Προς το περιεχόμενο

windows 7 blue screen

ghostmaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,,

sony vaio windows 7 home prem  2gb ram . σε καινουργιο δισκο hdd 750gb  κατα την διαρκεια της εγκαταστασης αφου εχει ολοκληρωσει την εγκατασταση  και βγαζει μηνυμα οτι κανει εκκινηση των υπηρεσιων βγαζει blue screen με error 

stop: c000021a fatal system error 

the initial session process or system process terminated unexpectedly with status of 0x00000000 (0xc0000001 0x00100400)

the system has been shut down

collecting data for crash dump ...
initializing disk for crash dump...
beginning dump physical memory.

Dumping physical memory to disk :100 

και μετα κανει restart . και ξανα το ιδιο .

απο δοκιμες εχουν γινει χωρις μπαταρια μονο με τροφοδοσια εγακτασταση ξανα τα windows, αλλαγη θεσης ram ειναι 2 τον 1 gb .
επομενη δοκιμη ειναι να δω με αλλη ram. 

γνωριζει κανεις κατι αντιστοιχο ??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα windows τα κατέβασες από κάπου ή τα είχες; Το συγκεκριμένο μέσο εγκατάστασης το έχεις ξαναδοκιμάσει και δουλεύει; Κάνε μια δοκιμή και με τα 10άρια.

Σε Windows 7 δεν Μπορει να μπει σε safe mode γιατί δεν έχει προλάβει να ολοκληρώσει την εγκατάσταση.εβαλλα 10αρια την έκανε κανονικά και μετά από λίγο πετά άλλη blue screen και βγαίνει σε επιδιόρθωση .safe mode μπαίνει στα 10 άρια .αλλα δεν έχω βάλλει και τπτ αφού είναι μετά Απο φορματ ,,να είναι κάποιο προβλημα στο hardware? Σκληρό όμως έχω κάνει αλλαγή .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνήθως τις περισσότερες φορές είναι μνήμες, αλλά όχι απαραίτητα μπορεί να είναι και GPU ή σκληρός ή τροφοδοτικό.

Μπούταρε το πισί με το memtest86 και άστο περίπου 6 ώρες να τεστάρει τις μνήμες, αν είναι προβληματικές θα σου βγάλει σφάλμα.

Γενικά το laptop πόσα χρόνια το έχεις;

Το έχεις καθαρίσει εσωτερικά ποτέ;

Εγώ στη θέση σου θα ξεκίναγα απο τις μνήμες θα έβαζα ένα module τη κάθε φορά, αν δούλευε τότε αυτό θα ήταν το πρόβλημα, αλλιώς μετά θα κοιτούσα θερμοκρασίες.

Επεξ/σία από neo80

Δοκίμασα να μην βάλλω δίκτυο και να το αφήσω δεν μου κάνε κάτι με το που άνοιξα το δίκτυο και μου προσάρμοσε την οθόνη τότε μου κρασαρε ξανά .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλος από τι κατάλαβα πρέπει να έχει προβλημα η gpu γιατί με το που ανοίγω wifi και κάνει ενημέρωση στον προσαρμογές οθόνης και φτιάχνει τήν ανάλυση τότε κλείνει και όταν το ανοίγω βγάζει μπλε οθόνη με κάτι σφάλματα .εκλεισα όλα τα αυτόματα updates και αφού άνοιξα wifi είναι οκ για απλή χρήση αφού το ξανά ξανά φορματ

Επεξ/σία από ghostmaster

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποιες σειρές vaio ήταν αρκετά ιδιότροπες όσον αφορά τους drivers της κάρτας γραφικών. Δουλεύουν σωστά μόνο με αυτούς που δίνει η sony στο sait της για το συγκεκριμένο μοντέλο και μόνο για το λειτουργικό που προτείνει. Οπότε δες τι drivers σου δίνει και για ποιο λειτουργικό και προσπάθησε με αυτούς του divers. Εκτός κι αν η κάρτα γραφικών σου τα έπαιξε ή θερμαίνεται. Πότε άλλαξες πάστες και έκανες καθαρισμό εσωτερικά το λάπτοπ;

Επεξ/σία από micos000

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...