1988panos2171 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Μιας και το redmi note 3 pro τα παιξε πρέπει να έρθει άμεσα ο αντικαταστάτης του ο οποίος φυσικά πρέπει να έχει ανώτερα specs άρα μνήμη το λιγότερο 4GB/ 64 GB 1) Το ποσό που διαθέτουμε: έως 180€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): chrome, viber, gmail, gmaps,facebook 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: άνω των 5.5 ιντσών 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): οχι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι, όχι η selfie αλλά η βασική, έκανα παραχώρηση με το redmi note 3 pro αλλά δε θέλω να το ξανακάνω και μάλλον η καλή κάμερα είναι το βασικότερο απ όλα 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; υποχρεωτικά ναι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; αδιάφορο 8 ) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; αδιάφορο 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο
saruman123 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, 1988panos2171 είπε Μιας και το redmi note 3 pro τα παιξε πρέπει να έρθει άμεσα ο αντικαταστάτης του ο οποίος φυσικά πρέπει να έχει ανώτερα specs άρα μνήμη το λιγότερο 4GB/ 64 GB 1) Το ποσό που διαθέτουμε: έως 180€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): chrome, viber, gmail, gmaps,facebook 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: άνω των 5.5 ιντσών 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): οχι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι, όχι η selfie αλλά η βασική, έκανα παραχώρηση με το redmi note 3 pro αλλά δε θέλω να το ξανακάνω και μάλλον η καλή κάμερα είναι το βασικότερο απ όλα 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; υποχρεωτικά ναι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; αδιάφορο 8 ) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; αδιάφορο 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο Εγώ θα σου έλεγα το Mi8 lite λόγο τις κάμερας που θες.
saruman123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Εγώ πιστεύω ναι. Δεν ξέρω τη ψάρια πιάνει το note 7 με την Gcam. Εγώ σου λέω με την stock camera.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα