jeandoumpier Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Καλησπέρα. Λόγω μεγάλης ψύκτρας και επομένως πολύ μικρής απόστασης και κακού airflow σε εκείνο το σημείο του κουτιού, σκέφτομαι να τοποθετήσω την gpu (1080ti) στη δεύτερη θέση, στην Z370-A prime της Asus. Έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι παρόμοιο στην ίδια ή σε εφάμιλλη μητρική; Διαβάζω ότι δεν υπάρχει αισθητή διαφορά απόδοσης, αλλά ας γράψει κάποιος που έχει πειραματιστεί καλύτερα γιατί βαριέμαι να βγάζω και να ξαναβάζω 😋
jerry banana Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, jeandoumpier είπε Καλησπέρα. Λόγω μεγάλης ψύκτρας και επομένως πολύ μικρής απόστασης και κακού airflow σε εκείνο το σημείο του κουτιού, σκέφτομαι να τοποθετήσω την gpu (1080ti) στη δεύτερη θέση, στην Z370-A prime της Asus. Έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι παρόμοιο στην ίδια ή σε εφάμιλλη μητρική; Διαβάζω ότι δεν υπάρχει αισθητή διαφορά απόδοσης, αλλά ας γράψει κάποιος που έχει πειραματιστεί καλύτερα γιατί βαριέμαι να βγάζω και να ξαναβάζω 😋 Προσωπικα ειχα φιλο που εκανε τετοια αλλαγη απο περιεργια καθαρα και δεν ειδε καθολου πτωση στην αποδοση.
jeandoumpier Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, jerry banana είπε Προσωπικα ειχα φιλο που εκανε τετοια αλλαγη απο περιεργια καθαρα και δεν ειδε καθολου πτωση στην αποδοση. Θυμάσαι με ποια gpu το έκανε ή μπα;
Acmilangr2 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Να σαι καλά που με θύμησες να ακούσω ξανα μετά απο χρόνια αυτό: Επεξ/σία 21 Μαΐου 2019 από Acmilangr2 1
jerry banana Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, jeandoumpier είπε Θυμάσαι με ποια gpu το έκανε ή μπα; Gigabyte GeForce GTX1080 8GB Windforce OC
jeandoumpier Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, η μεταφορά της κάρτας γραφικών από το 1ο slot στο 2ο slot έγινε, και η διαφορά είναι πράγματι μικρή στην απόδοση. Παραθέτω benchmarks που έγιναν σε δυο παιχνίδια πριν & μετά την αλλαγή ώστε να γνωρίζει κάποιος σε περίπτωση που θέλει για οποιονδήποτε λόγο να τοποθετήσει την κάρτα στη δεύτερη θέση. Ghost Recon Wildlands Gpu - 1st Slot Gpu - 2nd Slot Assasins Creed Odyssey Gpu -1st Slot Gpu - 2nd Slot Εν κατακλείδι, η μέση διαφορά είναι 2 με 2,5 fps (σε ανάλυση 1440p στο ghost recon & 1080p στο odyssey) υπέρ της κάρτας γραφικών τοποθετημένης στην πρώτη pci-e θύρα. @Acmilangr2 https://www.youtube.com/watch?v=rU_k8BNCcOM 'Ακουσε ολόκληρη και αυτή την εκτέλεση από ζωντανή συναυλία στην Πολωνία...''Δακρύζει'' η κιθάρα... Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από jeandoumpier
Acmilangr2 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Επειδή έχω την ίδια μητρική. Ποια λες slot 1; αυτή που είναι τέρμα κάτω η την Επάνω;
jeandoumpier Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Επειδή έχω την ίδια μητρική. Ποια λες slot 1; αυτή που είναι τέρμα κάτω η την Επάνω; Μετρώντας από επάνω προς τα κάτω. Την επάνω θέση (την κανονική ας πούμε) εννοώ slot 1.
Acmilangr2 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Και εγώ Επάνω την έχω. Αν και λόγω υδροψηξης στην gpu δεν πιστευω να δω διαφορά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις
jeandoumpier Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 18 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Και εγώ Επάνω την έχω. Αν και λόγω υδροψηξης στην gpu δεν πιστευω να δω διαφορά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις Δεν θα δεις λογικά.
Acmilangr2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Άκου iron maiden. Σύντομα δεν θα μπορείς να ακούς καμία άλλη μελωδία
rofl Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 ειδες διαφορες σε θερμοκρασιες που ηταν και το ζητουμενο?
jeandoumpier Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 19 ώρες πριν, rofl είπε ειδες διαφορες σε θερμοκρασιες που ηταν και το ζητουμενο? Υπέρ του cpu ναι, πιο συγκεκριμένα 3-4 βαθμούς κάτω , ΑΛΛΑ τουλάχιστον 7-8 βαθμούς περισσότερους έδινε η κάρτα λογικά επειδή "στριμώχθηκε" αρκετά χαμηλά κοντά στο shield για το τροφοδοτικό. Εμπρός γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα