imvrios Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Ενα ακόμα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείς να ενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις του Windows search, ωστε αν κάνεις αναζήτηση να ψάχνει πλέον σε όλο το δίσκο και όχι μονο στα libraries και το desktop. Ακόμα βέβαια δε φαίνεται να δίνει την ευελιξία third party tools οπως το Everything η το Listary αλλά είναι αξιόλογη αναβάθμιση:
Arkin Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Την έκανα πριν 4 ώρες την αναβάθμιση με το tool μιας και δεν την εμφάνιζε στο Windows update και όλα κομπλέ. Αρκετά γρήγορη εγκατάσταση. Έτρεξα και ένα disk cleanup ελευθέρωσε 10gb περίπου μιας και διέγραψε τα παλιά Windows και όλα κυλάνε πολύ καλά. Θα τρέξω και κάνα Crystal disk να δω αν όντως έδωσαν πίσω τις επιδόσεις με τα νέα spectre patches.
nhzt Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, ThReSh είπε Μιλάει για την version 1809 των Win10, τι σχέση έχουν τα XP? Τα δυο γελάκια που μου έβαλαν κάποιοι μέχρι τώρα, σημαίνουν οτι πρόκειται για χιούμορ που έκανα και αφορά στην μέχρι τώρα επιμονή μερικών να επιλέγουν XP και να κραζουν τα 10αρια. Αν δεν το κατάλαβες και τώρα, θα στο ζωγραφίσω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 3 minutes ago, nhzt said: Τα δυο γελάκια που μου έβαλαν κάποιοι μέχρι τώρα, σημαίνουν οτι πρόκειται για χιούμορ που έκανα και αφορά στην μέχρι τώρα επιμονή μερικών να επιλέγουν XP και να κραζουν τα 10αρια. Αν δεν το κατάλαβες και τώρα, θα στο ζωγραφίσω... Αν κατάλαβες ότι με το NOOO meme δεν το έχω καταλάβει, τότε μπορώ να βάλω κι άλλα.
JohnyFire Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 40 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Οπότε λες ότι είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσω το Microsoft Creation Tool, να κατεβάσω την 1903 και να πάω σε clean install. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση, έτσι όπως τα κατάφερα! Τι το ήθελα το insider γμτ;;; Και να δεις, όταν θα κάνω καθαρή εγκατάσταση, ότι θα έχω και πρόβλημα με τον grub, γιατί έχω επάνω στον δίσκο και ubuntu... ακριβως ετσι! προβληματα λογικο ειναι να εχουμε ολοι windows 10 ειναι αυτα ελπιζω βεβαια να τα φτιαξουν αμεσα γιατι οσο καλο και αν ειναι το update ξενερωνω οταν χαλαει κατι που δουλευε καλα.... προσοπικα η insider ειναι καλη αν εχεις δευτερο πισι για δοκιμες η partision κατι που δεν ειμαι fan.... νομιζω θα ειναι καλητερο να περιμενεις λιγο να φτιαξουν τα ανοιχτα θεματα της 19H1; αλλα μπορει στο πισι σου να παιζει χωρις θεμα 30 λεπτά πριν, imvrios είπε Ενα ακόμα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείς να ενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις του Windows search, ωστε αν κάνεις αναζήτηση να ψάχνει πλέον σε όλο το δίσκο και όχι μονο στα libraries και το desktop. Ακόμα βέβαια δε φαίνεται να δίνει την ευελιξία third party tools οπως το Everything η το Listary αλλά είναι αξιόλογη αναβάθμιση: με την μονη διαφορα αυτο το top apps να μην υπηρχε.... αχ πανε να κανουν κατι και το κανουν ασχημα οπτικα... 47 λεπτά πριν, ntg1980 είπε Όχι, εξαρχής δεν είχα πρόβλημα. μακαρι να παραμεινει ετσι το προβλημα που ανεφερα οσοι το εχουν μαζι και εγω ενφανιζεται μετα απο ρεσταρτ και φτιαχνει απο μονο του σε λιγα λεπτα ειναι τελειος random προβλημα και ουσιαστικα ( χαζο ) οτι και να πω... τα 10ρια μου μεσα... χαχα 1
ntg1980 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Πάντως το light theme δεν μου άρεσε. Στο Start Menu φαίνεται ωραίο (πολύ ωραίο θα έλεγα), αλλά με χαλάει η γραμμή εργασιών. Παραείναι «light»! Βέβαια αυτό είναι θέμα γούστου, άλλους τους αρέσει...
JohnyFire Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 22 λεπτά πριν, ntg1980 είπε Πάντως το light theme δεν μου άρεσε. Στο Start Menu φαίνεται ωραίο (πολύ ωραίο θα έλεγα), αλλά με χαλάει η γραμμή εργασιών. Παραείναι «light»! Βέβαια αυτό είναι θέμα γούστου, άλλους τους αρέσει... προσοπικα ονειρευομαι ενα black theme αλλα εδω δεν εχουν κανει αυτο μας μαρανε....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 2 minutes ago, JohnyFire said: προσοπικα ονειρευομαι ενα black theme αλλα εδω δεν εχουν κανει αυτο μας μαρανε.... Black theme στα Windows 10 υπάρχει και στον Windows Explorer και στα Apps... 2
haris013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 ξέρουμε αν στην έκδοση αυτή έχει το ενημερώμενο phone app που προσφέρει καλύτερο integration με το κινητό μας, δείχνει notifications κλπ?
Arkin Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Ενα crystal disk mark μετα το update με τα spectre/meltdown 2 patches 850evo 250gb
KilliK Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 33 λεπτά πριν, haris013 είπε ξέρουμε αν στην έκδοση αυτή έχει το ενημερώμενο phone app που προσφέρει καλύτερο integration με το κινητό μας, δείχνει notifications κλπ? το ιδιο ρωτησα και εγω πιο πανω, αλλα κανεις δεν απαντησε 😥
JohnyFire Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, ThReSh είπε Black theme στα Windows 10 υπάρχει και στον Windows Explorer και στα Apps... φιλε μου αυτο δεν black ειναι dark και λεγεται dark.... αρχοματοψια MUCH? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ 1 ώρα πριν, haris013 είπε ξέρουμε αν στην έκδοση αυτή έχει το ενημερώμενο phone app που προσφέρει καλύτερο integration με το κινητό μας, δείχνει notifications κλπ? απο οτι διαβασα ναι, το δοκιμασα με oneplus 6 δεν μου δουλεψε.... θα ξαναπροσπαθησω
andreas443 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Για να δουλέψει με το android πρέπει να βάλω οπωσδήποτε τον microsoft launcher?? Χρησιμοποιώ τον Nova και δεν θα ήθελα να τον αλλάξω
JohnyFire Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 16 λεπτά πριν, andreas443 είπε Για να δουλέψει με το android πρέπει να βάλω οπωσδήποτε τον microsoft launcher?? Χρησιμοποιώ τον Nova και δεν θα ήθελα να τον αλλάξω δεν λεει πουθενα κατι τετοιο δοκιμασε αν παιζει σωστα στο κινιτο σου
Philippe Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Γιατί δεν παίρνω updates και είμαι ακόμα στην 1607 που πρωτοέβαλα; "Your device is up to date" μου γράφει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα