messiecannibal Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 καλησπερα στην παρεα . αγορασα ενα xbox one s και το εχω συνδεσει στην οθονη του pc (lg 24") to θεμα μου ειναι οτι δεν εχω ηχο θελει ιδικα ηχιακια το xbox ??? αν ξερει καπιοσ ασ με καθοδιγηση τι ειναι καλυτερο να παρω ευχαριστω
CleanthisD Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Μέχρι να βρεις λύση έχει Headphone jack το χειριστήριο σου
Mr_Terror Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Αν εχει audio jack η οθονη σου, βαζεις ακουστικα/ηχεια. H αγοραζεις ηχεια με οπτικη ινα να τα συνδεσεις κατευθειαν στην κονσολα σου. Ειναι και η λυση απο το χειριστηριο οπως λεει ο φιλος.
messiecannibal Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 24M38H-B ειναι το μοντελο τησ οθονησ απο το χειριστηριο περνω ηχο τωρα ευχαριστω ολουσ σας
Jiakometi Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Σύμφωνα με αυτό η οθόνη σου δεν έχει ηχεία. Οπότε από εκεί δεν μπορείς να έχεις ήχο. Οπως γράφτηκε παραπάνω ηχεία απευθυθείας στην κονσόλα .... Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από Jiakometi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα