Προς το περιεχόμενο

Παρακαλώ Βοήθεια!Οδηγίες για αρχάριο!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι απο π.φάληρο και έκανα αίτηση την τετάτρη στον ΟΤΕ για adsl 384 over pstn.Έχω πάρει μόντεμ zyxel 650 over pstn και τα σχετικά που χρειάζονται.Συνέδεσα το μόντεμ κανονικά και τώρα περιμένω τον ΟΤΕ να με ειδοποιήσει.Τα λαμπάκια που ανάβουν στο μόντεμ τώρα είναι τα εξής.Πράσινο το POW, πράσινο το SYS,σβησμένο το LAN 10M, αναβοσβήνει πορτοκαλί το LAN 100M, και είνα σβησμένα αυτά που λένε DSL και PPoE/ACT.

1)Πότε θα καταλάβω πότε ενεργοποιήθηκε η γραμμή μου;

2)Τί πρέπει να κάνω τότε;

3)Πώς θα μπώ online;

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Δημοσ.

Οταν αυτο που λεει dsl αναψει πρασινο θα παρεις τηλεφωνο ενα provider και σε 5 λεπτα θα εχεις συνδεθει.Θα σου πουν να μπεις off line σε μια διευθυνση με τον internet explorer που εφορα το modem σου , θα κανεις κατι ρυθμισεις και ...ξαφνικα θα εισαι on line!!! :D :D :D Με το καλο!!!!! :D :D :D :D

Δημοσ.

Πήρα σήμερα τον ΟΤΕ τηλέφωνο και μου είπαν ότι είναι σε εκκρεμότητα η αίτηση μου γιατί δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και πρέπει να περιμένω. Μου είπε ότι είναι καθαρά τεχνικό θέμα.Πόσο θα περιμένω δηλαδή;

Δημοσ.

Ωχχχχχχχχχχχχχχ!!!!

Δεν υπαρχει προβλεψη φιλε μου.Απο 5-10 μερες μεχρι 5-10... τερμινα!!!!!Οι κυριοι τοτ πΟΤΕ δεν σου λενε???Οχι οτι εχει πολυ σημασια...Εμενα μου λεγανε για 3-4 μηνες και εκανε εναμυσι μηνα .Παντως αφου εχεις κανει αιτηση θα ενεργοποιηθει ξαφνικα η dsl χωρις να σε ειδοποιησουν.Να κοιτας το λαμπακι ποτε θα αναψει.Μιλαω εκ πειρας..... :oops: :oops: :oops: :oops:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...