Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να θεσω ενα θεμα και να μου πειτε την γνωμη σας και αν καποις εχει κατι αντοιστιχο και πως να το αντιμετοπισω, τωρα τελευταια λογο πτυχιακης κι ολας εχω κατσει παρα πολλες ωρες στον υπολογιστη, εχω και μια νεα οθονη αρκετα φωτεινη 27 ιντσων σε μια νορμαλ αποσταση απο τα ματια.Τελος παντων σημερα και εχθες με το που κοιταω την οθονη ειναι σαν να με πιανει κατευθειαν πονοκεφαλος, δεν ξερω γιατι αλλα με ενοχλει πολυ και θελω πολλα συχνα διαλιματα. Δεν ξερω τη φταει αλλα στο παρελθον καθομουν για τουλαχιστον 1 χρονο πανω απο 12 ωρες μπροστα απο οθονη και γενικοτερα καθε μερα στην ζωη μου λογω σπουδων και games αραζω σιγουρα 1 με 3 ωρες την ημερα. Αυτο αν καποιος μπορει να βοηθησει πολυ ευχαριστως 

Δημοσ.

Καλησπέρα. Καλύτερο για θέματα υγείας να συμβουλευόμαστε πρώτα τον γιατρό μας. Όταν μπλέκεις το ίντερνετ σε τέτοια θέματα, το πρώτο πράγμα που θα πάθεις είναι κατάθλιψη απο τον επικείμενο θάνατο που θα σου διαγνωσθεί.

• Like 1
Δημοσ.

Πρωτα θα πας σε ενα οφθαλμιατρο να δει τα ματια σου.Μετα και αν ολα ειναι καλα θα πας να παρεις ειδικα γυαλια με φιλτρο για η/υ θα σου πει κ ο γιατρος σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Dennoukos είπε

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να θεσω ενα θεμα και να μου πειτε την γνωμη σας και αν καποις εχει κατι αντοιστιχο και πως να το αντιμετοπισω, τωρα τελευταια λογο πτυχιακης κι ολας εχω κατσει παρα πολλες ωρες στον υπολογιστη, εχω και μια νεα οθονη αρκετα φωτεινη 27 ιντσων σε μια νορμαλ αποσταση απο τα ματια.Τελος παντων σημερα και εχθες με το που κοιταω την οθονη ειναι σαν να με πιανει κατευθειαν πονοκεφαλος, δεν ξερω γιατι αλλα με ενοχλει πολυ και θελω πολλα συχνα διαλιματα. Δεν ξερω τη φταει αλλα στο παρελθον καθομουν για τουλαχιστον 1 χρονο πανω απο 12 ωρες μπροστα απο οθονη και γενικοτερα καθε μερα στην ζωη μου λογω σπουδων και games αραζω σιγουρα 1 με 3 ωρες την ημερα. Αυτο αν καποιος μπορει να βοηθησει πολυ ευχαριστως 

Προφανώς και δεν είμαστε γιατροί όπως είπε και ο φίλος απο πάνω. 

Απλά είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα , είχα πάρει μία LG 27άρα και την είχα περίπου 2 χρόνια. Όταν έπαιζα games όλα καλά , όποτε δούλευα μετά απο 2 περίπου ώρες με έπιανε πονοκέφαλος και αρκετές φορές είχα και ιλίγγους.

Έτυχε και πούλησα το PC πριν απο περίπου ένα μήνα , και τώρα δουλεύω σε μία 23αρα LG που είχα απο πριν και την είχα στο πατάρι. Πονοκέφαλος δεν με ξανα έπιασε από τότε.

Αν το θέμα σου είναι απο την οθόνη θα το καταλάβεις , όταν δεν κάθεσαι στο pc έχεις πονοκεφάλους? Δοκίμασες να αλλάξεις την φωτεινότητα και γενικά τις ρυθμίσεις για να μην σε ενοχλεί?

Εγώ για να την παλεύω έβαζα στο λειτουργικό night time και την οθόνη πάλι σε mode night time και έτσι άντεχα κάποιες ώρες παραπάνω

Υ.Γ. Πήγα σε οφθαλμίατρο για να είμαι σίγουρος και εκτός απο ξηροφθαλμία δεν είχα κάτι , αλλά καλό είναι να πας και εσύ

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.

Καταναλώνεις energy drinks/πίνεις πολλούς καφέδες; Είχα πάθει κάτι αντίστοιχο πριν μερικά χρόνια και τελικά ήταν από υπερκατανάλωση καφεϊνης.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, michael92 είπε

Καταναλώνεις energy drinks/πίνεις πολλούς καφέδες; Είχα πάθει κάτι αντίστοιχο πριν μερικά χρόνια και τελικά ήταν από υπερκατανάλωση καφεϊνης.

@Dennoukosκατάλαβες τώρα γιατί σου είπα να απευθυνθείς σε γιατρό? Γιατί όλοι έχουμε μία ιστορία να πούμε για πονοκέφαλο που δεν σχετίζεται απαραίτητα με την περίπτωση σου. Εγώ είχα συνάδελφο που για πολλά χρόνια παραπονιόταν για πονοκεφάλους και πρόσφατα έμαθα οτι πέθανε απο καρκίνο. Δεν σημαίνει ότι όλα σχετίζονται.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...