xrysmara Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Σκέφτομαι να πουλήσω κάποια βιβλία (μεταχειρισμένα και μη). Το πρόβλημα μου είναι το κατά πόσο αυτό είναι νόμιμο και αν υπάρχει περίπτωση να έχω μπλεξίματα. Επίσης γίνεται να πουλήσω επιστημονικά συγγράμματα που έχω λάβει δωρεάν από τον ευδοξο κατά τη διάρκεια των σπουδών μου; Τέλος, έστω ότι μπαινω στη διαδικασία να τα πουλήσω, ποιον προτείνετε ως τον ασφαλέστερο τρόπο για να γίνει η συναλλαγή; Ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από xrysmara
antbyron Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Αρκετοί πουλάνε βιβλία και δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Για πώληση βιβλίων σου προτείνω το metabook. Έχω πουλήσει αρκετά βιβλία εκεί. Για τους τρόπους πώλησης, χέρι με χέρι, κατάθεση σε τράπεζα ή paypal και αντικαταβολή αν σε βολεύει. 4 λεπτά πριν, xrysmara είπε Καλησπέρα. Σκέφτομαι να πουλήσω κάποια βιβλία (μεταχειρισμένα και μη). Το πρόβλημα μου είναι το κατά πόσο αυτό είναι νόμιμο και αν υπάρχει περίπτωση να έχω μπλεξίματα. Επίσης γίνετε να πουλήσω επιστημονικά συγγράμματα που έχω λάβει δωρεάν από τον ευδοξο κατά τη διάρκεια των σπουδών μου; Τέλος, έστω ότι μπαινω στη διαδικασία να τα πουλήσω, ποιος προτείνετε ως τον ασφαλέστερο τρόπο για να γίνει η συναλλαγή; Ευχαριστώ πολύ.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Έχει τέτοιες ομάδες και σελίδες στο FB έχω ξεφορτωθεί αρκετά έτσι. Μάλλον είναι ο ταχύτερος τρόπος.
areti88 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Καλημέρα, υπάρχει κάποιος εδώ που να ασχολείται συστηματικά με πωλήσεις στο metabook για να μου λύσει κάποιες απορίες;
dimitrisRT Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Γτ να μην είναι νομιμο? Αν τα βιβλία είναι μεταχειρισμένα μπορείς να κάνεις οτι θελεις. Metabook και fb είναι 2 καλοί τρόποι. Στο metabook σε χρεώνει 10%+φπα οταν πουλάς κάτι αν δεν κάνω λάθος. Έχω αγοράσει από metabook πάνω από 50 βιβλία και όλα καλά πήγαν.Θα σου πρότεινα να πουλάς χέρι με χέρι είναι γρήγορο και σχετικά πιο ακοπο. Εγώ προσωπικά θα αγόραζα με κατάθεση στην τράπεζα μόνο από κάποιον με πολλές θετικές κριτικές. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2020 από dimitrisRT
l337 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Κάποιος λαμβάνει κάτι δωρεάν (που το πληρώνουμε όλοι εμείς) και μετά ζητάει να το πουλήσει κιόλας ώστε να βγάλει και κέρδος από πάνω. Απίστευτο θράσος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα