Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 29gk είπε

Καλα να παθεις τοτε ή να μην το νοικιαζεις αν δεν μπορεις να το παρακολουθεις ή πουλα το κι αγορασε κατι πιο ευκολα ελεγξιμο ή συμβιβασου με το οτι αυτα θα συνεχιζεις να αντιμετωπιζεις.

Γιατί καλα να πάθει ρε φίλε ? 

Έλεος με τον καθένα που χαίρεται με τα προβλήματα που έχει ο κόσμος

Δημοσ.

Δέχθηκες δηλαδή να μην βρεθείτε στο σπίτι και να μην σου παραδώσει τα κλειδιά χέρι με χερι ώστε να ελέγξετε το σπίτι.. δέχτηκες να σου αφήσει κάπου  τα κλειδιά και να φυγει... τι να κάνεις οι ανοησίες κάποιες φορές πληρωνονται... 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, soula66 είπε

29gk μη με κοροϊδεύεις ΚΑΚΕ. 

Εγω ειμαι οτι ειμαι, αλλα πραγματικα αυτο ειναι που σε ενδιαφερει; Αυτο σε καιει; Το τι εισαι εσυ και το πως φερθηκες καθολου, τιποτα; Ασε που δεν εχεις πει τι ακριβως ειναι αυτο που ψαχνεις τωρα. Να τον βρεις και να του βγαλεις το ματι; Εχεις ακουσει το "μετα την απομακρυνση εκ του ταμειου ουδεν λαθος αναγνωριζεται"; Και αντε και πληρωσες - πανακριβα - και τον βρηκες, τι θα το κανεις τωρα που ειναι αργα; Θα του τα ψαλλεις ενα χερακι να ιδρωσει;

Στο ειπα. Ή μην το ξανανοικιασεις ή θα το πουλησεις και θα τα φας γαριδακια ή θα αγορασεις κατι κοντινοτερα σε εσενα. Αν και αυτο δεν σημαινει οτι θα φανεις και πιο εξυπνα αλλα τελος παντων.

2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Γιατί καλα να πάθει ρε φίλε ? 

Έλεος με τον καθένα που χαίρεται με τα προβλήματα που έχει ο κόσμος

Επειδη για να εχει καποιος δικαιωματα και οφελη, απαραιτητη προυποθεση ειναι να ειναι ενταξει με τις υποχρεωσεις και τις οφειλες του. Συνοπτικα, η βλακεια εχει συνεπειες και δεν συγχωρειται απο κανεναν. Ιδιαιτερα απο τη ζωη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως γίνεται να νοικιάζεις σε airbnb και να ζητάς αύξηση απο αυτόν που είναι ήδη μέσα? Κάτι άλλο παίζει. Μήπως σε βόλευε το χάος που επικρατεί με την εφορία και το airbnb για να νοικιάσεις μακροπρόθεσμα χωρίς να δηλώνεις εισόδημα.

Αν είχες το σπίτι στο airbnb, απευθύνσου εκεί λοιπόν.

Επεξ/σία από zx1234r
  • Like 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...