Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 23/5/2019 στις 8:21 ΠΜ, Mr^Robot είπε

Αν δίνανε μεροκάματο θα παίζανε ξύλο για το ποιός θα πάει... Τώρα Κλάιν Μάιν..

Προσωπικά και μεροκάματο να έδιναν , πάλι κλαιν μαιν θα ήμουν .

Δεν είναι τα πάντα τα λεφτά . (και ας μου λείπουν).

Η ξεκούραση μου και η ψυχική μου υγεία   (δεν θέλω να ασχοληθώ με κάτι σάπιο) είναι πάνω απ'όλα . 

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, CleanthisD είπε

Τι πρόκειται να μας βάλουν να κάνουμε εκτός από την καταμέτρηση και τον διαμοιρασμό των ψηφοδελτίων ;

Ε τι αλλο να κανεις,να ριξεις κι ενα σφουγγαρισμα;

Οι δικαστικοι αντιπροσωποι εχουν λιγα πραγματα παραπανω να κανουν 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, CleanthisD είπε

καλά βρε μην θυμώνεις!

Πρώτη μου φορά δικαστικός αντιπρόσωπος και έχω λίγο άγχος παραπάνω

Α εσυ εχεις δουλιτσα,πρεπει να βοηθας του γερους μεσα στο παραβαν,να τσεκαρεις ονοματα,να φροντισεις για νερο-φαγητο και γενικα να εισαι πανταχου παρων 

Ισως σε βοηθησουν και οι εκλογικοι αντιπροσωποι αν εχουν εμπειρια

• Super Moderators
Δημοσ.
21 minutes ago, CleanthisD said:

Τι πρόκειται να μας βάλουν να κάνουμε εκτός από την καταμέτρηση και τον διαμοιρασμό των ψηφοδελτίων ;

Εκτός από τον διαμοιρασμό των ψηφοδελτίων, δεν θα κάνετε τίποτε άλλο. Φτιάχνετε πακετάκια με ψηφοδέλτια, δίνετε ένα στον κάθε ψηφοφόρο που έρχεται και αράζετε, τσεκάρετε φάτσες, πίνετε καφέ και γράφετε στο facebook.

14 minutes ago, CleanthisD said:

καλά βρε μην θυμώνεις!

Πρώτη μου φορά δικαστικός αντιπρόσωπος και έχω λίγο άγχος παραπάνω

Τελικά είσαι δικαστικός αντιπρόσωπος ή μέλος εφορευτικής επιτροπής; 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αυτο παντως που λεει δεν το κανουν οι εργοδοτες 

Περαιτέρω και λαμβάνοντας υπόψη τον χρόνο που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων μέλους εφορευτικής επιτροπής, ο οποίος δεν μπορεί να προσδιοριστεί επακριβώς εκ των προτέρων, η απουσία του εργαζόμενου από την εργασία του και κατά την επομένη ημέρα της διεξαγωγής της ψηφοφορίας, εφόσον συνδέεται με την εκτέλεση των ανωτέρω καθηκόντων, συνιστά σπουδαίο λόγο αποχής από την εργασία και ο εργαζόμενος διατηρεί την αξίωσή του για τον μισθό.

Κακώς

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, paredwse είπε

Εκτός από τον διαμοιρασμό των ψηφοδελτίων, δεν θα κάνετε τίποτε άλλο. Φτιάχνετε πακετάκια με ψηφοδέλτια, δίνετε ένα στον κάθε ψηφοφόρο που έρχεται και αράζετε, τσεκάρετε φάτσες, πίνετε καφέ και γράφετε στο facebook.

Τελικά είσαι δικαστικός αντιπρόσωπος ή μέλος εφορευτικής επιτροπής; 

Εφορευτική...Έκανα κακό χιούμορ για τον φίλο Βαγγέλη. 

Φαντάζομαι πως οι δικαστικοί αντιπρόσωποι έχουν ενημερωθεί και γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν εδώ και καιρό

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Η Εφορευτικη σε περιπτωση διαφωνιας για εγκυρο ή ακυρο ψηφοδελτιο εχει λογο ?

Νομίζω όχι ,

όμως επειδή μπορούν να παραβρίσκονται μέσα την ώρα της αποσφράγισης και καταμέτρησης , αντιπρόσωποι των κομμάτων, νομίζω οτι αυτοί μπορούν να κάνουν ένσταση για την εγκυρότητα κάποιου ψηφοδελτίου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, tyxeros είπε

Νομίζω όχι ,

όμως επειδή μπορούν να παραβρίσκονται μέσα την ώρα της αποσφράγισης και καταμέτρησης , αντιπρόσωποι των κομμάτων, νομίζω οτι αυτοί μπορούν να κάνουν ένσταση για την εγκυρότητα κάποιου ψηφοδελτίου.

Και ποιος  αποφασιζει για εκγυροτητα ή μη ?Αν δεν κανω λαθος ο δικαστικος μολις αποσφραγιζει ενα ψηφοδελτιο το δειχνει σε ολους.

Ο φιλατατος  @paredwse ας μας διαφωτισει .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Και ποιος  αποφασιζει για εκγυροτητα ή μη ?Αν δεν κανω λαθος ο δικαστικος μολις αποσφραγιζει ενα ψηφοδελτιο το δειχνει σε ολους.

Ναι νομιζω ο δικαστικος αποφασιζει, παρολα αυτα σημειωνει την ενσταση το οποιο παιρνει εξτρα χρονο. Οποτε αν υπαρχουν σπασαρχιδες αντιπροσωποι που με το παραμικρο κανουν ενστασεις και προκαλουν προβληματα, εχει το δικαιωμα να τους αποβάλει απο τον χωρο.  

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, braxamiotis είπε

Ο δικαστικος  αποφασιζει.

Χωρις να ζηταει την γνωμη της Εφορευτικης ? Αν ειναι ετσι τι ρολο υπαρξης εχει η εφορευτικη ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...