Brashida Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Ψάχνω από το ίντερνετ να βρω μια δίαιτα που να μπορώ να την υποστηρίξω, βρήκα μερικές που να μην έχει λαχανικά δεν μου αρέσουν και τόσο αλλά αν είναι για μια φορά οκ, κυρίως με ενδιαφέρει κάτι απλό για να το υποστηρίξω ποιο εύκολα.Αν έχετε κάτι στα υπόψη προτείνετε μου να το δοκιμάσω. ΥΓ δοκίμασα μια που βρήκα έχασα 6 κιλά σε 5.μιση μήνες αλλά ήταν κάτι πολύ βασικό και δεν το υποστήριζα συνέχεια,νόμιζα ότι δεν θα πετυχει.
Pwpwpw Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Aλλο χανω βαρος δηλαδη βλεπω απλα το νουμερο στην ζυγαρια να μειωνεται και αλλο χανω λιπος.Το δευτερο ειναι πιο "δυσκολο" και προυποθετει σωστα δομημενο πλανο διατροφης και ασκηση με αντιστασεις. Απο το νετ δεν γινετε να σου δωσει καποιος προγραμμα διατροφης, δηλαδη να σου πει φαε αυτα τα γευματα σε αυτες τις ποσοσοτητες και θα χασεις εγγυημενα λιπος. Ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και αναλογα με τα κιλα του, το υψος του, , τον μεταβολισμο του, την ηλικια του την δραστηριοτητα του μεσα στην μερα εχει τις δικες του αναγκες. Χοντρικα , το ποιες τροφες ειναι καλες και προτινονται σε διατροφες απωλειας λιπους και ποιες τροφες ειναι μη υγιεινες και εχουν υψηλες θερμιδες και πρπει να τις αποφευγουμε λιγο πολυ ολοι τις γνωριζουμε. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από Pwpwpw
Brashida Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Aλλο χανω βαρος δηλαδη βλεπω απλα το νουμερο στην ζυγαρια να μειωνεται και αλλο χανω λιπος.Το δευτερο ειναι πιο "δυσκολο" και προυποθετει σωστα δομημενο πλανο διατροφης και ασκηση με αντιστασεις. Απο το νετ δεν γινετε να σου δωσει καποιος προγραμμα διατροφης, δηλαδη να σου πει φαε αυτα τα γευματα σε αυτες τις ποσοσοτητες και θα χασεις εγγυημενα λιπος. Ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και αναλογα με τα κιλα του, το υψος του, , τον μεταβολισμο του, την ηλικια του την δραστηριοτητα του μεσα στην μερα εχει τις δικες του αναγκες. Χοντρικα , το ποιες τροφες ειναι καλες και προτινονται σε διατροφες απωλειας λιπους και ποιες τροφες ειναι μη υγιεινες και εχουν υψηλες θερμιδες και πρπει να τις αποφευγουμε λιγο πολυ ολοι τις γνωριζουμε. Έχεις δίκιο ότι τηγανιτές γλυκά κ.α αποφεύγονται και αυτό προσπαθώ να κανω
Pwpwpw Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Brashida είπε Έχεις δίκιο ότι τηγανιτές γλυκά κ.α αποφεύγονται και αυτό προσπαθώ να κανω Απλως και υγεινα τροφες να τρως, δηλαδη ρυζι-κοτοπουλο-ψητη/βραστη πατατα-βρωμη-λαχανικα-απαχο μοσχαρι-ψαρι κτλ παλι αν δεν βρεις τις σωστες ποσοτητες για σενα ετσι ωστε να βρισκεσαι καθημερινα σε μικρο ελλειμα θερμιδων δεν προκυτε να χασεις λιπος.Μπορεις καλλιστα να τρως υγιεινες τροφες και να μην χανεις λιπος η ακομη και να παιρνεις βαρος. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από Pwpwpw 1
zx1234r Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Το έχουμε πει πολλάκι, για θέματα υγείας δεν συμβουευόμαστε ποτέ το ίντερνετ. Καλύτερα πήγαινε σε κάποιον επαγγελματία να σε μετρήσει και να σου βγάλει πρόγραμμα. Όλα τα υπόλοιπα είναι σαχλαμάρες. Και φίλε βρασίδα το είχες ξαναναφέρει στο παρελθόν και σου είπαμε όλοι τι να κάνεις. Φυσικά δεν το έκανες και ακολούθησες το δικό σου χαζό τρόπο με αποτέλεσμα να μην δεις αλλαγή. Λογικό είναι. Όσο αποφεύγεις να ασχοληθείς σοβαρά με το θέμα, τόσο θα αποτυχαίνεις. Σε 5 μήνες, αν είχες πάει εξαρχής σε ειδικό, θα είχες χάσει 30 κιλά, όχι 6. Ξεκίνα και άσε τις δικαιολογίες. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από zx1234r 2 1 1
Brashida Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, zx1234r είπε Το έχουμε πει πολλάκι, για θέματα υγείας δεν συμβουευόμαστε ποτέ το ίντερνετ. Καλύτερα πήγαινε σε κάποιον επαγγελματία να σε μετρήσει και να σου βγάλει πρόγραμμα. Όλα τα υπόλοιπα είναι σαχλαμάρες. Και φίλε βρασίδα το είχες ξαναναφέρει στο παρελθόν και σου είπαμε όλοι τι να κάνεις. Φυσικά δεν το έκανες και ακολούθησες το δικό σου χαζό τρόπο με αποτέλεσμα να μην δεις αλλαγή. Λογικό είναι. Όσο αποφεύγεις να ασχοληθείς σοβαρά με το θέμα, τόσο θα αποτυχαίνεις. Σε 5 μήνες, αν είχες πάει εξαρχής σε ειδικό, θα είχες χάσει 30 κιλά, όχι 6. Ξεκίνα και άσε τις δικαιολογίες. Έχεις δίκιο αλλά εκεί που μένω δεν υπάρχουν πολλοί βασικά είναι 2-3 μπορεί και 2 διαιτολόγους, συν ότι δεν μπορώ να πηγαινοέρχομαι συχνά γιατί δεν οδηγώ πρέπει ή ταξί(25 έυρω για 3χιλιομετρα) ή λεωφορείο(που έχει μόνο 2 δρομολόγια το πρωί και 2 το βράδυ με μεγάλη διαφορά ώρας),(επίσης είναι και πολλά τα έξοδα και για διαιτολόγο και για την διατροφή που θα μου δώσει,συν ότι στην περιοχή που μένω έχει ένα σούπερ μόνο και τίποτε αλλο το οποίο έχει μόνο τα πολύ βασικά και το εννοώ αυτό ,οπότε αν με γράψει μια διατροφή τα πράγματα θα πρέπει να πηγαίνω να τα παίρνω από άλλη κοντινή περιοχή και αν τα βρω και εκει.Οποτε προσπαθώ να κάνω κάτι αλλά μάλλον θα τα παρατήσω γιατί δεν με βολεύει όλο αυτό και δεν είναι ότι κάνω χαζομάρες όπως λες όταν λέω ότι δεν γίνεται και προσπαθώ να κάνω κάτι άλλο το εννοώ,φυσικά και ξέρω ότι δεν γίνεται τίποτα έτσι αλλά όπως μας έχουν καταντήσει κάποτε όλα αυτά ήταν απλά καθημερινά πράγματα τώρα είναι Δράμα η κατάσταση εδώ που μένω.Αυτα τα ολίγα,καλύτερα ας το αφήσουμε έκανα βλακεία που άνοιξα άρθρο.
zx1234r Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, Brashida είπε Έχεις δίκιο αλλά εκεί που μένω δεν υπάρχουν πολλοί βασικά είναι 2-3 μπορεί και 2 διαιτολόγους, συν ότι δεν μπορώ να πηγαινοέρχομαι συχνά γιατί δεν οδηγώ πρέπει ή ταξί(25 έυρω για 3χιλιομετρα) ή λεωφορείο(που έχει μόνο 2 δρομολόγια το πρωί και 2 το βράδυ με μεγάλη διαφορά ώρας),(επίσης είναι και πολλά τα έξοδα και για διαιτολόγο και για την διατροφή που θα μου δώσει,συν ότι στην περιοχή που μένω έχει ένα σούπερ μόνο και τίποτε αλλο το οποίο έχει μόνο τα πολύ βασικά και το εννοώ αυτό ,οπότε αν με γράψει μια διατροφή τα πράγματα θα πρέπει να πηγαίνω να τα παίρνω από άλλη κοντινή περιοχή και αν τα βρω και εκει.Οποτε προσπαθώ να κάνω κάτι αλλά μάλλον θα τα παρατήσω γιατί δεν με βολεύει όλο αυτό και δεν είναι ότι κάνω χαζομάρες όπως λες όταν λέω ότι δεν γίνεται και προσπαθώ να κάνω κάτι άλλο το εννοώ,φυσικά και ξέρω ότι δεν γίνεται τίποτα έτσι αλλά όπως μας έχουν καταντήσει κάποτε όλα αυτά ήταν απλά καθημερινά πράγματα τώρα είναι Δράμα η κατάσταση εδώ που μένω.Αυτα τα ολίγα,καλύτερα ας το αφήσουμε έκανα βλακεία που άνοιξα άρθρο. Ναι δεν λέω οτι δεν σε καταλαβαίνω. Αλλά με αυτό που κάνεις ταλαιπωρείς και την ψυχολογία σου και τον μεταβολισμό σου χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Για μένα έχεις 3 επιλογές 1. δες αν κάποιο σούπερμαρκετ κάνει παραδόσεις στο σπίτι στην περιοχή σου και βρες έναν διαιτολόγο-διατροφολόγο που να κάνει επισκέψεις στο σπίτι. Ναι θα σου στοιχίσει κάτι παραπάνω αλλά θα κάνεις αυτό που θες 2. Παράτησε τα όλα και επαναπαύσου στην ησυχία του σπιτιού σου. 3. Ξεκίνα με ένα σακίδιο 3 φορές την εβδομάδα να πηγαίνεις σουπερμάρκετ με τα πόδια. Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ! Επίσης μπορείς να πηγαίνεις και στον διατροφολόγο έτσι. 3+3=6 χιλιόμετρα, 2 ωρίτσες περπατήματος 2 φορές τον μήνα είναι πάρα πολύ καλή αερόβια γυμναστική. 2
Brashida Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 15 λεπτά πριν, zx1234r είπε Ναι δεν λέω οτι δεν σε καταλαβαίνω. Αλλά με αυτό που κάνεις ταλαιπωρείς και την ψυχολογία σου και τον μεταβολισμό σου χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Για μένα έχεις 3 επιλογές 1. δες αν κάποιο σούπερμαρκετ κάνει παραδόσεις στο σπίτι στην περιοχή σου και βρες έναν διαιτολόγο-διατροφολόγο που να κάνει επισκέψεις στο σπίτι. Ναι θα σου στοιχίσει κάτι παραπάνω αλλά θα κάνεις αυτό που θες 2. Παράτησε τα όλα και επαναπαύσου στην ησυχία του σπιτιού σου. 3. Ξεκίνα με ένα σακίδιο 3 φορές την εβδομάδα να πηγαίνεις σουπερμάρκετ με τα πόδια. Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ! Επίσης μπορείς να πηγαίνεις και στον διατροφολόγο έτσι. 3+3=6 χιλιόμετρα, 2 ωρίτσες περπατήματος 2 φορές τον μήνα είναι πάρα πολύ καλή αερόβια γυμναστική. Το 1ο δεν το συζητάμε καν.Το 2ο είναι το ποιο λογικό από ολα.Το 3ο το κάνω κάθε μέρα σχεδόν είναι 10 λεπτά πάνε έλα περπάτημα,δεν παίζει ρόλο αυτό γενικά περπατάω όχι 2-3 χιλιόμετρα την ημέρα αλλά για πολλούς λόγους σουπερμάρκετ αγροτικές δουλειές κουβαλημα κ.α
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Για μένα η καλύτερη δίαιτα που έχω δοκιμάσει με εντυπωσιακά αποτελέσματα όταν πήρα κιλά από διακοπή καπνίσματος είναι η διαλειμματική νηστεία (Intermittent Fasting). Δεν είναι ακριβώς δίαιτα, καθώς τρως οτιδήποτε θες. Περισσότερο είναι τρόπος διατροφής. Αυτό που κάνεις είναι να τρως όλο το φαγητό που είναι να φας μέσα σε ένα οκτάωρο και στον υπόλοιπο χρόνο δεν τρως τίποτα. Τρως ας πούμε πρωί και μεσημέρι και μετά δεν ξανατρώς. Ή μεσημέρι-βράδυ. Η λογική είναι ότι αν ο οργανισμός μείνει χωρίς τροφή για περισσότερες από 12 ώρες αρχίζει να καίει τα λίπη. Είναι η καλύτερη δίαιτα επειδή δεν μειώνεις ούτε τις ποσότητες που τρως, ούτε το τι τρως. Θέλει λίγο χρόνο βέβαια για να προσαρμοστείς, αλλά έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα για απώλεια βάρους. Μετά επανέρχεσαι στο φυσιολογικό σου πρόγραμμα.
zx1234r Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, elorant είπε Για μένα η καλύτερη δίαιτα που έχω δοκιμάσει με εντυπωσιακά αποτελέσματα όταν πήρα κιλά από διακοπή καπνίσματος είναι η διαλειμματική νηστεία (Intermittent Fasting). Δεν είναι ακριβώς δίαιτα, καθώς τρως οτιδήποτε θες. Περισσότερο είναι τρόπος διατροφής. Αυτό που κάνεις είναι να τρως όλο το φαγητό που είναι να φας μέσα σε ένα οκτάωρο και στον υπόλοιπο χρόνο δεν τρως τίποτα. Τρως ας πούμε πρωί και μεσημέρι και μετά δεν ξανατρώς. Ή μεσημέρι-βράδυ. Η λογική είναι ότι αν ο οργανισμός μείνει χωρίς τροφή για περισσότερες από 12 ώρες αρχίζει να καίει τα λίπη. Είναι η καλύτερη δίαιτα επειδή δεν μειώνεις ούτε τις ποσότητες που τρως, ούτε το τι τρως. Θέλει λίγο χρόνο βέβαια για να προσαρμοστείς, αλλά έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα για απώλεια βάρους. Μετά επανέρχεσαι στο φυσιολογικό σου πρόγραμμα. Αυτό που λες θέλει λίγο προσοχή όταν κάποιος έχει προβλήματα υγείας όπως διαβήτη, πίεση ή χοληστερίνη. Μέχρι 16 ώρες είναι το σωστό και θέλει συγκεκριμένο πλάνο αλλιώς μπορεί εύκολα να προκαλέσει ζημιές. Και εγώ κάνω 14ωρη αλλά η νηστεία μου είναι απο 8 το βράδυ μέχρι 10 το πρωί και τα γεύματα είναι τουμπανιασμένα. Επίσης πηγαίνω κάθε μέρα δύο ώρες γυμναστήριο οπότε όλα αυτά θέλουν ειδική φόρμουλα για να αποδώσει.
logistoulis Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Aλλο χανω βαρος δηλαδη βλεπω απλα το νουμερο στην ζυγαρια να μειωνεται και αλλο χανω λιπος.Το δευτερο ειναι πιο "δυσκολο" και προυποθετει σωστα δομημενο πλανο διατροφης και ασκηση με αντιστασεις. είναι δυνατό να χάσεις μόνο λίπος και όχι και μύες μαζί; δε νομίζω ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο
Pwpwpw Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, logistoulis είπε είναι δυνατό να χάσεις μόνο λίπος και όχι και μύες μαζί; δε νομίζω ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο Γινετε να διατητησεις τους μυς σου κατα το δυνατον και να διωξεις λιπος, αυτο προυποθετει ασκηση με αντιστασεις, μικρο θερμιδικο ελλειμα ισα να χανεις βαρος αργα και σταθερα και αρκετη προσληψη πρωτεινης.Εξαρταται βεβαια και το ποσο λιπος κουβαλας και ποσο χρονικο διαστημα εισαι σε ελλειμα.Αν εχεις λιπος 20-25% και το κανεις για να πεσεις πχ στο 15% θα χασεις ελαχιστη μυικη μαζα αν το κανεις σωστα.Αν εισαι ηδη στεγνος σε χαμηλα ποσοστα πχ 12% λιπος και πας και κανεις επιπλεον διαιτα εκει σιγουρα θα εχεις και μεγαλυτερη απωλεια μυικης μαζας, οσο πιο ψηλα εισαι σε λιπος, τοσο πιο ευκολο ειναι να το διωξεις χωρις ιδιαιτερη απωλεια μυικου ιστου, οσο κατεβαινεις σε λιπος τοσο δυσκολοτερη γινετε αυτη η διαδικασια. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από Pwpwpw 1
logistoulis Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) εγώ δεν είχα μετρήσει ποτέ το λίπος μου, ούτε και τώρα δηλαδή , αλλά όταν ξεκίνησα να χάνω (είχα ως στόχο 1 κιλό τη βδομάδα και γενικά αυτό τηρήθηκε και για 18 κιλά που έχασα) έχασα σίγουρα πολλή μυική μάζα το οποίο το κατάλαβα στη συνέχεια στη δύναμή μου με τον καιρό αν και παρέμεινα στα χαμένα μου κιλά, ξανάχτισα δύναμη εκεί περίπου που ήμουν, αλλά κατά την απώλεια, μόλις πέρασα τα 10 πχ άρχισα να νιώθω έντονη τη διαφορά βέβαια λιπομετρήσεις κτλ δεν έχω κάνει ποτέ όπως σου είπα και διατροφούλα έπαιξα μόνος μου, δεν πήγα σε κάποιον ειδικό (, ή "ειδικό" αν θες δεν είχα δει και σε κανέναν άλλον βιώσιμα αποτελέσματα ώστε να με ενδιαφέρει να με λιμοκτονήσουν και να ξεσπάσω αργότερα) βέβαια στη περίοδο δίαιτας έτρωγα ώστε να χάσω, τώρα τρώω για να μένω εκεί που είμαι, έχει διαφορά, ίσως για αυτό και ένιωθα έντονες αδυναμίες Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από logistoulis
Pwpwpw Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, logistoulis είπε εγώ δεν είχα μετρήσει ποτέ το λίπος μου, ούτε και τώρα δηλαδή , αλλά όταν ξεκίνησα να χάνω (είχα ως στόχο 1 κιλό τη βδομάδα και γενικά αυτό τηρήθηκε και για 18 κιλά που έχασα) έχασα σίγουρα πολλή μυική μάζα το οποίο το κατάλαβα στη συνέχεια στη δύναμή μου με τον καιρό αν και παρέμεινα στα χαμένα μου κιλά, ξανάχτισα δύναμη εκεί περίπου που ήμουν, αλλά κατά την απώλεια, μόλις πέρασα τα 10 πχ άρχισα να νιώθω έντονη τη διαφορά Τι να σου πω, εγω τους τελευταιους 2 μηνες εκανα ενα cut, σε 8 εβδομαδες επεσα απο τα 85 στα 80 κιλα και δεν εχω χασει ουτε κατελαχιστον την δυναμη μου στο γυμναστηριο. Αλλα ηξερα το σωμα μου, ηξερα ακριβως τις θεμριδες συντηρησης μου, ηξερα ποσο και τι επρπε να φαω και ηταν ολα τα γευματα ζυγισμενα χτυπωντας επι 2 μηνες συγκεκριμενα μακρος και στο γυμναστηριο εκανα κυριως βαριες προπονησης ως στοχο να διατηρηθει κατα το δυνατον η δυναμη μου οσο ημουν σε ελλειμα. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από Pwpwpw
logistoulis Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Τι να σου πω, εγω τους τελευταιους 2 μηνες εκανα ενα cut, σε 8 εβδομαδες επεσα απο τα 85 στα 80 κιλα και δεν εχω χασει ουτε κατελαχιστον την δυναμη μου στο γυμναστηριο. Αλλα ηξερα το σωμα μου, ηξερα ακριβως τις θεμριδες συντηρησης μου, ηξερα ποσο και τι επρπε να φαω και ηταν ολα τα γευματα ζυγισμενα χτυπωντας επι 2 μηνες συγκεκριμενα μακρος και στο γυμναστηριο εκανα κυριως βαριες προπονησης ως στοχο να διατηρηθει κατα το δυνατον η δυναμη μου οσο ημουν σε ελλειμα. εντάξει μιλάς για μικρό χάσιμο βάρους, δύσκολο ίσως αν δεν έχεις πολύ λίπος να χάσεις, αλλά 5 κιλά δεν είναι τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις