aypnia Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, asmilon είπε Προφανως η MS δε μπορει να βγαζει patches για να υποστηριξει καθε 6μηνιαιο release του λειτουργικου, η 1511 για παραδειγμα δεν υποστηριζεται πια, οποτε δεν παιρνει updates και αντιστοιχα θα γινεται το ιδιο και μετα επομενα releases. Οποτε για να εισαι ασφαλης πρεπει να κανεις upgrade σε νεωτερο release, αν οχι τον πρωτο καιρο που βγαινει τουλαχιστον σε ευλογο χρονικο διαστημα. Η 1511 είναι έκδοση 4 χρόνια πίσω. Όποιος ζητάει υποστήριξη σε ένα λειτουργικό 4 ετών δεν νομίζω να είναι λογικός. Η ένσταση μου είναι στο ότι δεν πρέπει να επικρατήσει επ' ουδενί (δεν αναφέρομαι σε σένα) η άποψη του τύπου πρέπει να κάνεις εγκατάσταση καινούργιο λειτουργικό 2 φορές το χρόνο (γιατί αυτό είναι οι 6μηνιαίες εκδόσεις, δεν μιλάμε για απλά updates) για λόγους ασφαλείας. Ένα σύστημα σαν το Ubuntu είναι πιο λογικό, υποχρεωτική η αναβάθμιση σε καινούργιο LTS κάθε 2 χρόνια και οι 6μηνιαίες νέες εκδόσεις προαιρετικές. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από aypnia 2
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, andreas443 είπε Καλησπέρα κατέβασα την εφαρμογή έκανα image και έφτιαξα και το bootable usb τώρα όταν χρειαστεί να επαναφέρω τα windows πρέπει να κάνω πρώτα format τον σκληρό η κατευθείαν βάζω το usb και κάνω επαναφορά? Ευχαριστώ για την εφαρμογή δεν την γνώριζα!! Το Macrium ειναι ΣΩΤΗΡΙΟ. ΣΩΤΗΡΙΟ γενικα. Οχι δεν χρειαζεται να κανεις format, κανεις boot απο το stick, και μετα restore. ΑΝ θελεις κανεις delete partition πριν κανεις τα restore. Αν θελεις.
Hellfire45 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις πέρασα και εγώ την 1903 μέχρι στιγμής δείχνουν όλα Οκ. Ένα 20 λεπτό έκανε με 8700.Με Microsoft Advisor περάστηκαν ..και κατά την διάρκεια δούλευα κανονικά μόνο κάνα 10 λεπτό έκανε κάνα 2-3 restart. Μου έσβησε ένα πρόγραμμα ( προφανώς λόγο συμβατότητας) ...που πραγματικά ούτε θυμάμαι τι ήταν ( απλά έχασα το εικονίδιο επιφάνειας...αλλά δεν θυμάμαι ( φαντάσου πόσο καιρό δεν του έκανα use ) τι ήταν. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από Hellfire45
dpolal Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, oraiustepe είπε Celeron 3205U, 8GB Dual Ch DDR3 1600MHz, WD Blue 5400RPM. οκ ψιλοσαπάκι Όχιιιιιιι.... μην το λες αυτό.... Αυτό το μηχάνημα παίζει να είναι ποιό αργό από C2D με IDE δίσκο αλλά οκ, τα 10ρια φταίνε, κλασσικά πράματα. 1
JohnyFire Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, ChownTuen είπε Ένα πολύ ωραίο δωρεάν update με απολυτα δωρεαν bugs για να μας κρατα σε φορμα...χαχαχα
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 51 λεπτά πριν, JohnyFire είπε με απολυτα δωρεαν bugs για να μας κρατα σε φορμα...χαχαχα H πραγματική ειρωνεία θα ήταν να πληρώνουμε τα bugs
KilliK Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 20 ώρες πριν, JohnyFire είπε φιλε μου αυτο δεν black ειναι dark και λεγεται dark.... αρχοματοψια MUCH? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ απο οτι διαβασα ναι, το δοκιμασα με oneplus 6 δεν μου δουλεψε.... θα ξαναπροσπαθησω 20 ώρες πριν, andreas443 είπε Για να δουλέψει με το android πρέπει να βάλω οπωσδήποτε τον microsoft launcher?? Χρησιμοποιώ τον Nova και δεν θα ήθελα να τον αλλάξω Πρεπει να βαλετε το Υοur Phone app της ΜΣ σε Windows και Android, να τα κανετε login στο ms account σας, και τοτσ θα γινεται το sync αναμεσα στα δυο λειτουργικά.
JohnyFire Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 32 λεπτά πριν, KilliK είπε Πρεπει να βαλετε το Υοur Phone app της ΜΣ σε Windows και Android, να τα κανετε login στο ms account σας, και τοτσ θα γινεται το sync αναμεσα στα δυο λειτουργικά. ολα εγιναν σωστα τωρα γιατι δεν....; δεν με νοιαζει... αυτο που με καει ειναι να φτιαξουν τα bugs αμεσα 1 ώρα πριν, ChownTuen είπε H πραγματική ειρωνεία θα ήταν να πληρώνουμε τα bugs οταν θα γινει service αν θυμασαι που ειχα πει...θα το κανουμε και θα λεμε φερτε κιαλα θα το αντεξω αχαχαχαχαχ
bad_freddy Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Είμαι σε 1803 μιας και δεν είχα προλάβει να αναβαθμίσω οταν απέσυραν το October update και τώρα που έκανα search για updates φαίνεται να μου κάτεβάζει την 1809 και οχι την 1903. Δεν γίνεται να πας απευθείας 1803 -> 1903 αλλά πρέπει να περάσεις και την ενδιάμεση αναβάθμιση?!
andreas443 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, KilliK είπε Πρεπει να βαλετε το Υοur Phone app της ΜΣ σε Windows και Android, να τα κανετε login στο ms account σας, και τοτσ θα γινεται το sync αναμεσα στα δυο λειτουργικά. αυτό είχα βάλει και μονο φωτογραφίες και μηνύματα έδειχνε
argipen Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 16 ώρες πριν, oraiustepe είπε Celeron 3205U, 8GB Dual Ch DDR3 1600MHz, WD Blue 5400RPM. οκ ψιλοσαπάκι λόγω και δίσκου και δεν ξέρω πόσα giga ήταν το update (12Mbps γραμμή), αλλά σε Ubuntu παίζει να ταν κάτω απ' το μισό χρόνο. Ψιλοσαπάκι? Καρασαπάκι θέλεις να πεις #NoOffence
asmilon Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, bad_freddy είπε Είμαι σε 1803 μιας και δεν είχα προλάβει να αναβαθμίσω οταν απέσυραν το October update και τώρα που έκανα search για updates φαίνεται να μου κάτεβάζει την 1809 και οχι την 1903. Δεν γίνεται να πας απευθείας 1803 -> 1903 αλλά πρέπει να περάσεις και την ενδιάμεση αναβάθμιση?! Απο το Windows update θα αρχισει να φαινεται η νεα εκδοση μεσα στον Ιουνιο. Αν θες να εγκαταστησεις την 1903 απο τωρα κατεβασε το επισημο εργαλειο της Microsoft απο εδω: https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=799445 Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από asmilon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα