soula66 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Του ζήτησα αύξηση και αφού δε δέχτηκε του έκανα εξωση.Όταν μπήκα στο σπίτι μου είχε σπάσει το καθρέφτη από συρόμενη ντουλάπα κρεβατοκαμαρας και τον τείχος του σαλονιού με μεγάλες τρύπες από τρυπάνι. Καμιά 30ρια δεν ήθελα να μετρησω.Κανονικά όταν πάει να νοικιάσει σπίτι κάποιος θα έπρεπε να έχει συστατικά επιστολή από προηγούμενο ιδιοκτήτη.
pontez2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, soula66 είπε Του ζήτησα αύξηση και αφού δε δέχτηκε του έκανα εξωση.Όταν μπήκα στο σπίτι μου είχε σπάσει το καθρέφτη από συρόμενη ντουλάπα κρεβατοκαμαρας και τον τείχος του σαλονιού με μεγάλες τρύπες από τρυπάνι. Καμιά 30ρια δεν ήθελα να μετρησω.Κανονικά όταν πάει να νοικιάσει σπίτι κάποιος θα έπρεπε να έχει συστατικά επιστολή από προηγούμενο ιδιοκτήτη. 1. Συμβόλαιο είχατε; (έστω στο taxis) 2. Εγγύηση είχε δώσει;
29gk Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 17 λεπτά πριν, soula66 είπε Του ζήτησα αύξηση και αφού δε δέχτηκε του έκανα εξωση.Όταν μπήκα στο σπίτι μου είχε σπάσει το καθρέφτη από συρόμενη ντουλάπα κρεβατοκαμαρας και τον τείχος του σαλονιού με μεγάλες τρύπες από τρυπάνι. Καμιά 30ρια δεν ήθελα να μετρησω.Κανονικά όταν πάει να νοικιάσει σπίτι κάποιος θα έπρεπε να έχει συστατικά επιστολή από προηγούμενο ιδιοκτήτη. Kαι; Αναφερεις το γεγονος απλα ετσι για να μαθουμε κι εμεις; Ζητας συμβουλες τεχνικης αποκαταστασης; Ρωτας για το κοστος επισκευης; Κατι αλλο;
soula66 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Την εγγύηση που αντί για 2 μου έδωσε 1 μου την έκλεισε σε ενοικιο.Μπορώ να μάθω που έχει πάει ?Γιατί και να θέλω να τον τρέξω δε ξέρω που βρίσκεται. Ρωτάω αν μπορώ να μάθω την καινούρια κατοικια
zx1234r Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, soula66 είπε Του ζήτησα αύξηση και αφού δε δέχτηκε του έκανα εξωση.Όταν μπήκα στο σπίτι μου είχε σπάσει το καθρέφτη από συρόμενη ντουλάπα κρεβατοκαμαρας και τον τείχος του σαλονιού με μεγάλες τρύπες από τρυπάνι. Καμιά 30ρια δεν ήθελα να μετρησω.Κανονικά όταν πάει να νοικιάσει σπίτι κάποιος θα έπρεπε να έχει συστατικά επιστολή από προηγούμενο ιδιοκτήτη. Όπως λέει και ο pontez2, τέτοια περιστατικά καλύπτονται απο την εγγύηση που έχει δώσει μπροστά. Αν το κόστος είναι μεγαλύτερο θα πρέπει να το ζητήσεις δικαστικά αν εφόσον κάτι τέτοιο αναφέρεται στο συμβόλαιο που είχατε υπογράψει. Κάλεσε αστυνομία και δικηγόρο. 1 λεπτό πριν, soula66 είπε Την εγγύηση που αντί για 2 μου έδωσε 1 μου την έκλεισε σε ενοικιο.Μπορώ να μάθω που έχει πάει ?Γιατί και να θέλω να τον τρέξω δε ξέρω που βρίσκεται. Ρωτάω αν μπορώ να μάθω την καινούρια κατοικια Δεν είχατε υπογράψει συμβόλαιο? Δεν είχατε υποβάλλει την μίσθωση στο taxis? Αν όχι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από zx1234r
29gk Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, soula66 είπε Την εγγύηση που αντί για 2 μου έδωσε 1 μου την έκλεισε σε ενοικιο.Μπορώ να μάθω που έχει πάει ?Γιατί και να θέλω να τον τρέξω δε ξέρω που βρίσκεται. Ρωτάω αν μπορώ να μάθω την καινούρια κατοικια Για αντε 300€ ζημιες δηλαδη, θα πληρωσεις σε δικηγορο +300€ ; Για κατι που θα επρεπε να ελεγξεις ΠΡΙΝ παραλαβεις το σπιτι;
soula66 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Τελικά αυτό το ΑRBNB δε ξέρω και πως το λένε θα τιμωρήσει τους ενοικιαστές που δε θα μπορούν να βρούνε ένα αξιοπρεπές σπίτι και θα πληρώνουν πολλά λεφτά για τρώγλες. Και δεν το αξίζουν όλοι. Υπάρχουν καλοί ενοικιαστές αλλά είναι μειοψηφία.
soula66 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δυστυχώς επειδή μένω 500 χλμ έκτος Αθήνας μπήκα στο σπίτι 2 μέρες μετά που έφυγε ο ΚΎΡΙΟΣ.
29gk Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Καλα να παθεις τοτε ή να μην το νοικιαζεις αν δεν μπορεις να το παρακολουθεις ή πουλα το κι αγορασε κατι πιο ευκολα ελεγξιμο ή συμβιβασου με το οτι αυτα θα συνεχιζεις να αντιμετωπιζεις.
pontez2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Ας μην έκανες έξωση πριν ελεγξεις το σπίτι. Ζήτησες αυξηση, δεν μπορουσε κι εσυ του έκανες έξωση. Απ ότι κατάλαβα ούτε συμβόλαιο δεν έχετε. Πάλι καλά που δε στο διέλυσε εντελως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις