Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για σάς παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σάς

Έχω ένα ρούτερ της OTE το παλιό μπορώ να το κάνω Access points με αυτή την κεραία Ubiquiti NanoStation Loco M2 ???

Επεξ/σία από Greenday1908
Δημοσ.
Στις 22/5/2019 στις 6:21 ΜΜ, Greenday1908 είπε

Για σάς παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σάς

Έχω ένα ρούτερ της OTE το παλιό μπορώ να το κάνω Access points με αυτή την κεραία Ubiquiti NanoStation Loco M2 ???

Το nanostation δεν ειναι κεραια, ειναι AP. Τι ακριβως θελεις να κανεις και γιατι μπλεκεις και το παλιο σου router?

Δημοσ.

Εγώ θέλω μια κεραία να πιάνω το ίντερνετ του γείτονα και να κάνω αναμετάδοση στο σπίτι μου (κάτι σαν hotspot) πως μπορώ να το πετύχω αυτό ??

Δημοσ.

1.Γειά να το κάνω αυτο τι κεραία πρέπει να έχω ?

2.Εχω ένα το παλιό ρούτερ του ote το zte άμα χρειάζεται μπορείτε να μου πείτε να αγοράσω κάποιο άλλο.

Δημοσ.

Και το ZTE μια χαρά θα παίξει σαν access point, πρώτα θα σεταρεις το loco, μετά το ZTE και τέλος θα τα συνδέσεις μεταξύ τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε να αγοράσω αυτό Ubiquiti NanoStation Loco M2  έτσι ??

Η ρύθμιση στο ρούτερ zte πως γίνονται ??Πρέπει να μπείς κάπου ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ρύθμιση στο ρούτερ zte πως γίνονται ??Πρέπει να μπείς κάπου?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Greenday1908 είπε

Η ρύθμιση στο ρούτερ zte πως γίνονται ??Πρέπει να μπείς κάπου?

αρχικά σετάρεις το ubiquiti σε λειτουργία station ωστε να παρει ασύρματα και να δώσει ενσύρματα απο την ethernet.

εκεί κουμπώνεις το ZTE το οποίο σετάρεις κλείνοντας το dhcp του και αν έχει ΄λειτουργία bridge την ενεργοποιέις.

για το σετάρισμά του χτυπάς την ip του (λογικά είναι η 192.168.1.1) και μπάινεις.

βεβαιώσου οτι έχουν ips του ίδιου δικτύου πχ το ubi-->192.168.1.1 και το ΖΤΕ 192.168.1.2. το dhcp άσε να το κάνει το ubi.

Δημοσ.

Οκ ευχαριστώ πολύ 

11 λεπτά πριν, madrivermadonus είπε

αρχικά σετάρεις το ubiquiti σε λειτουργία station ωστε να παρει ασύρματα και να δώσει ενσύρματα απο την ethernet.

εκεί κουμπώνεις το ZTE το οποίο σετάρεις κλείνοντας το dhcp του και αν έχει ΄λειτουργία bridge την ενεργοποιέις.

για το σετάρισμά του χτυπάς την ip του (λογικά είναι η 192.168.1.1) και μπάινεις.

βεβαιώσου οτι έχουν ips του ίδιου δικτύου πχ το ubi-->192.168.1.1 και το ΖΤΕ 192.168.1.2. το dhcp άσε να το κάνει το ubi.

Οκ ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, madrivermadonus είπε

το dhcp άσε να το κάνει το ubi.

αυτο μαλλον ειναι λαθος. δεν μπορεί να κάνει dhcp σε λειτουργία station/client. το dhcp θα το κανει ο αρχικος ρουτερ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/5/2019 στις 5:51 ΜΜ, Greenday1908 είπε

Οκ θα τα πούμε φίλε μου από τρίτη όταν μου φέρουν το Ubiquiti NanoStation Loco M2 να δούμε τι θα κάνουμε.

Προσεχε μη συμπεσουν οι IP του Loco, του router σου και του γειτονα. Μην εχουν δυο συσκευες δηλαδη την ιδια IP. Αν το Loco παρει DHCP απο το router του γειτονα θα πρεπει να βρεις τη διευθυνση του για να συνδεθεις στη σελιδα των ρυθμισεων. Κατεβασε το Fing στο κινητο που θα σε βοηθησει να βρεις τις IP της καθε συσκευης.

Επεξ/σία από thedarks1de
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, thedarks1de είπε

Προσεχε μη συμπεσουν οι IP του Loco, του router σου και του γειτονα. Μην εχουν δυο συσκευες δηλαδη την ιδια IP. Αν το Loco παρει DHCP απο το router του γειτονα θα πρεπει να βρεις τη διευθυνση του για να συνδεθεις στη σελιδα των ρυθμισεων. Κατεβασε το Fing στο κινητο που θα σε βοηθησει να βρεις τις IP της καθε συσκευης.

Οκ ευχαριστώ

17 λεπτά πριν, thedarks1de είπε

Προσεχε μη συμπεσουν οι IP του Loco, του router σου και του γειτονα. Μην εχουν δυο συσκευες δηλαδη την ιδια IP. Αν το Loco παρει DHCP απο το router του γειτονα θα πρεπει να βρεις τη διευθυνση του για να συνδεθεις στη σελιδα των ρυθμισεων. Κατεβασε το Fing στο κινητο που θα σε βοηθησει να βρεις τις IP της καθε συσκευησυσκευη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...