tnt Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Λοιπόν επειδή μένω Γερμανία, το άλλο Σάββατο θα πάω στην Cebit και θέλω να αγοράσω ένα φορητό... Θέλω έναν μέχρι 500€ και τον θέλω μόνο για Word και Internet, και έτσι θα πάρω μία φτηνή υλοποιήση.... Όμως θέλω να τον συνδέσω και με τον υπολογιστή που έχω σπίτι αλλά και με τον υπολογιστή που θα πάρω το καλοκαίρι...Οπότε θέλω να στήσω ένα μικρό δίκτυο...Τί πρέπει να αγοράσω για να τα συνδέσω μεταξύ τους και να έχουν και Internet? Επίσης θα με ενδιέφερε μία ασύρματη λύση για το φορητό για μέσα στο σπίτι...Δηλαδή να τον έχω στο σαλόνι χωρίς καλώδια... Να σημειώσω ότι έχω ένα Modem Dsl, κάρτα δικτύου στον υπολογιστή 10/100... Δεν με ενδιαφέρουν οι μεγάλεσ ταχύτητες αλλά περισσότερο μία σταθερή λύση που να με καλύψει και για τον καινούριο που θα πάρω το καλοκαίρι... Σας ευχαριστώ πολύ!!!
paravatis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 file me 500E sti cebit mou fainetai ligo apithano na vreis.... kalytera perimene na perasei i cebit kai meta. an kai pali de nomizo pos tha vreis kati sta 500E..
tnt Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Πήγα και σε μία άλλη έκθεση πληροφορικής και είχε φορητό Celeron με 300€... Έχουνε σίγουρα... Πέιτε μου τι να αγοράσω για να τα συνδέσω μεταξύ τους...
tnt Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Όπως είπα και παραπάνω τον θέλω μόνο για Internet όταν έρχομαι Ελλάδα και για να γράφει ο πατέρας μου έγγραφα στο Ofiice.... Κανένα site ξέρετε που να ασχολούνται με δίκτυα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.