iceman33221 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε το θεωρεις λιγο?Αν δεν ξαναπαρεις ενημερωση ασφαλειας δηλαδή? Γιατι store Θα εχει? Ενημερωση ασφαλειας υποτιθεται οτι θα εχεις απο την ιδια την Huawei οπως ειπε. 3 ώρες πριν, stelios18120 είπε Oτι λένε τωρα και αν τελικα δεν τα βρουν μέσα σε 3 μήνες, θα ισχύει για τα επόμενα μοντέλα κτλπ κτλπ Τα μέχρι τώρα κινητά πχ p30-p30pro θα είναι τα πάντα κανονικα. Αυτοί είναι παλαβοι, μπορεί σε 3 μέρες να τα έχουν βρει και να είναι όλα οκ 🙄 Κ εγω το ιδιο ειπα, οτι μιλανε για τα μελοντικα κινητα τους και οτι απλα τα μεχρι τωρα μοντελα δεν θα παρουν την καινουργια αναβαθμιση Android αλλα μαλλον κατι λαθος εχω καταλαβει. 1
lek88 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Στις 21/5/2019 στις 11:54 ΜΜ, GianniSM είπε Πριν ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την Huaei αγορά δικού της τηλεφώνου είναι λάθος. Δυστυχώς συμφωνώ και γω. Αλλά θεωρώ κορυφαία την χουα + honor. Με την παρούσα κατάσταση δεν θα έπαιρνα χουα με τίποτα τώρα. Αλλά το κινητό που σκέφτεται ο φίλος ειναι φοβερό. Αλλά...
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Ρίξτε μια ματιά.... https://techmaniacs.gr/i-huawei-xekatharizei-tin-katastasi-ton-teleytaion-imeron-ti-prepei-na-gnorizeis/
NikosKallithea Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Ρίξτε μια ματιά.... https://techmaniacs.gr/i-huawei-xekatharizei-tin-katastasi-ton-teleytaion-imeron-ti-prepei-na-gnorizeis/ Σοβαρές απαντήσεις, ναι - ναι - ναι - οχι χαχααα Μόνο που δεν ρώτησε την Google και τον Τραμπ.
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Σοβαρές απαντήσεις, ναι - ναι - ναι - οχι χαχααα Μόνο που δεν ρώτησε την Google και τον Τραμπ. Είναι σε περίεργη φάση όλοι τους. Τι περιμένεις να βγάλουν μανιφέστο 150 σελίδων; 😋😋
ZauZ Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Το αγόρασα day one και μετά έσκασε η ιστορία με τη Huawei και την Αμερική αλλά πιστεύω ότι θα βρεθεί η άκρη. Στα του κινητού το βρίσκω πολύ καλό στους περισσότερους τομείς και ειδικά στη φωτογραφία νομίζω τα καταφέρνει πολύ καλά. Ειδικά η προσφορά με το Band (πολύ καλό πραγματικά) και την επιστροφή 80 ευρώ (νομίζω δεν υπάρχει επιστροφή πια) αξίζει. Αναβαθμίσεις θα πάρει κανονικά. Τουλάχιστον για το Android 9. Για την επόμενη έκδοση βλέπουμε. Πάντως σαν κινητό αξίζει γενικά. Έκανα και αναλυτικό review στο κανάλι μου στο youtube με δείγματα φωτογραφίας κτλ. (Ένα subscribe βοηθάει προφανώς) https://youtu.be/quNv0E3veC4 4
ELTASSOS Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Οσοι εχουν χαουεη θα υποβαλλονται σε τελωνειακο ελεγχο , ανακριση και ψυχολογικο πολεμο. Θα ακολουθησουν και σωματικα βασανιστηρια. Θα αφηνουν το κινητο στο τελωνειο. Θα απαγορευτει η εισοδοςς στη χωρα, κατοχη, διακινηση και χρηση. Ειναι ενα τηλ με οριζοντα 2 μηνων. Η κατηγορια ειναι βαρεια. Εσχατη προδοσια. Ποινη , ισοβια στερηση τηλεφωνικβν δικαιωματων, και σε περιπτωση υποτροπης θανατος δια ανασκολοπισμου. .....πλακα πλακα δεν το εχουν σε τιποτα να ζησουμε διωξεις χρηστων.
thelos257 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Στις 31/5/2019 στις 12:23 ΜΜ, Timoroc_ είπε Απο s8 αξιζει να παω σε p30 lite ? Οχι καλυτερα να πας σε S9 ή S9 Plus. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα