Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε 2η ενημερωση σε laptop της οικογενειας, παλι ανοιγοντας τα Settings / Applications κρασαρει. Μετα απο 5-6 λεπτα λυνεται το προβλημα μονο του.

Αρα δεν ειναι pc specific αλλα γενικοτερο προβλημα της 1903.

1 ώρα πριν, nikosxatzhs93 είπε

πριν το κατεβάσετε καντε τον σταυρό σας :P

Οχι απλα ενα image backup & Boot ISO  (Macrium Reflect Free)

Επισης βλεποντας τα Event μου, ενα νεο προβλημα που περιγραφεται και εδω (αρα ειναι και αυτο γενικοτερο).

https://www.tenforums.com/performance-maintenance/133197-event-id-455-since-upgrading-v1903-18362-116-a.html

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, QuitLife είπε

Και σε 2η ενημερωση σε laptop της οικογενειας, παλι ανοιγοντας τα Settings / Applications κρασαρει. Μετα απο 5-6 λεπτα λυνεται το προβλημα μονο τουL

Μαλλον καποιο προγραμμα που εχει κοινο και στα 2 μηχανηματα προκαλει το προβλημα σε συνδυασμο με την αναβαθμιση σε 1903. Απο περιεργεια, στην θεση σου, θα εβλεπα τι υπαρχει κοινο και θα τα εβγαζα σταδιακα μεχρι να εντοπισω το προβληματικο...

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, asmilon είπε

Μαλλον καποιο προγραμμα που εχει κοινο και στα 2 μηχανηματα προκαλει το προβλημα σε συνδυασμο με την αναβαθμιση σε 1903. Απο περιεργεια, στην θεση σου, θα εβλεπα τι υπαρχει κοινο και θα τα εβγαζα σταδιακα μεχρι να εντοπισω το προβληματικο...

Κοινο εχουμε μονο το Libre Office. Αλλα διαβαζω και στο Internet αρκετες σχετικες αναφορες. Επισης και στο νημα αυτο (2-3 σελιδα νομιζω) υπαρχει και μια σχετικη αναφορα απο μελος.

Δημοσ.
Στις 23/5/2019 στις 10:41 ΠΜ, panospc είπε

Εμένα μου βγάζει αυτό το μήνυμα όταν πάω να κάνω αναβάθμιση

Windows10.png

Τελικά κατάφερα να την περάσω, εκτός από εξωτερικούς δίσκους USB κλπ, έπρεπε να αφαιρέσω και το TP-Link WiFi που είχα συνδεδεμένο ώστε να με αφήσει να συνεχίσω την εγκατάσταση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά είναι,πολύ σταθερό.Το μόνο προβλημα που μου κάνει είναι ότι δεν φορτώνει το προφίλ χρωμάτων για την οθόνη μου. Πρέπει να κάνω επανεκκίνηση κάθε φορά για να το φορτώσει. Απ' ότι διάβασα το κάνει κ σε άλλους. Λογικά θα το φτιάξουν. 

Επεξ/σία από andreas84gr
Επισκέπτης
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, andreas84gr είπε

Μια χαρά είναι,πολύ σταθερό.Το μόνο προβλημα που μου κάνει είναι ότι

Αμα ριξεις μια ματια στα Event logs, θα αλλαξεις γνωμη.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, panospc είπε

Τελικά κατάφερα να την περάσω, εκτός από εξωτερικούς δίσκους USB κλπ, έπρεπε να αφαιρέσω και το TP-Link WiFi που είχα συνδεδεμένο ώστε να με αφήσει να συνεχίσω την εγκατάσταση.

Με TP Link ειμαι και εγω και απο εκει κατεβασα την ενημερωση μονο usb σκληρους εβγαλα σε usb που ειχα τιποτα αλλο. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Με TP Link ειμαι και εγω και απο εκει κατεβασα την ενημερωση μονο usb σκληρους εβγαλα σε usb που ειχα τιποτα αλλο. 

Εμένα παρόλο που είχα βγάλει USB σκληρούς κλπ συνέχιζε να μου βγάζει το ίδιο μήνυμα, το δοκίμασα περίπου 5 φορές κάνοντας και κάποια restart ενδιάμεσα αλλά χωρίς τύχη. Στο τέλος είπα να δοκιμάσω μία χωρίς το WiFi μιας και τα απαιτούμενα αρχεία είχαν ήδη κατέβει και τελικά δούλεψε έτσι.

Επισκέπτης
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, andreas84gr είπε

Τι εννοείς? 

Στα 2 Event logs (System & Applications), τουλαχιστον στην δικη μου περιπτωση, εχει ενα σωρο κοκκινα. Και ετσι αποφασισα να γυρισω πισω με ενα restore και ειμαι οκ.

Επισης ενα σωρο ασυμβατοτητες, πχ με το HIPS του Comodo που εχω και πολλα αλλα. Νομιζω οτι ειναι μια beta εκδοση βασικα, Η εχουν απλα αλλαξει πολλα πραγματα. Και στο forum της Avast διαβαζω ενα σωρο θεματα.

Δημοσ.

Σε εμένα μου βγάζει σφάλμα 0xc1900201. Επισημαίνοντας ότι υπάρχει άφθονος χώρος στο σκληρό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...