tsotrilos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 κατεβασα και εγκατεστησα τους καινουργιους οδηγους της nvidia στην καρτα μου (GeForce FX 5600) και οταν κοιταξα στο μενου με τις επιλογες των hertz για την οθονη μου ελειπε η επιλογη 85hertz ενω πριν με τους οδηγους 53.03 μου την ανεβαζε μεχρι τα 85 τωρα ομως γιατι ετσι?το μεγιστο οριο συχνοτητας της οθονης μου τωρα ειναι στα 75 hertz.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balabush Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Ξεκλίκαρε εκεί που λέει hide modes that ...... και λογικά θα σου εμφανίσει την συχνότητα που θέλεις. Αλλιώς δοκίμασε να βάλεις τους drivers της οθόνης εάν την βρίσκει plug n play monitor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsotrilos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 nai to ekana alla mou bgazei mayrh o8onh sta 85 hertz... ekana roll-back toys drivers kai ola einai ok... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiridonas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 autoi oi drivers einai gia nvidia quatro kartes. doulevoun me oles alla upostirizoun pliros mono quatro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.