thelos257 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας προσπαθω να καταλαβω πως πρεπει να συγεκριμενα το κουτακι WAN CONNECTION επειδη εχει 4 επιλογες και δεν ξερω τι κανει τι συμαινει η καθε επιλογη. Εχω ιντερνετ Home 10άρα ταχυτητα κατεβασματος και ανεβασματος 40άρα. Καθε βοηθεια ειναι επροδεκτη να στε καλα. Οι επιλογες που μ εμφανιζει ειναι: Internet ADSL PPP Internet VDSL PPP Internet Eth PPP Route 3G Εγω το εβαλα στο δευτερο (Ιντερνετ VDSL PPP) αλλα καποιες φορες δεν ειμαι συνδεδεμενος ή δεν συνδεεονται οι θυρες πανω μου απο το uTorrent (Greek-Team.cc) τι αλλο πρεπει να κανω ; Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από thelos257
thelos257 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Καποιος που να γνωριζει ; Δεν ξερω αν το εβαλα στην σωστη κατηγορια το θεμα επειδη σχετιζεται με τις συνδεσεις adsl and vdsl
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 On 23/05/2019 at 09:53, thelos257 said: Καλησπερα σας προσπαθω να καταλαβω πως πρεπει να συγεκριμενα το κουτακι WAN CONNECTION επειδη εχει 4 επιλογες και δεν ξερω τι κανει τι συμαινει η καθε επιλογη. Εχω ιντερνετ Home 10άρα ταχυτητα κατεβασματος και ανεβασματος 40άρα. Καθε βοηθεια ειναι επροδεκτη να στε καλα. Οι επιλογες που μ εμφανιζει ειναι: Internet ADSL PPP Internet VDSL PPP Internet Eth PPP Route 3G Εγω το εβαλα στο δευτερο (Ιντερνετ VDSL PPP) αλλα καποιες φορες δεν ειμαι συνδεδεμενος ή δεν συνδεεονται οι θυρες πανω μου απο το uTorrent (Greek-Team.cc) τι αλλο πρεπει να κανω ; σωστο το βλεπω και εφοσον εχεις vdsl εβαλες σωστα το internet vdsl ppp.επισης προσοχη να μην σε κοβει το Firewall.αν θες να δεις οτι ολα ειναι οκ απλα βαλε στο mtorrent το port που ανοιξες και μετα με ανοιχτο το mtorrent πηγαινε στο www.canyouseeme.org και κανε το τεστ να δεις αν ειναι open 1
thelos257 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Στις 9/6/2019 στις 7:40 ΠΜ, poulinos είπε σωστο το βλεπω και εφοσον εχεις vdsl εβαλες σωστα το internet vdsl ppp.επισης προσοχη να μην σε κοβει το Firewall.αν θες να δεις οτι ολα ειναι οκ απλα βαλε στο mtorrent το port που ανοιξες και μετα με ανοιχτο το mtorrent πηγαινε στο www.canyouseeme.org και κανε το τεστ να δεις αν ειναι open Να σαι καλα φιλε μου και ας αργησες να μου απαντησεις.
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 On 14/06/2019 at 13:43, thelos257 said: Να σαι καλα φιλε μου και ας αργησες να μου απαντησεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα