Looter Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Mediatek , από τα πιο ζεστά χειμωνιάτικα «παλτουδάκια» που μπορείτε να αγοράσετε. Κρύο , καιρός για Mediatek... 😂😂😂
laziokos Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, forgotten είπε Και καπου εδω αντιλαμβανεται κανεις οτι οι καταναλωτες δεν αντιλαμβανονται οτι ο ανταγωνισμος ωφελει αλλα συμπεριφερονται σαν οπαδοι.... Σωστο αυτό που λες αλλά κάπου που να ισχύει.... Η MediaTek εάν έτρεχε μόνη της θα έβγαινε δεύτερη... Ένα από τα βασικά κριτήρια πλέον για να αγοράσεις συσκευή και καιρό είναι να μην έχει MediaTek
Loinen Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Δεν ξέρω αν είναι τίμια λύση. Εγώ MTK δεν είχα ποτέ, αλλά απ' ότι ακούω από φίλους κτλ που είχαν, όλοι τα ίδια προβλήματα ανέφεραν, μπαταρία, θερμοκρασίες και gps.. Mαλλον οι φιλοι σου ειναι λιγο υπερβολικοι. Στην θερμοκρασια θα κρατησω το σχολιο σου και εκεινο στους πρωτους 4G και υπο προυποθεσεις. 37 λεπτά πριν, laziokos είπε Σωστο αυτό που λες αλλά κάπου που να ισχύει.... Η MediaTek εάν έτρεχε μόνη της θα έβγαινε δεύτερη... Ένα από τα βασικά κριτήρια πλέον για να αγοράσεις συσκευή και καιρό είναι να μην έχει MediaTek Προσωπικα το θεωρω προσον να εχει ΜΤΚ γιατι ειναι ευκολοι στο να περασεις λογισμικο εναντι του ΣΝΑΠ. Σαν flashkoholic που ειμαι. Η ΜΤΚ δεν μπορει να φτασει τον δρακοντα προς το παρον αλλα στις μεσαιες κατηγοριες ( 652,660) παιζει ανετα μπαλιτσα. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από Loinen
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, Loinen είπε Mαλλον οι φιλοι σου ειναι λιγο υπερβολικοι. Στην θερμοκρασια θα κρατησω το σχολιο σου και εκεινο στους πρωτους 4G και υπο προυποθεσεις. Προσωπικα το θεωρω προσον να εχει ΜΤΚ γιατι ειναι ευκολοι στο να περασεις λογισμικο εναντι του ΣΝΑΠ. Σαν flashkoholic που ειμαι. Η ΜΤΚ δεν μπορει να φτασει τον δρακοντα προς το παρον αλλα στις μεσαιες κατηγοριες ( 652,660) παιζει ανετα μπαλιτσα. Γιατι ειναι πιο ευκολο να φλασαρεις ενα mtk based απο ενα Qualcomm based??. Μαλλον απο αγνοια μιλας για κλειδωμενους bootloader που ειναι στο χερι καθε εταιρειας... Ειτε βαζει mtk ειτε sd
Loinen Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, tsilitheo1 είπε Γιατι ειναι πιο ευκολο να φλασαρεις ενα mtk based απο ενα Qualcomm based??. Μαλλον απο αγνοια μιλας για κλειδωμενους bootloader που ειναι στο χερι καθε εταιρειας... Ειτε βαζει mtk ειτε sd Για τον ΜΤΚ υπαρχει τροπος, για τον αλλον οχι... απο οσο ξερω.
freegr Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Συναρπαστικη αυτή η χρονιά που θα δούμε επέκταση δικτύων νέα κινητά και ανταγωνισμό να αυξάνεται...θέλω πολύ να το δοκιμάσω σύντομα εδώ στην Καλαμάτα....περιμένουμε οι φίλοι του insomnia που μαζευόμαστε να σας πούμε και εντυπώσεις για τα νέα δίκτυα...
ChrisTz1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Η mediatek με τον x25 και το redmi pro που είναι 3 χρόνων. Δεν έχει πάρει ποτέ αναβάθμιση. Τρέχει ακόμη το adroind 6. Ενώ από δύναμη και θερμοκρασιες δεν υστερεί καθόλου. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από ChrisTz1
AntiCambeR Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Εφόσον στα ίδια χρήματα ή με λίγα παραπάνω υπάρχουν συσκευές με Snapdragon, δεν νομίζω να υπάρχει λόγος επιλογής συσκευής με Mediatek. Υστερούν σε επιδόσεις CPU+GPU,σε διαχείριση ενέργειας (Κατανάλωση μπαταρίας και θερμοκρασίες) συν σε ελλιπή υποστήριξη για όσους ασχολούνται με root.Λογικά και σε ταχύτητα επεξεργασίας διάφορων προγραμμάτων. Οι παλαιότεροι επεξεργαστές της είχαν προβλήματα με το GPS, ίσως ακόμα και τώρα να λειτουργούν σωστά, αλλά και πάλι να υστερούν σε σχέση με τους Snapdragon. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2019 από AntiCambeR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα