Jim.Panag. Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Καλησπέρα. Πριν Λίγο έκανα τερματισμό λειτουργίας στο PC μου. Κ μόλις έκλεισε ξεκίνησε ξανά μόνος του. Έχω μπει στα bios...Όλες οι ρυθμίσεις του wake up είναι disable....!! Επίσης κοίταξα την ασύρματη κάρτα δικτύου που έχω επάνω για να δω αν κάνει αυτό επανεκκίνηση αλλά δεν ευθυνοταν αυτο...!!! Έχω ψάξει ένα σωρό πράγματα. Τι άλλο μπορεί να ευθύνεται???
Alex-V Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δοκιμασε αλλο τροφοδοτικο και δοκιμασε επισης με ενα linux live cd να κανεις απο εκει τερματισμο. Ubuntu πχ 1
micos000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Αν όταν κλείσει και πριν προλάβει να ξεκινήσει πάλι βγάλεις το ρεύμα, το αφήσεις κανά 3λεπτο και το ξαναβάλεις στο ρεύμα τι κάνει; Στο bios βρες τη λειτουργία resume on power loss, να είναι keep off ή disable. Για περαιτέρω θα πρέπει να γίνεις ποιο σαφής και αναλυτικός για το σύστημα και το λειτουργικό σου. 2
stathisp Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Στις 22/5/2019 στις 8:19 ΜΜ, Jim.Panag. είπε Καλησπέρα. Πριν Λίγο έκανα τερματισμό λειτουργίας στο PC μου. Κ μόλις έκλεισε ξεκίνησε ξανά μόνος του. Έχω μπει στα bios...Όλες οι ρυθμίσεις του wake up είναι disable....!! Επίσης κοίταξα την ασύρματη κάρτα δικτύου που έχω επάνω για να δω αν κάνει αυτό επανεκκίνηση αλλά δεν ευθυνοταν αυτο...!!! Έχω ψάξει ένα σωρό πράγματα. Τι άλλο μπορεί να ευθύνεται??? Μου το κάνει κι εμένα όταν πάω να τον σβήσω μετά από μια εβδομάδα ή δυο-τρεις μέρες (σε αδράνεια όταν δε χρησιμοποιείται). Με μια επανεκκίνηση στρώνει. 1
tarantules Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Πήγαινε στον Device Manager και δες όλες τις συσκευές εισόδου usb (πληκτρολόγια , mouse) μήπως στην καρτέλα Power Management είναι τσεκαρισμένη η επιλογή Allow this device to wake up the computer και αποτσεκάρισέ τη. 3
neo80 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Στις 22/5/2019 στις 8:19 ΜΜ, Jim.Panag. είπε Καλησπέρα. Πριν Λίγο έκανα τερματισμό λειτουργίας στο PC μου. Κ μόλις έκλεισε ξεκίνησε ξανά μόνος του. Έχω μπει στα bios...Όλες οι ρυθμίσεις του wake up είναι disable....!! Επίσης κοίταξα την ασύρματη κάρτα δικτύου που έχω επάνω για να δω αν κάνει αυτό επανεκκίνηση αλλά δεν ευθυνοταν αυτο...!!! Έχω ψάξει ένα σωρό πράγματα. Τι άλλο μπορεί να ευθύνεται??? https://www.thewindowsclub.com/computer-turns-on-by-itself-windows Αν δεν λυθεί τότε κατα πάσα πιθανότητα είναι ή driver ή hardware issue 1
Jim.Panag. Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 12 ώρες πριν, tsioudiver είπε Μπορεί να ευθύνεται το button του πύργου σου Το έχω ελεγξει....Δεν ευθύνεται αυτο!!! 7 ώρες πριν, tarantules είπε Πήγαινε στον Device Manager και δες όλες τις συσκευές εισόδου usb (πληκτρολόγια , mouse) μήπως στην καρτέλα Power Management είναι τσεκαρισμένη η επιλογή Allow this device to wake up the computer και αποτσεκάρισέ τη. Το έχω τσεκαρει.....Είναι όλα ξεκλικαρισμενα
neo80 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Για να δεις ποια συσκευή προκάλεσε επανεκκίνηση δίνεις αυτή την εντολή. powercfg –lastwake Για δώσε και αυτή και πες μας τι σου βγάζει. powercfg –devicequery wake_armed επειδή είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα και το θέμα ήταν στην μητρική ήταν προβληματική ποια είναι τα specs του μηχανήματος σου; 4
boombastik Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Αν δεν σου βγαζει τιποτα η παρακατω εντολη powercfg –lastwake μπορει να ειναι failure στο 5vsb του τροφοδοτικου. Μηπως εχεις παρατηρησει να πατας το power και να μην ανοιγει κι ολας? Κατι τροφοδοτικα ποy στηριζονται στην πλτaφορμα της cwt εχουν αυτο το προβλημα. 1
Jim.Panag. Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, boombastik είπε Αν δεν σου βγαζει τιποτα η παρακατω εντολη powercfg –lastwake μπορει να ειναι failure στο 5vsb του τροφοδοτικου. Μηπως εχεις παρατηρησει να πατας το power και να μην ανοιγει κι ολας? Κατι τροφοδοτικα ποy στηριζονται στην πλτaφορμα της cwt εχουν αυτο το προβλημα. Όταν το κάνω εκκίνηση δουλεύει κανονικα....!!! Μόνο με τον τερματισμό έχω ακόμα το πρόβλημα. Κάτι περίεργα πράγματα. Φαντάσματα!!!!!!
lefstef Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα, σε εμένα έφταιγε το oc profile στην amd gpu μετά από αναβάθμιση του driver 1
R.E.M. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Νομίζω ότι υπήρχε θέμα με την αδρανοποίηση των windows που επηρέαζε τον τερματισμό και τις επανεκκινήσεις. Δοκίμασε να την απενεργοποιήσεις να δείς πως θα πάει. 1
Jim.Panag. Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Στις 30/5/2019 στις 8:36 ΠΜ, neo80 είπε powercfg –devicequery wake_armed Ποντίκι συμβατό με HID Συσκευή πληκτρολόγιο HID
neo80 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 η εντολή αυτή τι σου βγάζει; powercfg –lastwake αν σου βγάζει Wake History Count - 0 τότε είσαι εντάξει αλλιώς το πρόβλημα είναι μάλλον hardware. Επίσης δοκίμασε να αλλάξεις τους drivers απο τη συσκευή που θα σου βγάλει η παραπάνω εντολή μπορεί να φταίνε αυτοί ή αλλιώς είναι hardware το πρόβλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα