ntg1980 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, JohnyFire είπε ακριβως αυτη ειναι φιλε μου ειναι η τελικη Ευχαριστώ πολύ! Προχωράω σε διαγραφή από το πρόγραμμα.
JohnyFire Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 18 λεπτά πριν, ntg1980 είπε Ευχαριστώ πολύ! Προχωράω σε διαγραφή από το πρόγραμμα. μην το συζητας δεν εκανα κατι! αν μπορω να βοηθησω σε κατι ενωειτε ειμαι εδω! μια ερωτηση εχεις το προβλημα που αναφερω πιο πανω;;;; δεν συμβαινει συνεχεια 1
Green Dragon Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 29 λεπτά πριν, ntg1980 είπε Είμαι εγγεγραμμένος στο Windows Insider - Slow Ring. Έχει εγκατασταθεί από τις 30/04 η έκδοση 1903 με δομή συστήματος 18362.116 Αυτή είναι η τελική έκδοση; Θέλω να βγω από το πρόγραμμα, γι’αυτό ρωτάω. 27 λεπτά πριν, JohnyFire είπε ακριβως αυτη ειναι φιλε μου ειναι η τελικη Περίεργα αυτά τα Win 10.....και εγώ στο Windows Insider - Slow Ring και μου δείχνει: και δεν κάνει update, ούτε από το Windows Update, ούτε από τη σελίδα https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10
Manoleros95 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, accipio είπε Δηλαδή θα μας δεσμεύσει -θέλουμε δε θέλουμε- 7GB χώρο από τον δίσκο; Αυτό δεν μου αρέσει καθόλου, εδώ προσπαθούμε να ελευθερώσουμε χώρο και τώρα θα τον χάσουμε; Nα σαι καλα ρε φιλαρακι, με εκανες και γελασα!
JohnyFire Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Περίεργα αυτά τα Win 10.....και εγώ στο Windows Insider - Slow Ring και μου δείχνει: και δεν κάνει update, ούτε από το Windows Update, ούτε από τη σελίδα https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 εχεις την Windows 10 build 18898 (20H1) για αυτο ;)
Green Dragon Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, JohnyFire είπε εχεις την Windows 10 build 18898 (20H1) για αυτο που πάει να πει;;
Bspus Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, imvrios είπε Το reserved storage για τα Windows Updates δεν είναι ακριβώς χαμένο. Και ζούμε στο 2019, αν υπάρχει τέτοιο θέμα έλλειψης χώρου, μία αναβάθμιση του είναι πολύ προσιτή: Υπαρχουν περιπτωσεις που δεν ειναι δυστυχως δυνατον. Κατι φθηνα laptop εχουν ενσωματωμενο 32 GB SSD ο οποιος δεν μπορει να αφαιρεθει ουτε υπαρχει θεση για αλλο δισκο. Προσφατα ειδα ενα τετοιο που μου φεραν να συνεφερω και εφριξα. Δεν ειχε καθολου χωρο ελευθερο και συνεχως οταν εσβηνες ξαναγεμιζε γιατι κατεβαζε updates που δεν μπορουσε να εγκαταστησει. Βεβαια με το να του δεσμευσεις τα 7 GB που δεν του περισσευουν δεν το σωζεις το συγκεκριμενο γιατι ειναι τραγικο ουτως η αλλως.
JohnyFire Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, Green Dragon είπε που πάει να πει;; εχεις βαλει-παρει την επομενη εκδωση δλδ την παρουσα insider 1
Green Dragon Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, JohnyFire είπε εχεις βαλει-παρει την επομενη εκδωση δλδ την παρουσα insider όπα κατάλαβα, σε ευχαριστώ! Και πως γίνεται να βγω από το insider και να πάω πίσω στη τελική 1903;;;;
flogerakos Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Υπόψιν πώς την έχω εγκαταστήσει πάνω από μήνα σε πολλά μηχανήματα με καθαρή εγκατάσταση μέσω του MSDN iso. Κανένα πρόβλημα γενικότερα. Στα μηχανήματα με Intel HD Graphics ύπαρχει πρόβλημα με μαύρη οθόνη μετά το boot. Σε μια περίπτωση λύθηκε το πρόβλημα με bios update. Σε άλλη περίπτωση δεν λύθηκε ουτε με bios update και το πρόβλημα είναι ότι μετά το boot τερματίζει την φωτεινότητα στο 0. Μια προσωρινή λύση σε αυτό το λαπτοπ είναι μετά το boot ,στην μαύρη οθόνη, πατώντας το 2 , το οποίο είναι το key που ανεβάζει,την,φωτεινότητα να ανεβάζω κάθε φορά χειροκίνητα. Γενικά υπάρχει ένα θεματακι προς το παρόν με τα Intel HD Graphics, δεν,ξέρω αν κυκλοφόρησαν νέους drivers... Αν εξαιρέσουμε αυτό το γεγονός όλα άψογα γενικότερα, και σε καθαρες εγκαταστάσεις και σε upgrade. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από flogerakos
imvrios Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Bspus είπε Υπαρχουν περιπτωσεις που δεν ειναι δυστυχως δυνατον. Κατι φθηνα laptop εχουν ενσωματωμενο 32 GB SSD ο οποιος δεν μπορει να αφαιρεθει ουτε υπαρχει θεση για αλλο δισκο. Προσφατα ειδα ενα τετοιο που μου φεραν να συνεφερω και εφριξα. Δεν ειχε καθολου χωρο ελευθερο και συνεχως οταν εσβηνες ξαναγεμιζε γιατι κατεβαζε updates που δεν μπορουσε να εγκαταστησει. Βεβαια με το να του δεσμευσεις τα 7 GB που δεν του περισσευουν δεν το σωζεις το συγκεκριμενο γιατι ειναι τραγικο ουτως η αλλως. Δεν είχε usb θύρες (απίθανο); Αναβάθμισα πριν λίγους μήνες αντίστοιχων προδιαγραφών Windows Tablet (της Jumper). Όταν τα windows είδαν ανεπαρκή χώρο, ζήτησαν σύνδεση usb storage. Κατέβασαν εκεί τα updates, αναβαθμίστηκαν και μετά καθαρισμός περιττών αρχείων. Πάντως είμαι προσωπικά εναντίον της αγοράς τέτοιων συστημάτων. Προσφέρουν εμπειρία χρήσης που εγώ δε θεωρώ αποδεκτή. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από imvrios
Bspus Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, imvrios είπε Δεν είχε usb θύρες (απίθανο); Αναβάθμισα πριν λίγους μήνες αντίστοιχων προδιαγραφών Windows Tablet (της Jumper). Όταν τα windows είδαν ανεπαρκή χώρο, ζήτησαν σύνδεση usb storage. Κατέβασαν εκεί τα updates, αναβαθμίστηκαν και μετά καθαρισμός περιττών αρχείων. Πάντως είμαι προσωπικά εναντίον της αγοράς τέτοιων συστημάτων. Προσφέρουν εμπειρία χρήσης που εγώ δε θεωρώ αποδεκτή. Μπορει τα Tablet να συμπεριφερονται διαφορετικα. Το laptop που ειδα φυσικα ειχε usb αλλα ουδεποτε ζητησε κατι τετοιο. Τελικα καθαρισα οτι μπορουσα με το bleachbit και τους ειπα να προσεχουν το χωρο. Αμα ξανα εχουν προβλημα ισως αναγκαστω να κοψω τα Updates τελειως με καποιο κολπο
JohnyFire Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, Green Dragon είπε όπα κατάλαβα, σε ευχαριστώ! Και πως γίνεται να βγω από το insider και να πάω πίσω στη τελική 1903;;;; απο την insider ειναι πανευκολο να βγεις το θεμα ειναι πως επειδη εχεις την 20H1 και το ζητουμενο ειναι να βαλεις την 19H1 γινεται με καθαρη εγκατασταση stable version και στο λεω ετσι για να εισαι καλημενος 100% προσοπικα δεν θα εκανα παντεντα με downgrade κτλ... σκεψου πως με το update δεν ειναι ολα καλα και πολλοι λενε πως ειναι τα ιδια ακομα και με καθαρη εγκατασταση δεν ξερω προσοπικα με κουρασε η MS 1
ntg1980 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 45 λεπτά πριν, JohnyFire είπε μην το συζητας δεν εκανα κατι! αν μπορω να βοηθησω σε κατι ενωειτε ειμαι εδω! μια ερωτηση εχεις το προβλημα που αναφερω πιο πανω;;;; δεν συμβαινει συνεχεια Όχι, εξαρχής δεν είχα πρόβλημα.
Green Dragon Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, JohnyFire είπε απο την insider ειναι πανευκολο να βγεις το θεμα ειναι πως επειδη εχεις την 20H1 και το ζητουμενο ειναι να βαλεις την 19H1 γινεται με καθαρη εγκατασταση stable version και στο λεω ετσι για να εισαι καλημενος 100% προσοπικα δεν θα εκανα παντεντα με downgrade κτλ... σκεψου πως με το update δεν ειναι ολα καλα και πολλοι λενε πως ειναι τα ιδια ακομα και με καθαρη εγκατασταση δεν ξερω προσοπικα με κουρασε η MS Οπότε λες ότι είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσω το Microsoft Creation Tool, να κατεβάσω την 1903 και να πάω σε clean install. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση, έτσι όπως τα κατάφερα! Τι το ήθελα το insider γμτ;;; Και να δεις, όταν θα κάνω καθαρή εγκατάσταση, ότι θα έχω και πρόβλημα με τον grub, γιατί έχω επάνω στον δίσκο και ubuntu... Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από Green Dragon 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα