osirisis Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, fytotech είπε https://m.ign.com/articles/2011/10/12/the-worlds-first-8-core-desktop-cpu-detailed Sorry, 2011. Είπες κάτι; Κι εσύ κι οι υπόλοιποι που πατάνε like; Είναι desktop αυτοί που αναφέρεις, ενώ έγραψε για laptop επεξεργαστές. 3 1
EuphangeL Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 32 λεπτά πριν, fytotech είπε https://m.ign.com/articles/2011/10/12/the-worlds-first-8-core-desktop-cpu-detailed Sorry, 2011. Είπες κάτι; Κι εσύ κι οι υπόλοιποι που πατάνε like; 🤔"desktop" . κάτι - νοητικά - δεν πάει καλά εδώ πέρα 4 2
G3orge_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Ρε σεις σοβαρά τώρα πιστεύετε ότι είναι τόσο πολύ πιο ακριβά τα μακμπουκ από αντίστοιχα windows? Όταν λέω αντίστοιχα εννοώ πχ Dell xps surface κτλ. Έως κ φθηνότερα κατά περίπτωση είναι τα macbook μέσω προωθητικών ενεργειών κ προσφορών σε σχέση με αντίστοιχων προδιαγραφών premium windows. Τσεκάρετε τιμές αληθεια. 2
Zengar Zombolt Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, fytotech είπε https://m.ign.com/articles/2011/10/12/the-worlds-first-8-core-desktop-cpu-detailed Sorry, 2011. Είπες κάτι; Κι εσύ κι οι υπόλοιποι που πατάνε like; αυτό είναι desktop CPU....όχι λαπτοπ...... είπες πατάτα...παραδέξου το δεν το σώνεις 3
radiation Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 ευτυχώς που δεν φτιάχνουν αεροπλάνα, για να δίνουν αποζημίωση στους συγγενείς... σε εξουσιοδοτημένα αεροδρόμια πάντα
nikos5800 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Εξυπνάδες κλασικές. Το mac του 2009 το έχω ακόμα και τρέχει κυριλέ. Το core 2 duo του 2009 δεν κάνει ούτε για γραφομηχανή, αγκομαχά στο word. Με τα mac αγοράζεις 10ετία χρήσης, με pc μαξ 5ετία. Αξίζουν με το παραπάνω τα διπλά λεφτά τους, και λόγω ανεπανάληπτου design και οθόνης. Κι ας κάτσει το ελληναριό να κλαίγεται. Εξυπνάδες φίλε μου μας λες εσύ ,εχω ένα λάπτοπ της Acer με Pentium (ο οποίος ήταν χειρότερος από τον core 2 duo ) δωδεκαετιας στα 2.1ghz και 4gb ram και σου λέω πως πάει σφαίρα με τις εφαρμογές και τα windows ,τα τρέχει όλα αξιοπρεπεστατα χωρίς κανένα πρόβλημα Και το είχα πάρει στα 570 ευρώ 😉 1 1
Bspus Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Εξυπνάδες κλασικές. Το mac του 2009 το έχω ακόμα και τρέχει κυριλέ. Το core 2 duo του 2009 δεν κάνει ούτε για γραφομηχανή, αγκομαχά στο word. Με τα mac αγοράζεις 10ετία χρήσης, με pc μαξ 5ετία. Αξίζουν με το παραπάνω τα διπλά λεφτά τους, και λόγω ανεπανάληπτου design και οθόνης. Κι ας κάτσει το ελληναριό να κλαίγεται. Core 2 Duo του 2009 κανει για οποιαδηποτε καθημερινη χρηση εκτος απο games και βαριες επαγγελματικες εφαρμογες. Αν αγκομαχαει στο word ειναι ειτε γιατι κατι δεν παει καλα με την εγκατασταση σου ειτε γιατι ο δισκος εχει γερασει πολυ και εγινε αργος. Με 30 ευρω βαζεις πλεον ssd 240 GB και το συστημα θα πεταει 4
comfuzio Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, G3orge_ είπε Ρε σεις σοβαρά τώρα πιστεύετε ότι είναι τόσο πολύ πιο ακριβά τα μακμπουκ από αντίστοιχα windows? Όταν λέω αντίστοιχα εννοώ πχ Dell xps surface κτλ. Έως κ φθηνότερα κατά περίπτωση είναι τα macbook μέσω προωθητικών ενεργειών κ προσφορών σε σχέση με αντίστοιχων προδιαγραφών premium windows. Τσεκάρετε τιμές αληθεια. Δεν είναι ότι είναι μόνο πιο ακριβά αλλά ας πούμε ότι είναι το ίδιο ακριβά, είναι ότι δεν παίρνεις και το ίδιο hardware, πληρώνεις όνομα πιο πολύ
tuxpower Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Εξυπνάδες κλασικές. Το mac του 2009 το έχω ακόμα και τρέχει κυριλέ. Το core 2 duo του 2009 δεν κάνει ούτε για γραφομηχανή, αγκομαχά στο word. Με τα mac αγοράζεις 10ετία χρήσης, με pc μαξ 5ετία. Αξίζουν με το παραπάνω τα διπλά λεφτά τους, και λόγω ανεπανάληπτου design και οθόνης. Κι ας κάτσει το ελληναριό να κλαίγεται. Έχω core 2 duo laptop elitebook 2530p και μια χαρά είναι για office, ταινιουλες, και normal χρήση. Οπότε άκυρο το σχόλιο σου. Μην είστε τόσο πρόβατα εσείς τα fanboys. ps για να προλάβω μερικούς είμαι και κάτοχος apple προϊόντος. 4
Psaris Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Εξυπνάδες κλασικές. Το mac του 2009 το έχω ακόμα και τρέχει κυριλέ. Το core 2 duo του 2009 δεν κάνει ούτε για γραφομηχανή, αγκομαχά στο word. Με τα mac αγοράζεις 10ετία χρήσης, με pc μαξ 5ετία. Αξίζουν με το παραπάνω τα διπλά λεφτά τους, και λόγω ανεπανάληπτου design και οθόνης. Κι ας κάτσει το ελληναριό να κλαίγεται. ξέρω οτι τα είπανε οι προηγούμενοι,αλλά δουλευώ σε μαγαζί Η/Υ και εχώ "φτιαξει" πολλά c2d laptop,τα περισσότερα αμα έχουν 2+gb ram και τους βάλεις SSD έστω 120αρι "πετάνε"... είναι ποιο γρήγορα και απο κατι σάπια καινούργια "laptop" των 150-250 ευρώ Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από Psaris 4
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, fytotech είπε https://m.ign.com/articles/2011/10/12/the-worlds-first-8-core-desktop-cpu-detailed Sorry, 2011. Είπες κάτι; Κι εσύ κι οι υπόλοιποι που πατάνε like; Σου είπε για laptop 8c/16t και 'συ ποστάρεις desktop 8c/8t.. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 7 hours ago, fytotech said: https://m.ign.com/articles/2011/10/12/the-worlds-first-8-core-desktop-cpu-detailed Sorry, 2011. Είπες κάτι; Κι εσύ κι οι υπόλοιποι που πατάνε like; LAPTOP υπήρχε?
djdidi Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Νομίζω το πιο vfm φορητό της apple είναι το Macbook air. Όταν ξεκινάει από 1299 και είναι ultrabook που "σηκώνει" 4K video editing, δεν έχει κανείς λόγο να παραπονιέται. Για το Macbook pro τώρα, οκ είναι πανάκριβο. Έχω Macbook pro 2012 (i7/8gb) και δεν καταλαβαίνει Χριστό. Τιμή αγοράς 1899 το 2012. Ο κολλητός μου είχε πάρει τότε Dell xps με ίδια ακριβώς specs. Το 2015 το λάπτοπ σερνόταν. 2
Fotis13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, fytotech είπε https://m.ign.com/articles/2011/10/12/the-worlds-first-8-core-desktop-cpu-detailed Sorry, 2011. Είπες κάτι; Κι εσύ κι οι υπόλοιποι που πατάνε like; Δεν φτανει που εκανες πατατα την λες και απο πανω... Πολυ δυνατες οι νεες προσθηκες στα macbook ,το μονο που λειπει απο την συλλογη μου .Ισως φετος να ειναι η χρονια 2
polaki Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Για όσους δεν θέλουν να καταλάβουν, ας το πω πιο απλά μπας και... Στο Macbook δεν ειναι τυχαίο ότι ΟΛΟΙ όσοι τα έχουμε λέμε ότι κρατάνε πολλά χρόνια και δεν σέρνονται, ειδικά αν έχεις πάνω SSD. Υπάρχει λόγος γι'αυτό, και ο λόγος δεν είναι τόσο τα ίδια τα macbook αλλά το software το οποίο επειδή είναι MacOS δε γεμίζει το ίδιο εύκολα σκουπίδια. Σε όλα τα άλλα laptop τώρα όσο καλά specs και να έχεις, αν είναι Windows οι πιθανότητες είναι να έχει μαζέψει ΠΟΛΥ σκουπίδι. Αν λοιπόν ο άλλος δεν έχει κάποιες γνώσεις παραπάνω να κρατάει καθαρή την εγκατάσταση του, προφανώς και θα σέρνεται. Ασχέτως του αν αυτό σημαίνει ότι το software στα macbook pro είναι ανώτερο και δεν κάνει το hardware τη διαφορά, το bottom line είναι ότι σαν ολοκληρωμένο ΣΥΣΤΗΜΑ (μην το βλέπουμε ως hardware / software) τα Macbook κρατάνε για τη μεγαλύτερη μερίδα χρηστών πολλά χρόνια περισσότερο. Συνεπώς η επένδυση που κάνεις έστω και με χειρότερα specs (αν και θα ήθελα μία σύγκριση με τα αντίστοιχα XPS Dell, Αlienware κλπ), το μηχάνημα θα σου βγάλει περισσότερα χρόνια. Απλά και όμορφα... Το ότι εγώ και 5-6 άλλοι έχουμε τις softwarικές γνωσεις να καθαρίζουμε το OS, να κάνουμε και κάνα format, αλλά και τις hardwarικές να καθαρίζουμε τα φαν από τη σκόνη και να βάλουμε μία θερμαγώγημη κάθε 2-3 χρόνια στο Core2Duo laptop μας και να πηγαίνει κυριλέ, δε σημαίνει ότι η πλειοψηφία μπορεί ή θέλει να το κάνει.... 6 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα