μίκτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, mitspetr είπε Δεν έχει καμία σχέση το ένα μηχάνημα με το άλλο. Ούτε τα ηχεία αυτά είναι κάτι ποιοτικό. Για βαβούρα ίσως. Απ' ό,τι έχω καταλάβει, ο φίλος θέλει να κάνει party. Εξ' ορισμού χρειάζεται επαγγελματικό εξοπλισμό. Επαγγελματικούς τελικούς ενισχυτές και ηχεία PA δηλαδή. Και μίκτη. Ως παραδειγμα τα εθεσα τα συγκεκριμενα. αναλογα με το μπατζετ που μπορει να διαθεσει, θα βρει και τα αναλογα...! αλλα αν θελει να κανει παρτυ..., τοτε ναι. να κοιταξει σε επαγγελματικο εξοπλισμο. οπως ειδες ο ενισχυτης που εχει, δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματικα μηχανηματα. ειναι οικιακος ενισχυτης. για παρτυ..., μπορει να την βγαλει και με 2 αυτοενισχυομενα και ενα μικτη..... π.χ..!!!! εξ αλλου... δεν δινει και πολλες πληροφοριες στο θεμα του, ωστε να καταλαβουμε τι ακριβως θελει....!!! ουτε μπατζετ, ουτε τι χωρο εχει, ουτε αν θελει επαγγελματικη ή οικιακη χρηση.....! Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από cabdik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα