maparios Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Καλησπέρα παιδιά, έκανα αλλαγη σκληρού δίσκου στο dell laptop μου,απο hdd σε ssd..και οταν πηγα να το ανοιξω δεν εκανε τιποτα,ουτε bootαρε,ουτε το ανεμηστιρακι,νεκρη οθονη νεκρα ολα..δοκιμασα να πατησω παρατεταμενα αρκετη ωρα και χωρις το ρευμα και με το ρευμα,εβγαλα τον ssd,ξανα εβαλα τον παλιο,παλι τιποτα,χωρις δισκο παλι τα ιδια δε παιρνει μπρος με τιποτα! μπορεί κάποιος να βοηθήσει παρακαλω; καποια ιδεα; ειναι αναγκη γιατι το χρειαζομαι για δουλεια και εκανα γκαφα..
Jiakometi Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Συγνώμη για την προφανή ερώτηση αλλά ..... εκανες clone τον δίσκο πρώτα έτσι ?
Mr^Robot Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Υπάρχουν καθόλου ενδείξεις ζωής ; Κάποιο φωτακι ίσως ; Ωστόσο (δεν ξέρω αν το έκανες) καλό είναι σε οποιαδήποτε hardware related εργασία βγάζουμε την πατάρια του φορητού.
dpolal Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, maparios είπε Καλησπέρα παιδιά, έκανα αλλαγη σκληρού δίσκου στο dell laptop μου,απο hdd σε ssd..και οταν πηγα να το ανοιξω δεν εκανε τιποτα,ουτε bootαρε,ουτε το ανεμηστιρακι,νεκρη οθονη νεκρα ολα..δοκιμασα να πατησω παρατεταμενα αρκετη ωρα και χωρις το ρευμα και με το ρευμα,εβγαλα τον ssd,ξανα εβαλα τον παλιο,παλι τιποτα,χωρις δισκο παλι τα ιδια δε παιρνει μπρος με τιποτα! μπορεί κάποιος να βοηθήσει παρακαλω; καποια ιδεα; ειναι αναγκη γιατι το χρειαζομαι για δουλεια και εκανα γκαφα.. Mοντέλο ;;;
christosx13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, maparios είπε Καλησπέρα παιδιά, έκανα αλλαγη σκληρού δίσκου στο dell laptop μου,απο hdd σε ssd..και οταν πηγα να το ανοιξω δεν εκανε τιποτα,ουτε bootαρε,ουτε το ανεμηστιρακι,νεκρη οθονη νεκρα ολα..δοκιμασα να πατησω παρατεταμενα αρκετη ωρα και χωρις το ρευμα και με το ρευμα,εβγαλα τον ssd,ξανα εβαλα τον παλιο,παλι τιποτα,χωρις δισκο παλι τα ιδια δε παιρνει μπρος με τιποτα! μπορεί κάποιος να βοηθήσει παρακαλω; καποια ιδεα; ειναι αναγκη γιατι το χρειαζομαι για δουλεια και εκανα γκαφα.. Δυσκολο να επαθε βλαβη λογω αλλαγης του δισκου αλλα ισως απλα βραχυκυκλωσε.. Τη μπαταρια την εβγαλες για να δοκιμασεις αποφορτιση με το πληκτρο εκκινησης η μονο χωρις φορτιστη το εκανες? Ενα παλιο DELL που εχω εγω βραχυκυκλωνει συχνα μια θυρα usb και σβηνουν ολα και χρειαζεται αποφορτιση για να ξανανοιξει αλλιως ειναι τελέιως νεκρο.
maparios Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 15 ώρες πριν, Jiakometi είπε Συγνώμη για την προφανή ερώτηση αλλά ..... εκανες clone τον δίσκο πρώτα έτσι ? Ήταν άδειος ο δίσκος έκανα φορματ 14 ώρες πριν, Mr^Robot είπε Υπάρχουν καθόλου ενδείξεις ζωής ; Κάποιο φωτακι ίσως ; Ωστόσο (δεν ξέρω αν το έκανες) καλό είναι σε οποιαδήποτε hardware related εργασία βγάζουμε την πατάρια του φορητού. Δεν έχω καθόλου μπαταρία την έχω χάσει φίλε, καμία ένδειξη ζωής, κανένα φωτακι 8 ώρες πριν, dpolal είπε Mοντέλο ;;; Dell inspiron του 2012 δεν έχω το κουτί συνεπώς δεν ξέρω τον κωδικό 7 ώρες πριν, christosx13 είπε Δυσκολο να επαθε βλαβη λογω αλλαγης του δισκου αλλα ισως απλα βραχυκυκλωσε.. Τη μπαταρια την εβγαλες για να δοκιμασεις αποφορτιση με το πληκτρο εκκινησης η μονο χωρις φορτιστη το εκανες? Ενα παλιο DELL που εχω εγω βραχυκυκλωνει συχνα μια θυρα usb και σβηνουν ολα και χρειαζεται αποφορτιση για να ξανανοιξει αλλιως ειναι τελέιως νεκρο. Αποφόρτιση πως κάνω; επίσης σε περίπτωση βραχυκύκλωματος τι γίνετε;
christosx13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, maparios είπε Ήταν άδειος ο δίσκος έκανα φορματ Δεν έχω καθόλου μπαταρία την έχω χάσει φίλε, καμία ένδειξη ζωής, κανένα φωτακι Dell inspiron του 2012 δεν έχω το κουτί συνεπώς δεν ξέρω τον κωδικό Αποφόρτιση πως κάνω; επίσης σε περίπτωση βραχυκύκλωματος τι γίνετε; Αποφορτιση εννοω ενω το εχεις εκτος πριζας (κι εφοσον οπως ειπες δεν εχεις μπαταρια) να πατησεις για 10-20 δευτερολεπτα το κουμπι που ανοιγει το λαπτοπ και μετα να το βαλεις στην πριζα. Ενα dell 1545 που εχω μου βραχυκυκλωνει πολλες φορες μολις βαζω usb σε μια συγκεκριμενη θυρα και δεν αναβει κανενα λαμπακι αν δεν το κανω αυτο. Μου το επαθε πανω απο 10 φορες ως τωρα. Δεν ξερω αν εχει καποια σχεση με το δικο σου προβλημα ομως απλα λεω μην επαθες κατι αντιστοιχο. Τωρα ειδα που λες στην αρχη οτι το δοκιμασες κι αυτο. Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι σου χαλασε το τροφοδοτικο αν ειναι ελεγξε κι αυτο. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από christosx13
maparios Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Πως γίνετε να κάηκε το τροφοδοτικό από αλλαγή σκληρού;
christosx13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δεν ξερω πως το συνδυασες ετσι παντως τα τροφοδοτικα μπορει να χαλασουν οποιαδηποτε στιγμη εγω δεν ειπα οτι χαλασε κατα τη διαρκεια αλλαγης του σκληρου.
kostis76 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δοκιμασε & με ενα αλλο τροφοδοτικο που ξερεις οτι δουλευει σιγουρα (αν υπαρχει). Μπορεις να δεις αν δουλευει το υπαρχον, μετρωντας την εξοδο του με ενα πολυμετρο (ή πήγαινέ το σε ενα τεχνικο να το τσεκαρει αν δουλευει).
kremenarasi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 ; Για να δεις εαν δεν εχει πρόβλημα το τροφοδοτικό. Με μια παραμάνα κανε short cut και κάνει δοκιμή με τη γλώσσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα