Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν αποφασίσει να προσπεράσει πολλές τέτοιες αναβαθμίσεις, θα ενημερωθεί μετά από 18 μήνες ότι αναγκαστικά θα πρέπει να εγκαταστήσει τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας.  

Αυτό θα πει ελευθερία στον υπολογιστή σου....

Αποφασίζεις ότι ΔΕ ΘΕΣ αναβαθμίσεις αλλά η microsoft θα στη βάλει ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ ..... Δημοκρατική απόφαση...!!!

Στον υπολογιστή σου νομίζεις ότι εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις πως και τι θα έχεις;;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, panospc είπε

Εμένα μου βγάζει αυτό το μήνυμα όταν πάω να κάνω αναβάθμιση

Windows10.png

Με την τελευταία έκδοση πλέον δεν μπορείς να κάνεις install από Usb 

13 λεπτά πριν, galistaboy είπε

Αν αποφασίσει να προσπεράσει πολλές τέτοιες αναβαθμίσεις, θα ενημερωθεί μετά από 18 μήνες ότι αναγκαστικά θα πρέπει να εγκαταστήσει τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας.  

Αποφασίζεις ότι ΔΕ ΘΕΣ αναβαθμίσεις αλλά η microsoft θα στη βάλει ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ ..... Δημοκρατική απόφαση...!!!

Στον υπολογιστή σου νομίζεις ότι εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις πως και τι θα έχεις;;;;

Μια χαρά δημοκρατική απόφαση είναι το να μηνεις πάνω από 18 μήνες χωρίς αναβαθμίσει είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να αφορά την ασφάλεια του λειτουργικού 

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.
2 ώρες πριν, comfuzio είπε

Για να το λες κάτι θα ξέρεις! 
Σε μένα με αυτό το Update που το τρέχω από 20 Απρίλη το μόνο θέμα ήταν αυτό! 
Αν και θέλω να κάνω format να γίνει clean-install μιας που έχω κάνει 6 updates χωρίς clean install xD 

πιστεψε εχω παθει και ξερω... χαχα clean install ειναι οτι το καλητερο για σταθερωτητα παντα η MS τα κανει μην πω στις μεγαλες αναβαθμησεις λες και ειναι τπτ δυσκολο βεβαια με την 19H1 δεν ειχα θεμα με drivers 2-3 ρυθμησεις ξαναεκανα απλα η ηττα ειναι να κανεις τις περισσοτερες ρυθμησεις ξανα στα windows... τι να λεμε εδω ο κοσμος bugαρει και κολαμε σε λεπτομεριες χαχαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, akis_supernatural είπε

δε μου βρισκει το update με τιποτα. εχω κανει ρεσταρτ και παλι δε μου το βρισκει.

τι γινεται? 

Μπες από το PC εδώ και πάτα Update now. 

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10ISO?ranMID=24542&ranEAID=nOD/rLJHOac&ranSiteID=nOD_rLJHOac-LSvsl.Xi1CnWliL2Nl3RjQ&epi=nOD_rLJHOac-LSvsl.Xi1CnWliL2Nl3RjQ&irgwc=1&OCID=AID681541_aff_7593_1243925&tduid=(ir__hpoicybdy0kfryfqkk0sohz30m2xmbzgdxgdwbct00)(7593)(1243925)(nOD_rLJHOac-LSvsl.Xi1CnWliL2Nl3RjQ)()&irclickid=_hpoicybdy0kfryfqkk0sohz30m2xmbzgdxgdwbct00

Επεξ/σία από MitsosDaBest13
Δημοσ.
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, akis_supernatural said:

εχει καποια διαφορα με το να χρησιμοποιησω κλασσικα το windows update?

Στο WU θα περιμένεις τη "σειρά" σου μιας και εμφανίζεται σταδιακά, ενώ στο άλλο το κάνεις 1η μέρα αν θες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panospc είπε

Εμένα μου βγάζει αυτό το μήνυμα όταν πάω να κάνω αναβάθμιση

Windows10.png

Πρέπει να μην έχεις συνδεδεμένα usb sticks ή SD κάρτες όταν τρέχεις το assistant. Είχα και εγώ ένα  flashaki και μου έβγαζε το ίδιο μήνυμα, όταν το έβγαλα δούλεψε κανονικά. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μετα την αναβαθμιση, δεν μπορω να μπω στις Εφαρμογες. Κλεινει και ενα error στο Event:

Όνομα ελαττωματικής εφαρμογής: SystemSettings.exe, έκδοση 10.0.18362.1, χρονική σήμανση: 0x066bf1a5
Όνομα ελαττωματικής λειτουργικής μονάδας: KERNELBASE.dll, έκδοση: 10.0.18362.86, χρονική σήμανση: 0xda9755c4
Κωδικός εξαίρεσης: 0xc000008c
Μετατόπιση σφάλματος: 0x000000000003a839
Αναγνωριστικό ελαττωματικής διεργασίας: 0x324
Χρόνος έναρξης ελαττωματικής εφαρμογής: 0x01d5114c30909c48
Διαδρομή ελαττωματικής εφαρμογής: C:\Windows\ImmersiveControlPanel\SystemSettings.exe
Διαδρομή ελαττωματικής λειτουργικής μονάδας:C:\WINDOWS\System32\KERNELBASE.dll
Αναγνωριστικό αναφοράς: 0cc2ef74-6363-4be9-b424-477ff798c4e3
Πλήρες όνομα ελαττωματικού πακέτου: windows.immersivecontrolpanel_10.0.2.1000_neutral_neutral_cw5n1h2txyewy
Αναγνωριστικό εφαρμογής που σχετίζεται με το ελαττωματικό πακέτο: microsoft.windows.immersivecontrolpanel

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Weiss είπε

Πρέπει να μην έχεις συνδεδεμένα usb sticks ή SD κάρτες όταν τρέχεις το assistant. Είχα και εγώ ένα  flashaki και μου έβγαζε το ίδιο μήνυμα, όταν το έβγαλα δούλεψε κανονικά. 

εγω δεν εχω τιποτα και μου βγαζει το ιδιο

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, QuitLife είπε

Μετα την αναβαθμιση, δεν μπορω να μπω στις Εφαρμογες. Κλεινει και ενα error στο Event:

Όνομα ελαττωματικής εφαρμογής: SystemSettings.exe, έκδοση 10.0.18362.1, χρονική σήμανση: 0x066bf1a5
Όνομα ελαττωματικής λειτουργικής μονάδας: KERNELBASE.dll, έκδοση: 10.0.18362.86, χρονική σήμανση: 0xda9755c4
Κωδικός εξαίρεσης: 0xc000008c
Μετατόπιση σφάλματος: 0x000000000003a839
Αναγνωριστικό ελαττωματικής διεργασίας: 0x324
Χρόνος έναρξης ελαττωματικής εφαρμογής: 0x01d5114c30909c48
Διαδρομή ελαττωματικής εφαρμογής: C:\Windows\ImmersiveControlPanel\SystemSettings.exe
Διαδρομή ελαττωματικής λειτουργικής μονάδας:C:\WINDOWS\System32\KERNELBASE.dll
Αναγνωριστικό αναφοράς: 0cc2ef74-6363-4be9-b424-477ff798c4e3
Πλήρες όνομα ελαττωματικού πακέτου: windows.immersivecontrolpanel_10.0.2.1000_neutral_neutral_cw5n1h2txyewy
Αναγνωριστικό εφαρμογής που σχετίζεται με το ελαττωματικό πακέτο: microsoft.windows.immersivecontrolpanel

το προβλημα αυτο διαρκει για 5-6 λεπτα μετα απο ενα boot. Μετα φτιαχνει μονο του.

Τελικα δεν υπαρχει σωτηρια με τα updates. Γιαυτο ενα 15 λεπτο imaging με το Macrium Free  ΠΡΙΝ την εγκατασταση και ολα καλα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, galistaboy είπε

Σιγά μην σου βάλει και Δημοψήφισμα για αναθεώρηση του Συντάγματος για το ποια features θα βάλει η MS στο δικό της προϊόν, ρε μεγάλε. Άμα είσαι τόσο γκουρού και σε χαλάει κάτι επειδή...θα το περάσεις μια φορά στη ζωή σου και δεν θα το καταλάβαινες και ποτέ αν δεν στο λέγανε, πέταξε τα Windows και τράβα σε Μπαμπουϊνο, να αλλάζεις όλα τα options και να κάνεις εγκατάσταση με command line, μπας και τρέξεις καμια πασιέντζα, μέχρι να ισιώσεις...🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...