Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Arkin είπε

Την έκανα πριν 4 ώρες την αναβάθμιση με το tool μιας και δεν την εμφάνιζε στο Windows update και όλα κομπλέ. Αρκετά γρήγορη εγκατάσταση. Έτρεξα και ένα disk cleanup ελευθέρωσε 10gb περίπου μιας και διέγραψε τα παλιά Windows και όλα κυλάνε πολύ καλά. Θα τρέξω και κάνα Crystal disk να δω αν όντως έδωσαν πίσω τις επιδόσεις με τα νέα spectre patches. 

Εμένα η εγκατάσταση χρειάστηκε 45 λεπτά και μάλιστα σε δίσκο SSD... 😢

Επεξ/σία από MitsosDaBest13
  • Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MitsosDaBest13 είπε

Εμένα η εγκατάσταση χρειάστηκε 45 λεπτά και μάλιστα σε δίσκο SSD... 😢

Γυρω στο 25λεπτο νομιζω εκανε απο τη στιγμη που ειχε κατεβασει το update. Το εκανα με την εφαρμογη της MS εκανε κανα 15λεπτο να κατεβασει το αρχειο και μετα στην επανεκκίνηση εκανε 20-25 λεπτα. 850evo εχω με 8700k αν παιζει καποιο ρολο. Ολα κυλανε ομαλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Arkin είπε

Γυρω στο 25λεπτο νομιζω εκανε απο τη στιγμη που ειχε κατεβασει το update. Το εκανα με την εφαρμογη της MS εκανε κανα 15λεπτο να κατεβασει το αρχειο και μετα στην επανεκκίνηση εκανε 20-25 λεπτα. 850evo εχω με 8700k αν παιζει καποιο ρολο. Ολα κυλανε ομαλα.

Εμένα χρειάστηκε λιγότερο από 10 λεπτά η λήψη (30 Mbps VDSL) και 45 min η εγκατάσταση... Core i5 2500K @4,3GHz και PNY CS900 (ο δικός σου SSD θα είναι καλύτερος, όπως και ο CPU). 

Επεξ/σία από MitsosDaBest13
Δημοσ.
Μόλις τώρα, MitsosDaBest13 είπε

Εμένα χρειάστηκε λιγότερο από 10 λεπτά η λήψη (30 Mbps VDSL) και 45 min η εγκατάσταση... Core i5 2500K @4,3GHz και PNY CS900 (ο δικός σου SSD θα είναι καλύτερος). 

50αρα vdsl εχω παιζει να εκανε και λιγοτερο μιας και εφυγα γυρισα μετα απο 15 λεπτα και εγραφε για restart. Τα 45 λεπτα οφειλονται κυριως στον 2500k παρα στον ssd. Εφοσον πηγαν ολα καλα και δεν εχεις θεματα δεν πειραζει ποσο εκανε. Κανε και ενα disk clean up να καθαρισει υπολειμματα και το παλιο installation αν δεν το χρειαζεσαι και εισαι κομπλε.

• Thanks 1
Δημοσ.

Μετά το update σε μένα ήθελε να κάνω πάλι Install τους drivers της GPU (AMD) για να έχουν και το WDDM 2.6 από 2.5. 
Κάντε ένα check με το dxdiag αν χρειάζεται και σε σας το ίδιο

• Thanks 1
Δημοσ.

Ήμουν στην 1803 και έιχε φάει σκάλωμα καιρό και δέν πήγαινε στήν 1809. Είχα δοκιμάσει τα πάντα και ετοιμαζόμουν για format. Με το 1903 όλα μια χαρά και με το light theme φαίνεται πιό "ζωηρό" το μηχάνημα (AMD 1090T). Μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι οι drivers μιάς κάρτας TV Hauppauge που είχα. Οι παλιοι σταμάτησαν να παίζουν και καινούριοι δέν υπήρχαν στο site τους. Δίνουν μόνο κατόπιν επικοινωνίας με το support ή εναλλακτικά σου λένε να αγοράσεις το νεο WInTV 8.5 που τους έχει πακέτο 🤯

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Μετά το update σε μένα ήθελε να κάνω πάλι Install τους drivers της GPU (AMD) για να έχουν και το WDDM 2.6 από 2.5. 
Κάντε ένα check με το dxdiag αν χρειάζεται και σε σας το ίδιο

10ρια ειναι αυτα χαχα

σε οσους κρασαρει το widows settings μολις μπενουν στο apps μετα απο καθαρο restart αν ειναι ευκολο πειτε μου θελω να δω ποσο αυξανεται το bug αυτο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, JohnyFire είπε

10ρια ειναι αυτα χαχα

Μικρό το κακό αν είναι να είναι αυτό το μόνο πρόβλημα ^^ 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Μικρό το κακό αν είναι να είναι αυτό το μόνο πρόβλημα ^^ 

εμ ελα που δεν ειναι μονο αυτο.... με τα 10ρια ποτε δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.....

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, JohnyFire είπε

εμ ελα που δεν ειναι μονο αυτο.... με τα 10ρια ποτε δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.....

Για να το λες κάτι θα ξέρεις! 
Σε μένα με αυτό το Update που το τρέχω από 20 Απρίλη το μόνο θέμα ήταν αυτό! 
Αν και θέλω να κάνω format να γίνει clean-install μιας που έχω κάνει 6 updates χωρίς clean install xD 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...