Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nikosmile είπε

Να βάλουν όλους τους δασκάλους και τους καθηγητές στις εφορευτικές επιτροπές, και έληξε η ιστορία. Ούτως ή άλλως Παρασκευή, Δευτέρα κάθονται.

edit: το έχουν πει και άλλοι...😁

6 ώρες πριν, apostolosl είπε

Δάσκαλους και καθηγητές στις εφορευτικές και τελειώνει η ιστορία παιδιά. ή οπως αναφέρθηκε (για να μην ενοχλήσουμε τους εκπαιδευτικούς στις "εκλογικές¨τους διακοπές) σε άλλα Post ανέργους με ένα συμβολικό ποσό. αυτά περί κυρώσεων είναι τελείως αστεία. απλά το μόνο που γινεται είναι όταν επιλεγόμενος πάει και φηφίζει και είναι στραβόξυλο ο δικηγόρος του κάνει σκήνη. τα γνωστά... συνήθως είναι και ψώνια του κερατά και κανουν θέμα για να επιβλήθουν στον "κατώτερο" να το πούμε έτσι.. τα γνωστά... οι γνωστές νοοτροπίες και λογικές 100 χρόνια πέρασαν και δεν αλλάζει τίποτα. Δημοκρατία όπως μας συμφέρει... και όποτε μας συμφέρει..

Μου θυμίσατε τώρα που είχα σχέση με μια δασκάλα εξ αθηνών και έκανε αμάν να έρθουν εκλογές για να έρθει για πη@@μα... lollll

Γιατί ως γνωστόν σε αυτή τη χώρα, για όλα φταίει η μέση Δασκαλίτσα...

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Δεν ξέρω πόσο ράδιο αρβύλα είναι όλα αυτά ή τελοσπάντων πόση τυχαιότητα εμπεριέχεται στις κληρώσεις, πάντως γνωστός μου που πριν χρόνια πήγαινε συνέχεια εφορευτική σε ένα χωριό έξω από τα Γιάννενα κάποια στιγμή τους έκανε σαματά γιατί οι υπόλοιποι της επιτροπής διενεργούσαν συστηματικά... περίεργες καταμετρήσεις. Σε φάση τα ψηφοδέλτια που ήταν και δεν ήταν άκυρα υπέρ του ενός κόμματος τα μετρούσαν πάντα κανονικά, πανομοιότυπα όμως ψηφοδέλτια των αντιπάλων τα ακύρωναν δίχως έλεος. Ο γνωστός μου έκανε φασαρία και απείλησε να μην υπογράψει για τα τελικά αποτελέσματα της καταμέτρησης, τελικά τον έπεισαν να υπογράψει αλλά δεν τον ξανακάλεσαν ποτέ εφορευτική. Τυχαίο; Δύσκολο.

Για το άλλο που λένε περί άδειας την επόμενη εργάσιμη αν κάποιος είναι εφορευτική, δεν ξέρω τι ορίζει ο νόμος αλλά στην εταιρεία που εργάζομαι το HR έδωσε κανονική τύποις εκλογική άδεια για τη Δευτέρα (άρα επί πληρωμή) σε όσους δήλωσαν ότι έχουν κληθεί σε επιτροπή. Αν θυμάμαι καλά δεν θα ζητήσουν καν δικαιολογητικά.

Πάντως για να πω την αμαρτία μου εμένα μια φορά μόνο μου έχει έρθει χαρτί και ήταν για για αναπληρωματικός. Το είχαν κολλήσει στην πόρτα του πατρικού μου που τότε δεν έμενε κανένας εκεί μόνιμα. Το έπαιξα Λούης ότι και καλά δεν το είδα το χαρτί και εννοείται δεν πλησίασα ούτε σε απόσταση δέκα χιλιομέτρων το εκλογικό τμήμα, άλλη όρεξη δεν είχα. Προφανώς δεν ασχολήθηκε κανένας παραπάνω. Θυμάμαι ότι τω καιρώ εκείνω είχα ψάξει λίγο στο Ίντερνετ τι παίζει γενικά (φυσικά στο Ίντερνετ ό,τι λέγεται είναι πάντα η αλήθεια!) και δεν είχα διαβάσει για περιπτώσεις που κάποιος είχε επιπτώσεις ή κάτι αντίστοιχο. Οι χειρότερες περιπτώσεις έλεγαν ότι όταν πήγαν στο εκλογικό τμήμα τους κράτησαν με το ζόρι ή ότι ο δικαστικός αντιπρόσωπος τα πήρε στο κρανίο επειδή δεν είχε πατήσει κανένας το πρωί, οπότε έστειλε αστυνομία και έφερε σηκωτούς στο εκλογικό τμήμα δυο-τρεις που είχαν ξεμείνει σπίτια τους. Αλλά μέχρι εκεί.

Ε τωρα παιζουν 2 3 κειμενα που τους πηγαν δικαστηριο

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Apati-menos είπε

Οταν έχεις πολίτες που ψηφίζουν και ρίχνουν κυβερνήσεις για να πάρουν  προνόμια σε βάρος άλλων, φταίνε και αυτοί.

Υπάρχει κανένα σοβαρό επιχείρημα για να μην πηγαίνουν στην εφορευτική 800.000 πολίτες;

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Apati-menos είπε

Εγώ δεν ξέρω αν φταίει...αυτό το λες εσύ.

Αυτό που ξέρω είναι ότι σε κάθε εκλογική διαδικασία κάθεται και ετοιμάζει που θα πάει τριήμερο ταξιδάκι την στιγμή που άλλος εργαζόμενος κοσμάκης (ενίοτε μεροκαματιάρης - βιοπαλαιστής) θα χωθεί στις εφορευτικές επιτροπές για ελάφρυνση της διαδικασίας.. παραλαμβάνοντας μια προσβλητική (για μένα) επιστολή κλήσης στη διαδικασία απειλούμενος για φυλάκιση και λοιπές δημοκρατικές μπαρούφες... όπου άκουσον άκουσον για την παράδοσή της κινητοποιείται ολόκληρο περιπολικό με δυο αστυνομικούς.😃 αστείο ... λες και πηγαίνουν με κάνα ένταλμα σύλληψης να συλλάβουν τον παράνομο.

Για να μην προσθέσω ότι σε 20 μέρες λήγει και η σχολική τους χρονιά που σημαίνει + 2,5 μήνες νάνι κρεβατάκι. Δεν μπορώ να καταλάβω σε αυτή τη χώρα προσπαθούμε συνεχώς να ανακαλύψουμε τη πυρίτιδα.. πολύ απλά πράγματα...  δίκαια και δημοκρατικά..

Επεξ/σία από apostolosl
  • Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, apostolosl είπε

Εγώ δεν ξέρω αν φταίει...αυτό το λες εσύ.

Αυτό που ξέρω είναι ότι σε κάθε εκλογική διαδικασία κάθεται και ετοιμάζει που θα πάει τριήμερο ταξιδάκι την στιγμή που άλλος εργαζόμενος κοσμάκης (ενίοτε μεροκαματιάρης - βιοπαλαιστής) θα χωθεί στις εφορευτικές επιτροπές για ελάφρυνση της διαδικασίας.. παραλαμβάνοντας μια προσβλητική (για μένα) επιστολή κλήσης στη διαδικασία απειλούμενος για φυλάκιση και λοιπές δημοκρατικές μπαρούφες... όπου άκουσον άκουσον για την παράδοσή της κινητοποιείται ολόκληρο περιπολικό με δυο αστυνομικούς.😃 αστείο ... λες και πηγαίνουν με κάνα ένταλμα σύλληψης να συλλάβουν τον παράνομο.

Για να μην προσθέσω ότι σε 20 μέρες λήγει και η σχολική τους χρονιά που σημαίνει + 2,5 μήνες νάνι κρεβατάκι. Δεν μπορώ να καταλάβω σε αυτή τη χώρα προσπαθούμε συνεχώς να ανακαλύψουμε τη πυρίτιδα.. πολύ απλά πράγματα...  δίκαια και δημοκρατικά..

Nα προσθέσω πως Παρασκευή και Δευτέρα πληρώνονται κανονικότατα! 4 μερούλες χωρίς να δουλέψουν.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, djcat είπε

Nα προσθέσω πως Παρασκευή και Δευτέρα πληρώνονται κανονικότατα! 4 μερούλες χωρίς να δουλέψουν.

Ετσι..

Δημοσ.

Παλια σε συλλογο γονεων και κηδεμονων που ημουν ειχαμε συναντηση με εκρποσωπο της ΟΛΜΕ ή καπως ετσι και ειχε πει "Εμεις που ειμαστε αναγκασμενοι να δουλευουμε στον Δημοσιο Τομεα....." Οταν του ειπα γατι δεν πανε στον ιδιωτικο ...μουγκα !!!

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέχρι τελευταία στιγμή κάνουν θυροκολλησεις ; Πάντως γέλασα που έψαχναν τον κ Κικο  σε κουκουρουκου  διεύθυνση .

Απόλαυση έτσι δυο-δυο και με  ένταλμα μη τους φύγουν και οι αναπληρωτές των αναπληρωτών :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To πιο αστειο το ακουσα απο γειτονα πριν απο λιγο...'

Εβαλαν τον γιο του εφορευτικη επιτροπη..

Ο γιος του ειναι 17 χρονων δεν εχει ψηφισει ποτε..

Θα παει πρωτη φορα σε εκλογικο κεντρο και θα ειναι εφορευτικη επιτροπη...

Ποσο ανοργάνωτοι ειναι τελικα.... ? 

Επεξ/σία από k_w_t
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, k_w_t said:

Από την στιγμή που οι 17χρονοι πλέον ψηφίζουν, υποθέτω ότι είναι και μέσα στην "κλήρωση" για εφορευτική...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Από την στιγμή που οι 17χρονοι πλέον ψηφίζουν, υποθέτω ότι είναι και μέσα στην "κλήρωση" για εφορευτική...

Θα επρεπε να τους εξαιρεσουν οπως τους ανω των 65 κανονικα..

"κλήρωση"  Σωστος γιατι πιστευω οτι τους εβαλαν επιτηδες γιατι θα χεστουν πανω τους και θα πανε..

Επεξ/σία από k_w_t
  • Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, k_w_t είπε

To πιο αστειο το ακουσα απο γειτονα πριν απο λιγο...'

Εβαλαν τον γιο του εφορευτικη επιτροπη..

Θα παει πρωτη φορα σε εκλογικο κεντρο και θα ειναι εφορευτικη επιτροπη...

Ποσο ανοργάνωτοι ειναι τελικα.... ? 

Εφ' όσον ψηφίζουν και οι 17άρηδες πλέον, δεν βλέπω τον λόγο να μην τους καλούν σε τέτοια καθήκοντα. Δεν λέω ότι συμφωνώ, αλλά όντως είναι αστείο γιατί θα τα κάνουν μπαλάκι τα πιτσιρίκια.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, k_w_t said:

Θα επρεπε να τους εξαιρεσουν οπως τους ανω των 65 κανονικα..

Βασικά μόνο 17ρηδες έπρεπε να βάλουν που λέει ο λόγος, δεν έχουν και σχολείο την επόμενη μέρα... 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σε βαλουν εφορευτικη και να δεις οτι εχεις κληρωθει μαζι με 3 17χρονες ...

Το ξενυχτας τοτε .....ή δεν το ξενυχτας μαζι τους ?

Πας και για ποτακι μαζι τους στα καπακια....

Επεξ/σία από k_w_t
  • Like 3
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Εφορευτικη δεν εχω κανει ποτε αλλα τα παλια καλα ή κακα χρονια αρκετες φορες εκλογικος αντιπροσωπος.

Μια φορα ειχαμε διακαστικο καθηγητρια Εμπορικου Δικαιου της παλαι ποτε ΑΒΣΘ τωρινο ΠΑΜΑΚ.

Για την σταυροδοσια μας ειχε πει "Σιγα μην κατσω εγω να μετρησω τους σταυρους των υποψηφιων σας" 

Φτιάξε το, μην τα γράφεις αυτά. Δεν ξέρεις ποιος θα τα δει.

Φιλικά πάντα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...