Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, έχω συμβόλαιο για ίντερνετ+σταθερό με τη Nova το οποίο λήγει τον Ιούνιο. Σήμερα ήρθαν από τη Wind και μου κάνανε δελεαστική πρόταση την οποία και δέχτηκα, υπέγραψα, και μου είπανε σε 2-3 εβδομάδες θα γίνει η σύνδεση. Όσο αφορά για το συμβόλαιο με τη Nova που δεν έληξε ακόμη μου είπαν ότι δεν ισχύει πλέον και λόγω του GDPR δε μπορούν να παίρνουν και τηλέφωνα να με ζαλίζουν (κάτι τέτοιο). Η μόνη πιθανότητα να χρειαστεί να πληρώσω στη Nova το πρόστιμο είναι, όπως μου είπαν, εάν αποφασίσω κάποια στιγμή στο μέλλον να επιστρέψω σε αυτούς.

Θα ήθελα να ξέρω αν ισχύουν όλα αυτά που μου είπαν ή εάν βρω το μπελά μου και αρχίσουν να με ζαλίζουν τώρα από τη Nova ότι δε μπορώ να φύγω κλπ(και όντως υπάρχει νομική βάση σε όσα λένε).

Επεξ/σία από Asevastos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικα σου ειπανε μπουρδες για να πουλησουν διοτι απο αυτο πληρωνονται,φυσικα και πρεπει να πληρωσεις το προστιμο απο την στιγμη που σπας εσυ το συμβολαιο.Εκτος και αν κανεις το νεο συμβολαιο με την γουιντ μια μερα μετα αφου ληξει της νοβα

Επεξ/σία από bill27
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σίγουρα; Δεν έχει αλλάξει η νομοθεσία; Της είπα να το τρενάρει λίγο για να λήξει και το συμβόλαιο (ούτε ένας μήνας δεν έμεινε) αλλά οι 3 εβδομάδες που είπε είναι λίγες μέρες πριν λήξει.

Να πάω αύριο στη Wind να τους πω αν μπορούν να το τραβήξουν ως τις 20/6;

Και τώρα που υπέγραψα τι γίνεται;

Επεξ/σία από Asevastos
Δημοσ.

Να πας και να τους ζητήσεις παράταση της ενεργοποίησης. Άσε τον κάθε πωλητή που δουλεύει σε Τρίτη εταιρία να σου λέει ότι θέλει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρ΄όλο που έχω υπογράψει πριν λήξει;

Επεξ/σία από Asevastos
Δημοσ.

Αν η συνδεση σου στην νοβα ληγει στις 20/6 και εσυ ενεργοποιηθεις στην γουιντ στις 22/6 τοτε εισαι καλυμενος νομιζω,αλλα περιμενε καμια απαντηση απο κανεναν που γνωριζει καλυτερα η που του εχει τυχει κατι παρομοιο

Δημοσ.

Καλα ρε παιδάκι μου στην wind? Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι και φάνηκε από τα ψέματα. Βλέπω wind και αρρωσταίνω. 

Δημοσ.

Θα το τακτοποιήσω σήμερα, ρώτησα και στις δύο εταιρείες. Θα γίνει η αλλαγή στις 20/6, αφού έχει λήξει το συμβόλαιο και οι υποχρεώσεις μου με τη Nova.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που λένε ότι με την ανανέωση συμβολαίου δεν έχεις δέσμευση λόγο νέου νόμου κτλ κτλ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ . Επίσης άμα το αφήσεις θα πάνε να σου κάνουν μεταφορά ένα μήνα πιο πριν - γιατί ο τελευταίος μήνας είναι νεκρός ετσιιιιι- και θα τη φας .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Καλύτερα να γίνει η συνεννόηση για ενεργοποίηση του νέου συμβολαίου με την λήξη του παλιού για να έχεις το κεφάλι σου σίγουρο...

Παρεμπιπτόντως μπορείς να αναφέρεις την προσφορά που σου έκαναν μιας & λήγει & εμένα το συμβόλαιο μου με την Nova - Forthnet ;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα είναι ήδη υπό επεξεργασία το αίτημα, θα τους δηλώσω ρητά ότι θέλω να προχωρήσουν με την ενεργοποίηση στις 20, ούτε μέρα νωρίτερα.

Η προσφορά είναι στα 16 ευρώ ίντερνετ, σταθερά απεριόριστα συν 300' προς κινητά και 1500' προς Wind + δώρο SIM που θα βάζουν κάθε μήνα 120΄ προς όλους για όσο καιρό είμαι συνδρομητής (αλλά θα πρέπει κάθε 3 μήνες να βάζω έστω 5 ευρώ κάρτα για να μην απενεργοποιηθεί).

Επεξ/σία από Asevastos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...