Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πριν Λίγο έκανα τερματισμό  λειτουργίας στο PC μου. Κ μόλις έκλεισε ξεκίνησε ξανά μόνος του.

Έχω μπει στα bios...Όλες οι ρυθμίσεις του wake up είναι disable....!!

Επίσης κοίταξα την ασύρματη κάρτα δικτύου που έχω επάνω για να δω αν κάνει αυτό επανεκκίνηση αλλά δεν ευθυνοταν αυτο...!!! Έχω ψάξει ένα σωρό πράγματα. Τι άλλο μπορεί να ευθύνεται???

Δημοσ.

Δοκιμασε αλλο τροφοδοτικο και δοκιμασε επισης με ενα linux live cd να κανεις απο εκει τερματισμο. Ubuntu πχ

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν όταν κλείσει και πριν προλάβει να ξεκινήσει πάλι βγάλεις το ρεύμα, το αφήσεις κανά 3λεπτο και το ξαναβάλεις στο ρεύμα τι κάνει;

Στο bios βρες τη λειτουργία resume on power loss, να είναι keep off ή disable.

Για περαιτέρω θα πρέπει να γίνεις ποιο σαφής και αναλυτικός για το σύστημα και το λειτουργικό σου.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 22/5/2019 στις 8:19 ΜΜ, Jim.Panag. είπε

Καλησπέρα.

Πριν Λίγο έκανα τερματισμό  λειτουργίας στο PC μου. Κ μόλις έκλεισε ξεκίνησε ξανά μόνος του.

Επίσης κοίταξα την ασύρματη κάρτα δικτύου που έχω επάνω για να δω αν κάνει αυτό επανεκκίνηση αλλά δεν ευθυνοταν αυτο...!!! Έχω ψάξει ένα σωρό πράγματα. Τι άλλο μπορεί να ευθύνεται???

Μου το κάνει κι εμένα όταν πάω να τον σβήσω μετά από μια εβδομάδα ή δυο-τρεις μέρες (σε αδράνεια όταν δε χρησιμοποιείται). Με μια επανεκκίνηση στρώνει.

• Like 1
Δημοσ.

Πήγαινε στον Device Manager και δες όλες τις συσκευές εισόδου usb (πληκτρολόγια , mouse) μήπως στην καρτέλα Power Management είναι τσεκαρισμένη η επιλογή Allow this device to wake up the computer και αποτσεκάρισέ τη.

• Like 3
Δημοσ.
Στις 22/5/2019 στις 8:19 ΜΜ, Jim.Panag. είπε

Καλησπέρα.

https://www.thewindowsclub.com/computer-turns-on-by-itself-windows

Αν δεν λυθεί τότε κατα πάσα πιθανότητα είναι ή driver ή hardware issue

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, tsioudiver είπε

Μπορεί να ευθύνεται το button του πύργου σου

Το έχω ελεγξει....Δεν ευθύνεται αυτο!!!

7 ώρες πριν, tarantules είπε

Πήγαινε στον Device Manager και δες όλες τις συσκευές εισόδου usb (πληκτρολόγια , mouse) μήπως στην καρτέλα Power Management είναι τσεκαρισμένη η επιλογή Allow this device to wake up the computer και αποτσεκάρισέ τη.

Το έχω τσεκαρει.....Είναι όλα ξεκλικαρισμενα 

Δημοσ.

Για να δεις ποια συσκευή προκάλεσε επανεκκίνηση δίνεις αυτή την εντολή.

powercfg –lastwake

Για δώσε και αυτή και πες μας τι σου βγάζει.

powercfg –devicequery wake_armed

επειδή είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα και το θέμα ήταν στην μητρική ήταν προβληματική ποια είναι τα specs του μηχανήματος σου; 

• Like 4
Δημοσ.

Αν δεν σου βγαζει τιποτα η παρακατω εντολη 

powercfg –lastwake

μπορει να ειναι failure στο 5vsb του τροφοδοτικου. Μηπως εχεις παρατηρησει να πατας το power και να μην ανοιγει κι ολας?

Κατι τροφοδοτικα ποy στηριζονται στην πλτaφορμα της cwt εχουν αυτο το προβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, boombastik είπε

Αν δεν σου βγαζει τιποτα η παρακατω εντολη 

powercfg –lastwake

μπορει να ειναι failure στο 5vsb του τροφοδοτικου. Μηπως εχεις παρατηρησει να πατας το power και να μην ανοιγει κι ολας?

Κατι τροφοδοτικα ποy στηριζονται στην πλτaφορμα της cwt εχουν αυτο το προβλημα.

Όταν το κάνω εκκίνηση δουλεύει κανονικα....!!!

Μόνο με τον τερματισμό έχω ακόμα το πρόβλημα.

Κάτι περίεργα πράγματα. 

Φαντάσματα!!!!!! 

Δημοσ.

Νομίζω ότι υπήρχε θέμα με την αδρανοποίηση των windows που επηρέαζε τον τερματισμό και τις επανεκκινήσεις. Δοκίμασε να την απενεργοποιήσεις να δείς πως θα πάει.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 30/5/2019 στις 8:36 ΠΜ, neo80 είπε

powercfg –devicequery wake_armed

Ποντίκι συμβατό με HID

Συσκευή πληκτρολόγιο HID

Δημοσ.

η εντολή αυτή τι σου βγάζει;

powercfg –lastwake

αν σου βγάζει Wake History Count - 0 τότε είσαι εντάξει αλλιώς το πρόβλημα είναι μάλλον hardware.

Επίσης δοκίμασε να αλλάξεις τους drivers απο τη συσκευή που θα σου βγάλει η παραπάνω εντολή μπορεί να φταίνε αυτοί ή αλλιώς είναι hardware το πρόβλημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...