Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω 24μηνο συμβολαιο με cyta, vodafone πλεον, το οποιο ληγει σε 2 μηνες. Εχω 50αρα με απεριοριστα σταθερα και καποιες ωρες προς κινητα και δινω 29.5 το μηνα. Βλεπω οτι παρομοιο πακετο στην Cosmote ειναι στα 35 ευρω + το γεγονος οτι εκει εχει fiber, δλδ θα παινω καθαρη 50αρα, ενω τωρα πιανω 40αρα. Ειναι οντως τοσο χαμηλες οι τιμες στον ΟΤΕ πλεον; Δεν πληρωνεις τιποτα αλλα παγια και συναφη οπως θυμαμαι πριν αρκετα χρονια;

Το upload που εχω στην vodafone ειναι 10αρι, στον ΟΤΕ ποσο θα εχω;

Υπαρχει το ενδεχομενο σε ενα χρονο να αλλαξω πολη. Θα πληρωσω κατι επιπλεον τοτε για καινουρια ενεργοποιηση ή τελη;

* Και μια ακομα απορια. Κοιταω στο παρακατω λινκ : http://fttxgr.eu/map ,αλλα για βυρωνα δε βρισκω πολλες επιλογες.. Μονο το καφαο το κεντρικο στον ΟΤΕ. Δεν εχουν ουτε οπτικες ινες ουτε FTTH; Εχω μπερδευτει λιγο τωρα.. ** Λαθος, μπερδεψα την περιοχη, λοιπον εκει που ειμαι εχει παρα πολλα σημεια ADSL OTE και ενα ειναι στα 50 μετρα απο εκει που μενω. Το κοντινοτερο κτιριο του ΟΤΕ, απο το οποιο παιρνω την συνδεση τωρα στη CYTA ειναι στα 700 μετρα περιπου απο εμενα και πιανω 40αρι. Να φανταστω με τον ΟΤΕ θα ειμαι κοντα στα 50; Και για να καταλαβω αυτα ειναι καινουρια καφαο του οτε ή οπτικες ινες;

image.png.cf64c4ec45073eb7661057ca98066366.png

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.

Το fiber που λέει ο οτε είναι απλά μια ονομασία για τα πακέτα του, προφανώς για να τραβάει πελάτες.

Αυτό αυτό λοιπόν δεν σημαίνει ότι θα πάρεις ftth.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κι εγώ είμαι Cyta (ήμουνα, vodafone πλέον) και επειδή έβλεπα διάφορες χαμηλές τιμές/προσφορές ενώ εγώ που ήμουν παλιός πελάτης πλήρωνα περισσότερα για λιγότερα προνόμια και λέω "δεν τους παίρνω κανά τηλέφωνο"? 

Και μου κάνανε πολύ καλύτερη τιμή και με περισσότερα προνόμια. Δεν παίρνεις και συ ένα τηλεφωνάκι πρώτα να τους ρωτήσεις? και αν σου πουν μα μου σου του αλλάζεις εταιρία

Δημοσ.

Μα και αυτα που εχω για 29,5 το μηνα δεν ειναι λιγα. 50/10 ταχυτητα, μεγιστα πιανω 43/10, απεριοριστα σταθερα και 5 ωρες προς κινητα. Ποσο πιο κατω να παει; Το θεμα ειναι οτι θελω λιγο καλυτερη ταχυτητα και νομιζω με τον ΟΤΕ θα την εχω, αλλα δεν ξερω αν χασω το Upload και κατεβει στα 5Mbps. Γνωριζει κανεις;

Δημοσ.

Παίρνεις από α.κ για αυτό έχεις 10αρι στο up, με ΟΤΕ θα έχεις 5 στο. Up , αν έχεις άλλες μπριζες απομόνωσε τις να δεις αν ανέβει η ταχύτητα αλλιώς πάρε τηλ και ζητά να σε βάλουν σε 6αρι  snr να ανεβει  η ταχύτητα  και αν έχεις αποσυνδέσεις ζητάς να μπει πάλι στο παλιό προφίλ 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν νομίζω να μου έδωσε η cyta α.κ. Αφού το ρώτησα εξάλλου. Από το κεντρικό του ΟΤΕ παίρνω που είναι στα 600 μέτρα. Τώρα αυτό με το upload όντως περίεργο. Μήπως μπερδεύτηκαν; 

Δημοσ.

Από το DSLAM της Cyta παίρνεις, που είναι τοποθετημένο στο αστικό κέντρο του ΟΤΕ. Και γι' αυτό έχεις 10άρι upload. Ο ΟΤΕ δίνει 5άρι.

Από τις νέες υπαίθριες καμπίνες, όλοι δίνουν στο upload το 10% του download.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/6/2019 στις 3:21 ΜΜ, elpaso1 είπε

Δεν νομίζω να μου έδωσε η cyta α.κ. Αφού το ρώτησα εξάλλου. Από το κεντρικό του ΟΤΕ παίρνω που είναι στα 600 μέτρα. Τώρα αυτό με το upload όντως περίεργο. Μήπως μπερδεύτηκαν; 

γιατι δεν το νομιζεις? το καφαο σου ειναι απ τα καινουργια για να δινει vdsl? κατσε οπως εισαι γιατι 10αρι upload μη περιμενεις να ξαναδεις

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

Εχω vdsl χρονια, πριν γινουν τα εργα για το καφαο. Και εξαλλου πιανω download 43mbs και εχω και στατιστικα γραμμης που δειχνουν οτι η αποσταση ειναι κοντα στα 600 μετρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα παίρνεις από το Α/Κ και όχι από καμπίνα, όπως σου είπαν και αυτοί, και όπως φαίνεται και από το 10άρι upload.

Επεξ/σία από infin1tyGR
Δημοσ.

Ναι εγω μπερδευτηκα. Αλλα πως γινεται να εχω απο Α/Κ 10αρι upload ενω η αποσταση ειναι μεγαλυτερη απο τις καμπινες; Το θεμα ειναι οτι σε 1 μηνα τελειωνει το συμβολαιο με cyta ( νυν vodafone ). Συνεχιζω ή παω αλλου;

Δημοσ.

Είναι θέμα επιλογής τους και όχι απόστασης το συγκεκριμένο. Από Α/Κ η Cyta θέλει και δίνει 10άρι upload από δικό της εξοπλισμό. Σε περίπτωση καμπίνας, είτε δική της είτε του ΟΤΕ, τα πακέτα είναι συγκεκριμένα με upload το 10% του download, δυστυχώς. Πάρα πολλά άτομα έχουν attainable στο upload > 30 Mbps από καμπίνα, οπότε θα μπορούσε να δοθεί άνετα και εκεί.

Δημοσ.

Περίπου στα ίδια είναι πλέον όλοι απ' ό,τι βλέπω. Το 50άρι με απεριόριστα σταθερά είναι 32€ σε ΟΤΕ και Wind και 33,50€ σε Voda μαζί με χρόνο προς κινητά. Το 100άρι έχει 10€ παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...