Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας προσπαθω να καταλαβω πως πρεπει να συγεκριμενα το κουτακι WAN CONNECTION επειδη εχει 4 επιλογες και δεν ξερω τι κανει τι συμαινει η καθε επιλογη. Εχω ιντερνετ Home 10άρα ταχυτητα κατεβασματος και ανεβασματος 40άρα. Καθε βοηθεια ειναι επροδεκτη να στε καλα.

Οι επιλογες που μ εμφανιζει ειναι:
Internet ADSL PPP
Internet VDSL PPP
Internet Eth PPP
Route 3G

Εγω το εβαλα στο δευτερο (Ιντερνετ VDSL PPP) αλλα καποιες φορες δεν ειμαι συνδεδεμενος ή δεν συνδεεονται οι θυρες πανω μου απο το uTorrent (Greek-Team.cc) τι αλλο πρεπει να κανω ;

image.png.62f22b4110665cf1463d960d0de2f65b.png

Επεξ/σία από thelos257
Δημοσ.

Καποιος που να γνωριζει ; Δεν ξερω αν το εβαλα στην σωστη κατηγορια το θεμα επειδη σχετιζεται με τις συνδεσεις adsl and vdsl

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 23/05/2019 at 09:53, thelos257 said:

Καλησπερα σας προσπαθω να καταλαβω πως πρεπει να συγεκριμενα το κουτακι WAN CONNECTION επειδη εχει 4 επιλογες και δεν ξερω τι κανει τι συμαινει η καθε επιλογη. Εχω ιντερνετ Home 10άρα ταχυτητα κατεβασματος και ανεβασματος 40άρα. Καθε βοηθεια ειναι επροδεκτη να στε καλα.

Οι επιλογες που μ εμφανιζει ειναι:
Internet ADSL PPP
Internet VDSL PPP
Internet Eth PPP
Route 3G

Εγω το εβαλα στο δευτερο (Ιντερνετ VDSL PPP) αλλα καποιες φορες δεν ειμαι συνδεδεμενος ή δεν συνδεεονται οι θυρες πανω μου απο το uTorrent (Greek-Team.cc) τι αλλο πρεπει να κανω ;

σωστο το βλεπω και εφοσον εχεις vdsl εβαλες σωστα το internet vdsl ppp.επισης προσοχη να μην σε κοβει το Firewall.αν θες να δεις οτι ολα ειναι οκ απλα βαλε στο mtorrent το port που ανοιξες και μετα με ανοιχτο το mtorrent  πηγαινε στο www.canyouseeme.org και κανε το τεστ να δεις αν ειναι open

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 9/6/2019 στις 7:40 ΠΜ, poulinos είπε

σωστο το βλεπω και εφοσον εχεις vdsl εβαλες σωστα το internet vdsl ppp.επισης προσοχη να μην σε κοβει το Firewall.αν θες να δεις οτι ολα ειναι οκ απλα βαλε στο mtorrent το port που ανοιξες και μετα με ανοιχτο το mtorrent  πηγαινε στο www.canyouseeme.org και κανε το τεστ να δεις αν ειναι open

Να σαι καλα φιλε μου και ας αργησες να μου απαντησεις.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...