soula66 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 29gk μη με κοροϊδεύεις ΚΑΚΕ. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από soula66
tsofras Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, 29gk είπε Καλα να παθεις τοτε ή να μην το νοικιαζεις αν δεν μπορεις να το παρακολουθεις ή πουλα το κι αγορασε κατι πιο ευκολα ελεγξιμο ή συμβιβασου με το οτι αυτα θα συνεχιζεις να αντιμετωπιζεις. Γιατί καλα να πάθει ρε φίλε ? Έλεος με τον καθένα που χαίρεται με τα προβλήματα που έχει ο κόσμος
tounion Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δέχθηκες δηλαδή να μην βρεθείτε στο σπίτι και να μην σου παραδώσει τα κλειδιά χέρι με χερι ώστε να ελέγξετε το σπίτι.. δέχτηκες να σου αφήσει κάπου τα κλειδιά και να φυγει... τι να κάνεις οι ανοησίες κάποιες φορές πληρωνονται...
29gk Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, soula66 είπε 29gk μη με κοροϊδεύεις ΚΑΚΕ. Εγω ειμαι οτι ειμαι, αλλα πραγματικα αυτο ειναι που σε ενδιαφερει; Αυτο σε καιει; Το τι εισαι εσυ και το πως φερθηκες καθολου, τιποτα; Ασε που δεν εχεις πει τι ακριβως ειναι αυτο που ψαχνεις τωρα. Να τον βρεις και να του βγαλεις το ματι; Εχεις ακουσει το "μετα την απομακρυνση εκ του ταμειου ουδεν λαθος αναγνωριζεται"; Και αντε και πληρωσες - πανακριβα - και τον βρηκες, τι θα το κανεις τωρα που ειναι αργα; Θα του τα ψαλλεις ενα χερακι να ιδρωσει; Στο ειπα. Ή μην το ξανανοικιασεις ή θα το πουλησεις και θα τα φας γαριδακια ή θα αγορασεις κατι κοντινοτερα σε εσενα. Αν και αυτο δεν σημαινει οτι θα φανεις και πιο εξυπνα αλλα τελος παντων. 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Γιατί καλα να πάθει ρε φίλε ? Έλεος με τον καθένα που χαίρεται με τα προβλήματα που έχει ο κόσμος Επειδη για να εχει καποιος δικαιωματα και οφελη, απαραιτητη προυποθεση ειναι να ειναι ενταξει με τις υποχρεωσεις και τις οφειλες του. Συνοπτικα, η βλακεια εχει συνεπειες και δεν συγχωρειται απο κανεναν. Ιδιαιτερα απο τη ζωη. 1
zx1234r Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Πως γίνεται να νοικιάζεις σε airbnb και να ζητάς αύξηση απο αυτόν που είναι ήδη μέσα? Κάτι άλλο παίζει. Μήπως σε βόλευε το χάος που επικρατεί με την εφορία και το airbnb για να νοικιάσεις μακροπρόθεσμα χωρίς να δηλώνεις εισόδημα. Αν είχες το σπίτι στο airbnb, απευθύνσου εκεί λοιπόν. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από zx1234r 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις