Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά γράψε τι pc εχεις? τι windows? τι οθονη? εχεις κανει meme test? system restore έκανες? clean install τον windows? κοίταξες τον event viewer τι λεει? μήπως ο kernel έχει πρόβλημα? μπορεί να φταίνε πολλά πράγματα. Κανε το bios restore default. Βαλε μια αυτο το command powercfg h off και κανε shut down με αυτο το command shutdown /s /f /t 0 Πιθανό να μπορείς να κανεις shut down κανονικά την επομενη φορα που θα τον κανεις shut down χωρις να ανοιγει ξανα. Eίναι δύσκολο να βρει κάποιος το πρόβλημα χωρίς να ξέρει για τι σύστημα μιλάμε και αν έχουν γίνει πρώτα η απλές διαδικασίες. Eίναι ακόμα πιο δύσκολο από forum.

Επεξ/σία από asdfaster
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/5/2019 στις 8:19 ΜΜ, Jim.Panag. είπε

Καλησπέρα.

Πριν Λίγο έκανα τερματισμό  λειτουργίας στο PC μου. Κ μόλις έκλεισε ξεκίνησε ξανά μόνος του.

Έχω μπει στα bios...Όλες οι ρυθμίσεις του wake up είναι disable....!!

Επίσης κοίταξα την ασύρματη κάρτα δικτύου που έχω επάνω για να δω αν κάνει αυτό επανεκκίνηση αλλά δεν ευθυνοταν αυτο...!!! Έχω ψάξει ένα σωρό πράγματα. Τι άλλο μπορεί να ευθύνεται???

*delete this

Επεξ/σία από fernw_thn_souvla
  • Confused 1
Δημοσ.
Στις 30/5/2019 στις 8:36 ΠΜ, neo80 είπε

Μετά από μια ενημέρωση που έγινε.....το  πρόβλημα  αποκαταστάθηκε.  Κ δουθλευει κανονικά. Ίσως είχε να κάνει με κάποιον driver. Δε ξέρω ξεκαθαρα....!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...