Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Hal9000 είπε

Reserver Storage - Δέσμευση 7GB για μελλοντικές αναβαθμίσεις χωρίς προβλήματα χώρου 

Δηλαδή θα μας δεσμεύσει -θέλουμε δε θέλουμε- 7GB χώρο από τον δίσκο; Αυτό δεν μου αρέσει καθόλου, εδώ προσπαθούμε να ελευθερώσουμε χώρο και τώρα θα τον χάσουμε;

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι η καλύτερη αναβάθμιση που έχει βγει σε ότι έχει να κάνει την σταθερότητα , κανένα κόλλημα στην αναβάθμιση . Νιώθω πολύ πιο ομαλή την λειτουργία του υπολογιστή , νομίζω οφείλεται στο ότι αναβάθμισαν τα spectre 2 patches και πλέον δεν τραβάνε σχεδόν καθόλου πόρους

Άξιζε ο μήνας που πήρε παράταση για δοκιμές στο slow ring  και στο Release Preview

Επεξ/σία από jack124
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το reserved storage για τα Windows Updates δεν είναι ακριβώς χαμένο. Και ζούμε στο 2019, αν υπάρχει τέτοιο θέμα έλλειψης χώρου, μία αναβάθμιση του είναι πολύ προσιτή:

Windows Updates can fail to install properly if your PC doesn’t have enough free disk space. This can be a problem on inexpensive devices with only a small amount of built-in storage.

Microsoft is solving the problem by commandeering about 7 GB of your PC’s storage and making it into “reserved storage.” This space is used for Windows Updates, but programs can also store temporary files here. When Windows needs the space for updates, it deletes the temporary files and performs the update. So space isn’t completely wasted, as files that would have normally used space on your computer will just sit in the reserved storage space.

The exact amount of storage space used depends on the optional features and languages you have installed, but it starts at about 7 GB.

• Thanks 1
Δημοσ.
  • Είναι καλό το παρακάτω;;
  • Σύνδεση στα Windows 10 χωρίς εισαγωγή κωδικού αλλά με Windows Hello ή SMS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσοπικα το μονο θεμα που εχω ειναι αυτο.....

και συμβαινει τελειος τυχαια οταν το πιασει....

τι να πω θα δειξει απο οτι διαβασα σε καποια φορουμ το ειχαν μερικα pc δεν λενε ομως αν εκαναν καθαρη εγκατασταση...

που μαλλον πρεπει...

αλλα αν ειναι να καθομαστε να παιζουμε σε καθε και καλα μεγαλο update τοτε MS μαμισε μας...

την μια φτιαχνει και βαζει πραγματα και την αλλη χαλαει αυτα που δουλευανε οκ...

τουλαχιστον μπορουμε να πεταξουμε περισοτερα apps επιτελους να καθαρισει λιγο η appχρηστια...

Untitled.jpg

Επεξ/σία από JohnyFire
Δημοσ.

Είμαι εγγεγραμμένος στο Windows Insider - Slow Ring. Έχει εγκατασταθεί από τις 30/04 η έκδοση 1903 με δομή συστήματος 18362.116

Αυτή είναι η τελική έκδοση; Θέλω να βγω από το πρόγραμμα, γι’αυτό ρωτάω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ntg1980 είπε

Είμαι εγγεγραμμένος στο Windows Insider - Slow Ring. Έχει εγκατασταθεί από τις 30/04 η έκδοση 1903 με δομή συστήματος 18362.116

Αυτή είναι η τελική έκδοση; Θέλω να βγω από το πρόγραμμα, γι’αυτό ρωτάω.

ακριβως αυτη ειναι φιλε μου ειναι η τελικη

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Gilmen είπε

Σε εμενα εχει κολησει στο 99% εδω και 3 ωρες.........

Σε άλλες τρεις θα είναι περδίκι! :)

(πρόλαβα και μπλόκαρα τελείως τα updates πριν από βδομάδα. Ας δω πως παει γενικά και θα δω μετά αν και πότε θα το περάσω.)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Dihen είπε
  • Είναι καλό το παρακάτω;;
  • Σύνδεση στα Windows 10 χωρίς εισαγωγή κωδικού αλλά με Windows Hello ή SMS

Είναι εναλλακτικός τρόπος login. Αυθεντικοποίηση δε σημαίνει απαραίτητα username / password.

Αν θες, αντί για password μπορείς να ορίσεις να σου στέλνει η MS μοναδικό κωδικό με SMS σε κάθε login. Και λογαριασμό MS μπορείς να φτιάξεις έτσι. Αν σκεφτείς τι κωδικούς έχει πολύς κόσμος, τότε ναι θα είναι καλύτερα. Βέβαια σε two factor authentication με χρήση sms έχουν αναφερθεί κενά ασφαλείας και δε θεωρείται η ασφαλέστερη επιλογή (καλύτερα να χρησιμοποιεί κάποιος Authy ή Google Authenticator).

Τώρα το windows hello προϋπάρχει και το χρησιμοποεί πολύς κόσμος. Π.χ. εγώ στο laptop κάνω login με δακτυλικό αποτύπωμα . Αυτός, τα βιομετρικά χαρακτηριστικά δηλαδή, είναι ένας ακόμα τρόπος authentication.

edit: απρόσκοπτη αναβάθμιση και στο laptop. 24.5GB τα αρχεία προηγούμενων εγκαταστάσεων που πρέπει να καθαρίσει κάποιος με το disk cleanup οταν διαπιστώσει ότι η νέα έκδοση λειτουργεί χωρίς προβλήματα και δε θα θέλει να έχει πλέον τα αρχεία που χρειάζονται για downgrade σε προηγούμενη έκδοση.

Επεξ/σία από imvrios

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...