Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο slk200gr ειναι κοινωνιοπαθης,μην γινεις σαν τον slk200gr

Μην μπεις σε διαδικασιες με δικηγορους,κανε ενα ρεαλιστικο πλανο για το ποτε μπορεις να φυγεις και συμφωνησε το με την σπιτονοικοκυρα

Εξηγησε της οτι ειναι πρακτικα ανεφικτο να φυγεις τον Ιουνιο εκτος αν σου βρει αυτη αναλογο σπιτι με αναλογο τιμημα

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Narayan είπε

Για ποιόν λόγο περιγράφεις την ιδιοκτήτρια με τέτοιους χαρακτηρισμούς; Έχει κάνει τα πάντα σωστά και νόμιμα, ο ΟΡ είναι που τα έχει καταλάβει λάθος και δεν φρόντισε να φυλαχτεί.

Μάλλον θα τον πάρεις κι εσύ στο λαιμό σου επειδή δεν θα δώσει μόνο τα €180, αλλά και την διαφορά μέχρι τα €280 (τουλάχιστον) εφόσον αποδειχθεί δικαστικώς πως μπορούσε να έχει επιπλέον έσοδα την περίοδο μετά την ειδοποίηση έξωσης. Και μιλάς με δεδομένα 2016 και πίσω και όχι 2019.

Το σίγουρο είναι πως με την σημερινή κατάσταση, θα κάτσουν λίαν συντόμως όλοι οι κατεργαραίοι στον πάγκο τους 😎 

αμφιβαλλω πολυ να αποδεχτει το δικαστηριο μια αυξηση του 60%

2 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Ο slk200gr ειναι κοινωνιοπαθης,μην γινεις σαν τον slk200gr

Μην μπεις σε διαδικασιες με δικηγορους,κανε ενα ρεαλιστικο πλανο για το ποτε μπορεις να φυγεις και συμφωνησε το με την σπιτονοικοκυρα

Εξηγησε της οτι ειναι πρακτικα ανεφικτο να φυγεις τον Ιουνιο εκτος αν σου βρει αυτη αναλογο σπιτι με αναλογο τιμημα

αυτο ειναι το καλυτερο ,εμενα μου ειπε η σε εναν μηνα φευγεις η σε πεταω εξω 

Επεξ/σία από slk200gr
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Narayan είπε

Για ποιόν λόγο περιγράφεις την ιδιοκτήτρια με τέτοιους χαρακτηρισμούς; Έχει κάνει τα πάντα σωστά και νόμιμα, ο ΟΡ είναι που τα έχει καταλάβει λάθος και δεν φρόντισε να φυλαχτεί.

Έπρεπε να είχε δώσει λίγο χρόνο παραπάνω πάντως, όχι ένα μήνα... 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, slk200gr είπε

αμφιβαλλω πολυ να αποδεχτει το δικαστηριο μια αυξηση του 60%

αυτο ειναι το καλυτερο ,εμενα μου ειπε η σε εναν μηνα φευγεις η σε πεταω εξω 

Δεν ζητα καμια αυξηση. Του ζητα ΝΕΟ συμβολαιο. Συνεχιζεις να γραφεις για πραγματα σωστα μεν αλλα που πλεον ΔΕΝ ισχυουν.

1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

Έπρεπε να είχε δώσει λίγο χρόνο παραπάνω πάντως, όχι ένα μήνα... 

Τον ειδοποιησε ΠΡΙΝ το Πασχα για τον Ιουνιο. Αρα τουλαχιστον 2 μηνες πριν. Ξαναδες το αρχικο post.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, 29gk είπε

Δεν ζητα καμια αυξηση. Του ζητα ΝΕΟ συμβολαιο. Συνεχιζεις να γραφεις για πραγματα σωστα μεν αλλα που πλεον ΔΕΝ ισχυουν.

μπορει να αλαξαν ,δεν εχω   ενημερωση μετα το δικο μου συμβαν

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Narayan είπε

Μάλλον θα τον πάρεις κι εσύ στο λαιμό σου επειδή δεν θα δώσει μόνο τα €180, αλλά και την διαφορά μέχρι τα €280 (τουλάχιστον) εφόσον αποδειχθεί δικαστικώς πως μπορούσε να έχει επιπλέον έσοδα την περίοδο μετά την ειδοποίηση έξωσης. Και μιλάς με δεδομένα 2016 και πίσω και όχι 2019.

Το σίγουρο είναι πως με την σημερινή κατάσταση, θα κάτσουν λίαν συντόμως όλοι οι κατεργαραίοι στον πάγκο τους 😎 

Το μόνο που έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια είναι αυτό που περιέγραψα και σε προηγούμενο post, σε περίπτωση δυστροπίας και μόνο (ουσιαστικά όταν ο ενοικιαστής δεν πληρώνει) η διαταγή απόδοσης βγαίνει χωρίς να προηγηθεί δίκη για αυτό και κάνει 45 ημέρες. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η απόφαση για έξωση βγαίνει μόνο μετά από δίκη, το οποίο σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης θα κάνει από μήνες ως χρόνια να πάρει εκτελεστό τίτλο στα χέρια του.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, slk200gr είπε

μπορει να αλαξαν ,δεν εχω   ενημερωση μετα το δικο μου συμβαν

Τοτε προσπαθησε να μην παραπληροφορεις απλα και μονο για να δειξεις ποσο μαγκας και εξυπνος θεωρεις πως ησουν εσυ τοτε. Σημερα - ξανα- τα πραματα αλλαξαν και ο αλλος αν ακολουθησει τις οδηγιες σου, θα βρεθει στο δρομο και μθα πληρωσει κι απο πανω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 29gk είπε

Τοτε προσπαθησε να μην παραπληροφορεις απλα και μονο για να δειξεις ποσο μαγκας και εξυπνος θεωρεις πως ησουν εσυ τοτε. Σημερα - ξανα- τα πραματα αλλαξαν και ο αλλος αν ακολουθησει τις οδηγιες σου, θα βρεθει στο δρομο και μθα πληρωσει κι απο πανω.

για πες τι αλαξε 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 29gk είπε

Τον ειδοποιησε ΠΡΙΝ το Πασχα για τον Ιουνιο. Αρα τουλαχιστον 2 μηνες πριν. Ξαναδες το αρχικο post.

Πριν το Πάσχα μπορεί να ήταν Μεγάλη βδομάδα, δηλαδή 5 μέρες πριν τελειώσει ο Απρίλης

Από πότε οι 35 μέρες γίναν 2 μήνες 

Βάλε και ότι γενικώς δε λειτουργεί το σύστημα σε περιόδους γιορτών, 15υγουστου κλπ κλπ, βάλε και τη Πρωτομαγιά όπως έπεσε φέτος, και όλα ξεκίνησαν να λειτουργούν ουσιαστικά μετά τις 5 Μαΐου, δε νομίζω ότι είχε και τον τρελό χρόνο στη διάθεσή του ο TS

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AristidisZ είπε

Πριν το Πάσχα μπορεί να ήταν Μεγάλη βδομάδα, δηλαδή 5 μέρες πριν τελειώσει ο Απρίλης

Από πότε οι 35 μέρες γίναν 2 μήνες 

Βάλε και ότι γενικώς δε λειτουργεί το σύστημα σε περιόδους γιορτών, 15υγουστου κλπ κλπ, βάλε και τη Πρωτομαγιά όπως έπεσε φέτος, και όλα ξεκίνησαν να λειτουργούν ουσιαστικά μετά τις 5 Μαΐου, δε νομίζω ότι είχε και τον τρελό χρόνο στη διάθεσή του ο TS

Δεν εχει να κανει με το συστημα. Προφορικα τον ενημερωσε, αρα ηθικα και στα πλαισια της καλης πιστης και συννενοησης η ιδιοκτητρια ειναι ενταξει αλλα ο ts επελεξε για τους δικους του λογους, να αδιαφορησει. Το συστημα θα ενεργοποιηθει τωρα και τωρα οι χρονοι θα ειναι μικροτεροι και κοστοβοροι. Αν ειχε ομως ξεκινησει να ψαχνει για αλλου ή να αντιπροτεινει τα 220€ τοτε, πριν το Πασχα, ενδεχομενως η φαση να ηταν διαφορετικη. Το εκανε ομως μολις χτες, 10 μερες δηλαδη πριν τον Ιουνιο !!!

Μόλις τώρα, slk200gr είπε

για πες τι αλαξε 

Διαβασε παραπανω την προηγουμενη συζητηση και δες και τα link

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 29gk είπε

Δεν εχει να κανει με το συστημα. Προφορικα τον ενημερωσε, αρα ηθικα και στα πλαισια της καλης πιστης και συννενοησης η ιδιοκτητρια ειναι ενταξει αλλα ο ts επελεξε για τους δικους του λογους, να αδιαφορησει. Το συστημα θα ενεργοποιηθει τωρα και τωρα οι χρονοι θα ειναι μικροτεροι και κοστοβοροι. Αν ειχε ομως ξεκινησει να ψαχνει για αλλου ή να αντιπροτεινει τα 220€ τοτε, πριν το Πασχα, ενδεχομενως η φαση να ηταν διαφορετικη. Το εκανε ομως μολις χτες, 10 μερες δηλαδη πριν τον Ιουνιο !!!

5 λεπτά πριν, slk200gr είπε

Εντάξει, ψάξε εσύ για σπίτι στην Ελλάδα 15Αύγουστο, και έλα πες μου αν θα βρεις άνθρωπο να στο δείξει 

Για εμένα καλή πίστη και συνεννόηση στο χώρο του real estate με τη κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι 3 - 6 μήνες 

Ο καθένας όπως το βλέπει φυσικά... 

• Like 1
Δημοσ.

Θαυμαζω την ειλικρινια σου, δυστυχως θαβονται κατω απο την ευθυνοφοβια σου και την οκνηρια σου.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν βαρεθήκατε ακόμη να λέτε τα (γ)ίδια και τα (γ)ίδια κάθε φορά που εμφανίζεται αντίστοιχο topic???

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...