arxwnthstakshs Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 καλησπερα παιδες εχω αυτη τη μομπο κανα 3αρι χρονια δεν την ειχα δουλεψει ποτε με 4 ραμ ειχα παρει απο την αρχη 2 4αρες και εκανα δουλεια μου μαλιστα νομιζω τις ειχα βαλει απο τα 4 σλοτ που εχει την πρωτη στην πρωτη θυρα. την δευτερη στην τριτη γιατι ετσι ηταν καλυτερα ειχα ακουσει για την επικοινονια τους.τελος παντων περασε ο καιρος μην τα πολυλογω δεν θυμαμε ακριβως πως εγινε και κατι ειχε παθει το πσ και το εκανα δοκιμες να δω τι φτεει ηταν η μπαταρια τοτε αν δεν κανω λαθος.τελος παντων το προβλημα μου ειναι οτι τωρα αν βαλω τη μια δουλευει σε συγκεκριμενη θεση αν τις βαλω οπως παλια δεν ανοιγει καν το πσ δηλαδη κανει να ανοιξει και σβηνει και τωρα τις εχω μαζι στις 2 τελευτεες θυρες και δουλευουν μια χαρα μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φτεει? χαλασε η μητρικη?διαβασα διαφορα περι bios οτι μπορει να φτενε η τα cmos τα οποια δεν τα εχω καν αγγιξει ποτε ουτε τα ηξερα οτι αν τα πειραξω γυρνανε σε εργοστασιακες ρυθμισεις μηπως να το δοκιμασω? ουτε το καπακι που βαζεις πανω στα ποδαρακια για να γινει δεν εχω ειδα γινετε και αλλιως τεσπα πειτε καμια γνωμη μαγκες. ισως βρω και καμια αλλη ιδια ραμ να δοκιμασω αν τις περνει ολες και τις βλεπει...ευχαριστω και ελπιζω να μην κουρασα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα