logo15 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Καλημέρα, Σύντομα μετακομίζω σε ένα παλιό ακίνητο που θα χρειαστεί λίγο χρόνο να το πούμε/κανουμε σπίτι και λίγο ακόμα να του βάλουμε ρολόι κτλπ. Επειδή θα μένει ο γιος μεσα στο μεταξύ λόγο ότι έπιασε δουλειά κοντά, θα ήθελα να του βάλω ίντερνετ. Αναγκαστικά πρέπει να παω σε 4g γιατί δεν έχει ακόμα δεκο κτλπ. Αυτό https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20371664 θα μας καλύψει; Τι κατανάλωση να υπολογίζω στο 4g?social media, YouTube και κάνα online παιχνίδι να παίξει 2-3 φορε την εβδομάδα.
tz_aristotelis Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Όταν κάποιος έχει 4g πρέπει να είναι προσεκτικός με τα δεδομένα. Τι συγκεκριμένο μηχάνημα δίνει WiFi. Αν το συνδέσεις πχ σε υπολογιστή θα ξεκινήσει τις προβλεπόμενες αναβαθμισεις. Το antivirus επίσης. Αν παίζεις Fortnite θα κάνει την ενημέρωση. Όλα αυτά είναι giga. Εγώ έχω ένα τέτοιο στο εξοχικό. Με προσεκτική χρήση μου βγαίνει κατά μέσο όρο 2 GB την ημέρα. Αυτό δίνει 50 GB. Ίσως σε φτάσουν 2 μήνες. Εννοείτε YouTube θέαση στα 240- 360. Αν βάλεις πχ 1080 είναι 1 GB την ώρα. Εγώ πήρα το μηχανάκι 4g WiFi και του βάζω κάρτες watchup!!!! (Για το εξοχικό πάντα)!!!
zx1234r Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Άν δεν έχει και ρολόι το σπίτι πως θα πάρει ρεύμα για να χρησιμοποιεί υπολογιστή κτλ?
logo15 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 44 λεπτά πριν, zx1234r είπε Άν δεν έχει και ρολόι το σπίτι πως θα πάρει ρεύμα για να χρησιμοποιεί υπολογιστή κτλ? Υπάρχει λύση μέχρι να μπει. 1 ώρα πριν, tz_aristotelis είπε Όταν κάποιος έχει 4g πρέπει να είναι προσεκτικός με τα δεδομένα. Τι συγκεκριμένο μηχάνημα δίνει WiFi. Αν το συνδέσεις πχ σε υπολογιστή θα ξεκινήσει τις προβλεπόμενες αναβαθμισεις. Το antivirus επίσης. Αν παίζεις Fortnite θα κάνει την ενημέρωση. Όλα αυτά είναι giga. Εγώ έχω ένα τέτοιο στο εξοχικό. Με προσεκτική χρήση μου βγαίνει κατά μέσο όρο 2 GB την ημέρα. Αυτό δίνει 50 GB. Ίσως σε φτάσουν 2 μήνες. Εννοείτε YouTube θέαση στα 240- 360. Αν βάλεις πχ 1080 είναι 1 GB την ώρα. Εγώ πήρα το μηχανάκι 4g WiFi και του βάζω κάρτες watchup!!!! (Για το εξοχικό πάντα)!!! Πες με τρελό αλλά εμπιστεύομαι το Windows defender. Όχι νομίζω παίζει ένα που λέγεται paladins, αλλά ξαναλέω ποιο πολύ για serfing και youtube θα το έχει μιας και θα είναι όλη μέρα στην δουλειά και εκεί έχουν ο καθένας 200/200 γραμμή. Άμα τα κάνει από κινητό, το κινητό καταλαβαίνει ότι είναι σε 4g και ρυθμίζει αυτόματα το bandwidth για τις εφαρμογές;
zx1234r Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, logo15 είπε Άμα τα κάνει από κινητό, το κινητό καταλαβαίνει ότι είναι σε 4g και ρυθμίζει αυτόματα το bandwidth για τις εφαρμογές; Όχι γιατί το κινητό καταλαβαίνει πως είναι σε wifi, όχι σε 4g. Θέλει ρύθμιση στην κάθε εφαρμογή. 1
tz_aristotelis Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, zx1234r είπε Όχι γιατί το κινητό καταλαβαίνει πως είναι σε wifi, όχι σε 4g. Θέλει ρύθμιση στην κάθε εφαρμογή. ΜΕΓΑΛΗ προσοχη ... Ο φιλος εχει 100% δικιο. Ολα θα νομιζουν οτι εισαι σε wifi και θα κανουν τα κανονικα τους update!!!!
Haldol Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Τα Windows έχουν τη δυνατότητα να ορίσεις μία σύνδεση ως metered.
Nikolas00 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, logo15 είπε Καλημέρα, Σύντομα μετακομίζω σε ένα παλιό ακίνητο που θα χρειαστεί λίγο χρόνο να το πούμε/κανουμε σπίτι και λίγο ακόμα να του βάλουμε ρολόι κτλπ. Επειδή θα μένει ο γιος μεσα στο μεταξύ λόγο ότι έπιασε δουλειά κοντά, θα ήθελα να του βάλω ίντερνετ. Αναγκαστικά πρέπει να παω σε 4g γιατί δεν έχει ακόμα δεκο κτλπ. Αυτό https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20371664 θα μας καλύψει; Τι κατανάλωση να υπολογίζω στο 4g?social media, YouTube και κάνα online παιχνίδι να παίξει 2-3 φορε την εβδομάδα. Είμαι φοιτητής σε νησί,8 μήνες με συμβόλαιο 30GB SimpleFi On the Go στη wind. Η απάντηση μου με χρήση κυρίως browsing/youtube και social είναι ότι θέλει μετρο.Εγω ξοδεύω 1GB/μέρα. Βάλε και 3GB/μήνα από το φοιτητικό καρτοκινητο. Κάθε μήνα δεν μενει τίποτα. Για μένα μια adsl να βάλετε όσο πιο σύντομα γίνεται είτε από κανένα γείτονα συνδεση στο ίντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα