GIANNIS400 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, rofl είπε Κοιτα 27αρι εχεις. καλως η κακως 1060 μολις τωρα την πηρες, εγω δεν θα αναβαθμιζα οθονη στην περιπτωση σου -απο τις υπαρχουσες του πλαισιου. τωρα πως θα καψεις το πιστωτικο ειναι ενα θεμα. νομιζω η προθεσμια ειναι 9μηνο? 1 μηνα γραφει, 30/6/19 ληγει, λεω να παω στην samsung
rofl Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, GIANNIS400 είπε 1 μηνα γραφει, 30/6/19 ληγει, λεω να παω στην samsung το χεις ηδη πολλους μηνες? https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/HP-Monitor-32-Pavilion-V1M69AA.htm ισως κι αυτη αλλα δεν εχω εμπειρια με εκθεσιακα πλαισιου. υπαρχει περιπτωση παροτι λενε εκθεσιακα να ναι σφραγισμενη. αν μπορεις να ρωτησεις σε 2-3 καταστηματα τοτε ισως. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από rofl 1
GIANNIS400 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, rofl είπε το χεις ηδη πολλους μηνες? https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/HP-Monitor-32-Pavilion-V1M69AA.htm ισως κι αυτη αλλα δεν εχω εμπειρια με εκθεσιακα πλαισιου. υπαρχει περιπτωση παροτι λενε εκθεσιακα να ναι σφραγισμενη. αν μπορεις να ρωτησεις σε 2-3 καταστηματα τοτε ισως. την Δευτέρα μπηκε η πιστωση απο αγορα tv, την tv την πηρα την προηγούμενη εβδομαδα άλλα η πιστωση μπηκε Δευτερα. Tην samsung την αποριπτεις?
Dantε Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Kαλα κανονικα επρεπε να παρεις στο χερι τα λεφτα και οχι πιστωτικο αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
rofl Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, GIANNIS400 είπε την Δευτέρα μπηκε η πιστωση απο αγορα tv, την tv την πηρα την προηγούμενη εβδομαδα άλλα η πιστωση μπηκε Δευτερα. Tην samsung την αποριπτεις? μηπως εννοεις οτι ειναι επιστροφη 300 ευρω, τυπου προσφορα? γιατι αυτο που καταλαβαμε εμεις ειναι οτι πηρες κατι και το πηγες πισω, παιρνοντας πιστωτικο σαν επιστροφη χρηματων, που αυτα δεν ληγουν σιγουρα τοσο συντομα. τη samsung δεν την απορριπτω, αλλα απο το πλαισιο τρως ενα κατοσταρικο καπελο στα 360. ειναι οθονη του 300αρικου, δεν αξιζει για παραπανω Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από rofl
GIANNIS400 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 38 λεπτά πριν, rofl είπε μηπως εννοεις οτι ειναι επιστροφη 300 ευρω, τυπου προσφορα? γιατι αυτο που καταλαβαμε εμεις ειναι οτι πηρες κατι και το πηγες πισω, παιρνοντας πιστωτικο σαν επιστροφη χρηματων, που αυτα δεν ληγουν σιγουρα τοσο συντομα. τη samsung δεν την απορριπτω, αλλα απο το πλαισιο τρως ενα κατοσταρικο καπελο στα 360. ειναι οθονη του 300αρικου, δεν αξιζει για παραπανω δωροεπιταγη απο αγορα τηλεορασης 75" ειναι τα 300 και ληγει σε ενα μηνα
rofl Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) ναι οκ τοτε κατι πρεπει να παρεις μην το βιαζεσαι παντως. αν δε βρεις κατι καλυτερο τοτε χτυπα τη, αλλα δες και τα ψιλά γραμματα που εχει πανω, καθως συνηθως εχουν προυποθεσεις σε ποσα. μεταξυ των 2 θα προτιμουσα την HP στα 300 ευρω, αν τη βρεις καινουργια σε καποιο καταστημα. ειναι 60 hz αλλα καλυτερη σε ολα τα αλλα, και μεγαλυτερη και φθηνοτερη στη συγκεκριμενη περιπτωση Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από rofl 1
GIANNIS400 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, rofl είπε ναι οκ τοτε κατι πρεπει να παρεις μην το βιαζεσαι παντως. αν δε βρεις κατι καλυτερο τοτε χτυπα τη, αλλα δες και τα ψιλά γραμματα που εχει πανω, καθως συνηθως εχουν προυποθεσεις σε ποσα. μεταξυ των 2 θα προτιμουσα την HP στα 300 ευρω, αν τη βρεις καινουργια σε καποιο καταστημα. ειναι 60 hz αλλα καλυτερη σε ολα τα αλλα, και μεγαλυτερη και φθηνοτερη στη συγκεκριμενη περιπτωση Όταν λες ψιλά γράμματα τι εννοείς, μηπως να την παζαρεψω? Την samsung να σου πω την αλήθεια την κοιταω λόγο του curved, μου φαινεται οτι θα ειναι ωραια εμπειρία η θεαση σε curved, αν και δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε curved. Τους πήρα προχθές για μια lg που έγραφε εκθεσιακή και μου ειπαν οτι εχουν 2 τετοιες και παίζει η μια στο καταστημα Δαφνης και η άλλη στο καταστημα Στουρναρη. Οποτε μαλλον ειναι απο αυτες που παιζουν συνέχεια.
rofl Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 14 ώρες πριν, GIANNIS400 είπε Όταν λες ψιλά γράμματα τι εννοείς, μηπως να την παζαρεψω? οχι οχι απλα πολλες φορες οι δωροεπιταγες εχουν προυποθεσεις για να εξαργυρωθουν. για τη συγκεκριμενη περιπτωση δεν γνωριζω ωστοσο
GIANNIS400 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικα πηρα την LG 29UM69G-B στα 199€, εβαλα να παιξω ενα pes2019 σε υψηλη αναλυση απο πλευρας παιχνιδιου, με ανοιχτό το freesyng, με επιλογη το custom mode απο πλευρας ρυθμισεων οθονης και ειδα πανω απο τον ποδοσφαιριστη καθως κινητε μια ελαφρια αχνα κοκκινη στην μπαρα δυναμης και στο ονομα του, πως βγαινει αυτο απο ρυθμισεις και πως λεγετε. Κατα τα άλλα προσπαθώ να την συνηθίσω, ποιο μικροι μου φαίνονται τωρα οι παικτες στο ποδοσφαιρακι, θα βγαλω τα ματια μου, οσο για τον φωτισμο που την ελεγαν σκοτεινη θα ελεγα το ακριβώς αντίθετο. Προσπαθω να την συνηθίσω, μου ειναι δυσκολο, η ultra wide που πηρα εχει 5 λιγοτερους ποντους στο καθετο 28,5cm με 33,5cm απο την samsung 27" που ειχα, και 7cm διαφορα στο οριζοντιο. Στις ιστοσελιδες εβαλα 110% μεγέθυνση για να τις διαβάζω. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από GIANNIS400
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα