mihalis19 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μόλις πήρα το s10 plus Και παρατηρώ ΤΕΡΑΣΤΙΑ κατανάλωση στην μπαταρια. Είχα το huawei p20 pro και για τις ιδες ώρες χρήσης και ακριβώς τον ίδιο τρόπο χρήσης τα αποτελέσματα είναι τα παρακάτω. 2 ώρες ΙΔΙΑΣ χρήσης το huawei είχε μπαταρία στο 97% και το s10 είναι στο 81% Το παρατηρεί άλλος? Το έχει αντιμετωπίσει?
zx1234r Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Γενικά τα samsung έχουν πολύ καλύτερη και φωτεινότερη οθόνη. φυσικολογική μου φαίνεται η κατανάλωση που περιγράφεις.
VyronPeristeri Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Φυσιολογικη μου φαινεται και μενα αυτη η διαφορα. Και γω p20 pro εχω και η μπαταρια του ειναι εντυπωσιακη. Βοηθαει η οθονη που ειναι fhd. Καλως η κακως αυτη θα επρεπε να ειναι η αναλυση για τα κινητα.
mihalis19 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δεν ξέρω παιδιά το θεωρώ υπερβολικό. ιδια χρηση . χωρις bluethooth , 4g nfc ανοιχτα και να εχουν τετοια διαφορα στην μπαταρια? Δεν μου φαινεται λογικό. Σαν drain battery ειναι. Το p20 pro με ΑΠΕΙΡΗ ΧΡΗΣΗ στο τελος της μέρας ήταν με 50% με 55% Το s10 θα είναι σαν τα iphone Που είχα παλιά.
cloud13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 30 λεπτά πριν, mihalis19 είπε Δεν ξέρω παιδιά το θεωρώ υπερβολικό. ιδια χρηση . χωρις bluethooth , 4g nfc ανοιχτα και να εχουν τετοια διαφορα στην μπαταρια? Δεν μου φαινεται λογικό. Σαν drain battery ειναι. Το p20 pro με ΑΠΕΙΡΗ ΧΡΗΣΗ στο τελος της μέρας ήταν με 50% με 55% Το s10 θα είναι σαν τα iphone Που είχα παλιά. Δοκιμασε να ριξεις στο fhd την αναλυση της οθονης και να το τρεξεις ενα διωρο με ιδια χρηση χωρις να αλλαξεις τιποτα αλλο σε φωτεινοτητες κλπ. Νομιζω θα κερδισεις αρκετα σε καταναλωση και δε χανεις τιποτα σε λεπτομερεια οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω η fhd ειναι η λογικοτερη αναλυση σε οθονη κινητου.
mihalis19 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Ναι το είχα στην αρχη 3000++ ανάλυση αλλά το άλλαξα και το έβαλα FHD. Αλλά έχει λιώσει η μπαραρία. χαχα είναι στο 75% με ελάχιστη χρήση. Αν κάνω όσα έκανα με το huawei θα πρέπει να το έχω μόνιμα στην πρίζα. χαχαχα Ερώτηση αν ξέρετε. Εγώ έχω βγάλει όλες τις εφαρμογές μου στις αρχικές οθόνες επειδή έτσι μου αρέσει. Όμως αν σύρω προς το πάνω μου τις εμφανίζει πάλι όλες μαζί στο κινητό . Παίζει ρόλο το ότι είναι σε 2 σημεία στην κατανάλωση μπαταρίας? Να σημειώσω ότι πάντα κλείνω ότι τρέχει από πίσω σε multitasking. Δεν αφήνω ανοιχτές εφαρμογές.
cloud13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Oχι ειναι ετσι σχεδιασμενο το λειτουργικο, ουσιαστικα ''μπαινεις'' στο app drawer με swipe up η down απο την αρχικη σου. Μου φαινεται υπερβολη ομως με fhd και με νορμαλ χρηση να σου τρωει τοσο πολυ οσο λες. Τσεκαρεις φωτεινοτητα (αν ειναι στο θεο δε το συζηταμε) και μετα μια μια εφαρμογες για drain. ΔΕΝ ειναι τοσο κακη η μπαταρια του s10 με οση ερευνα εχω κανει. Βεβαια κατεληξα στο e για λογους μεγεθους.
chios Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Τo huawei p20 pro κακώς το έδωσες δεν ξέρω το λόγω βέβαια, από την άλλη να πάρω ένα έξυπνο τηλέφωνο και να τα έχω όλα κλειστά πιο καλά να μην το πάρω καθόλου, γενικά Samsung με exynos δεν θα έπαιρνα με τίποτα, αν διαβάσεις τα Samsung που φοράνε snapdragon έχουν πολύ καλύτερη αυτονομία.
lilwayne Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Μήπως φταίει η ανάλυση οθόνης? Άλλαξε την σε 1080.τρώει μπαταρία..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα