Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ένα σύστημα με i9 9900K και μητρική Gigabyte Z370 Gaming 7 (μου ξέμεινε από τον 8700Κ). Εχω μπει πλέον σε διαδικάσία να αλλάξω μητρική και προσανατολίζομαι σε Gigabyte Z390 Aorus Master. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια αντίστοιχη σε απόδοση σε ASUS και αν αξίζει να κοιτάξω και προς τα εκεί...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι, σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει. Εναλλακτική είναι η AORUS PRO που πάλι μπορεί να τρέξει άνετα και δροσερά τον i9.

Υπάρχει η Maximus XI Hero πάντως , αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο ποιοτική, ειδικά στα VRM όσο οι GA, μόνο θετικό το εύχρηστο BIOS. Η Gigabyte τους τα πήρε όλα στις Ζ390 μητρικές.

Επεξ/σία από thetiesthatbind
  • Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φίλε ties! Επεσε παραγγελία ήδη για τη Master μαζί με καινούριο nvme 1tb!

• Like 2
Δημοσ.

Έχω σκοπό να πάω σε αντικατάσταση του HDD μέσα στο καλοκαίρι με έναν SATA SSD στα 2ΤΒ. Υπάρχει όμως κάποιος συγκεκριμένος λόγος που επιδρά στο gaming όσον αφορά την πρότασή σου?

Δημοσ.
22 ώρες πριν, gorath είπε

Έχω σκοπό να πάω σε αντικατάσταση του HDD μέσα στο καλοκαίρι με έναν SATA SSD στα 2ΤΒ. Υπάρχει όμως κάποιος συγκεκριμένος λόγος που επιδρά στο gaming όσον αφορά την πρότασή σου?

Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις όπου οι μηχανικοί δίσκοι προκαλούν frame drops.

• Like 1
Δημοσ.
Στις ‎22‎/‎5‎/‎2019 στις 3:05 ΠΜ, thetiesthatbind είπε

Όχι, σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει. Εναλλακτική είναι η AORUS PRO που πάλι μπορεί να τρέξει άνετα και δροσερά τον i9.

Υπάρχει η Maximus XI Hero πάντως , αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο ποιοτική, ειδικά στα VRM όσο οι GA, μόνο θετικό το εύχρηστο BIOS. Η Gigabyte τους τα πήρε όλα στις Ζ390 μητρικές.

BTW, γενικά τι θερμοκρασίες βλέπεις στα vrm στο mobo σου? Πόσο είναι το "φυσιολογικό" να παίζουμε?

Δημοσ.
21 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Θα το τσεκάρω και θα σου πω. Στην Χ Hero έφευγε πάνω από 100 σε prime95 και σε gaming επίσης ήταν ψηλά 

Τόσο ψηλά ε?! Δεν είμαι καθόλου σίγουρος για τις τιμές στις οποίες πρέπει φυσιολογικά να παίζουν, γι'αυτό ρωτάω. Αν θυμάμαι καλά (πρέπει να ξανακοιτάξω) παίζω νορμαλ γύρω στα 30 (και σε κανα δυο πάει και 40) και μετά από παιχνίδι κάποια πάνε και 55. Δεν ξέρω καθόλου αν πρέπει να μου φανεί πολύ ή νορμαλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Stamer είπε

Τόσο ψηλά ε?! Δεν είμαι καθόλου σίγουρος για τις τιμές στις οποίες πρέπει φυσιολογικά να παίζουν, γι'αυτό ρωτάω. Αν θυμάμαι καλά (πρέπει να ξανακοιτάξω) παίζω νορμαλ γύρω στα 30 (και σε κανα δυο πάει και 40) και μετά από παιχνίδι κάποια πάνε και 55. Δεν ξέρω καθόλου αν πρέπει να μου φανεί πολύ ή νορμαλ.

Δροσερός είσαι ρε συ, μη το σκέφτεσαι καν! Τα VRM πάνε μέχρι 110 νομίζω αλλά όσο πιο κρύα τόσο καλύτερα. Νομίζω κάπου στα 50 είμαι και εγώ μετά από αρκετές ώρες gaming μπορεί και λίγο πιο κάτω 

Επεξ/σία από thetiesthatbind
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε

Δροσερός είσαι ρε συ, μη το σκέφτεσαι καν! Τα VRM πάνε μέχρι 110 νομίζω αλλά όσο πιο κρύα τόσο καλύτερα. Νομίζω κάπου στα 50 είμαι και εγώ μετά από αρκετές ώρες gaming μπορεί και λίγο πιο κάτω 

Η αλήθεια είναι οτι δεν μπορούσα να βρω εύκολα πληροφορίες σχετικά με την θερμοκρασία των vrms γενικά (πράγμα που με εκπλήσει, ειδικά για κάτι τέτοια), γι'αυτό δεν είχα καθόλου εικόνα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι τα έχω ψάξει αλλά πιο πολύ επικεντρώνονταν στον τρόπο υλοποίησης των vrm από την gigabyte και με έπαιρνε ο ύπνος χεχε

• Like 1
Δημοσ.
Στις 22/5/2019 στις 1:56 ΠΜ, gorath είπε

Καλησπέρα. Έχω ένα σύστημα με i9 9900K και μητρική Gigabyte Z370 Gaming 7 (μου ξέμεινε από τον 8700Κ). Εχω μπει πλέον σε διαδικάσία να αλλάξω μητρική και προσανατολίζομαι σε Gigabyte Z390 Aorus Master. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια αντίστοιχη σε απόδοση σε ASUS και αν αξίζει να κοιτάξω και προς τα εκεί...

Γιατι θες να την αλλαξεις? Γενικα τον σηκωνει ανετα τον 9900k. Εκτος αν σου εκατσε απο τις ελαττωματικες παρτιδες που δεν ακουμπαγαν τα heatsink στα VRM, το οποιο το διορθωνεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Όχι δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα. Σκέφτομαι για δεύτερο σύστημα με i5 και είπα να κρατήσω την Z370 για τον καινούριο i5. Και με την ευκαιρία να αναβαθμιστώ και στον i9 με την Aorus Master.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...