iceman33221 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Καλησπερα. Οπως γραφω και στον τιτλο θα ηθελα την γνωμη σας εαν αξιζει το P30 lite. Ρωταω γνωμες γιατι εχω μπερδευτει λιγο με το ιντερνετ. Καποιοι το θάβουν οσο δεν παει,αλλοι λενε καλα λογια κλπ. Να πω απλα οτι σκεφτομαι να το παρω στην γυναικα μου γιατι εκανα το λαθος και της πηρα πριν κανενα χρονο το G6 της LG γιατι το ηθελε και τωρα εχει θεμα,κολλαει καποιες φορες, εαν του κανει επανεκινηση αρνητε να ανοιξει και πρεπει να πατησω 2 κουμπια για να κανει reset και να ανοιξει κλπ. Αξιζει λοιπον το P30 lite στα 370? Την ενδιαφερει η καμερα φυσικα και παιζει κατι παιχνιδακια οπως CSR2.
saruman123 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Εγώ θα σου έλεγα το G7 . https://www.skroutz.gr/s/14723996/LG-G7-ThinQ-64GB.html Καμία σχέση με το G6 και πατάει το P30 lite. IP-68/MIL-STD 810 προστασία, Ultrabright οθόνη φωτεινότητας εώς και 1000 nits, snapdragon 845, 4/64GB με επεκτάσιμη μνήμη, θύρα ακουστικών με τετραπλό DAC, ράδιο, NFC, διπλή κάμερα με απλό και UltraWide φακό, boombox ηχείο, ασύρματη φόρτιση και USB Type-C θύρα με USB 3.1. Το μόνο αρνητικό είναι η μικρή μπαταρία. Και σαν δεύτερη επιλογή το Mi8 https://www.skroutz.gr/s/15487154/Xiaomi-Mi-8-64GB.html
GianniSM Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Πριν ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την Huaei αγορά δικού της τηλεφώνου είναι λάθος. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από GianniSM 1 2
iceman33221 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, GianniSM είπε Πριν ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την Huaei αγορά δικού της τηλεφώνου είναι λάθος. Απ'οτι διαβασα οτι ειναι να γινει θα γινει για τα επομενα μοντελα της εταιρειας,και μιλαμε για αναβαθμιση λογισμικου κατι που εγω προσωπικα σε λιγα κινητα το κανω και ειδικα οταν η αναβαθμιση εχει βγει πιο μετα απο το κινητο. 12 ώρες πριν, saruman123 είπε Εγώ θα σου έλεγα το G7 . https://www.skroutz.gr/s/14723996/LG-G7-ThinQ-64GB.html Καμία σχέση με το G6 και πατάει το P30 lite. IP-68/MIL-STD 810 προστασία, Ultrabright οθόνη φωτεινότητας εώς και 1000 nits, snapdragon 845, 4/64GB με επεκτάσιμη μνήμη, θύρα ακουστικών με τετραπλό DAC, ράδιο, NFC, διπλή κάμερα με απλό και UltraWide φακό, boombox ηχείο, ασύρματη φόρτιση και USB Type-C θύρα με USB 3.1. Το μόνο αρνητικό είναι η μικρή μπαταρία. Και σαν δεύτερη επιλογή το Mi8 https://www.skroutz.gr/s/15487154/Xiaomi-Mi-8-64GB.html σε τι ακριβως το παταει το p30lite? επειδη εχω καει με lg για αυτο σκεφτηκα να φυγω απο αυτην την εταιρεια,ειχα το G3 ολα καλα,πηγα στο G5 κολαγε μετα απο καθε επανεκινηση,πηρα το G6 μετα την αναβαθμιση τα ιδια. Ασε που δεν ερχεται επισημα στην Ελλαδα οποτε οτι ειναι πρεπει να το στειλω Ιταλια εαν παθει κατι. Και τα 2 που μου εστειλες και σε ευχαριστω σε τι ειναι καλυτερα απο το p30? η καμερες τους απ'οτι ειδα ειναι πιο χαμηλες. Ο επεξεργαστης ειναι καλυτερος? το LG οπως ειπες εχει και πιο χαμηλη μπαταρια και απο τα αλλα 2.
saruman123 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, iceman33221 είπε Απ'οτι διαβασα οτι ειναι να γινει θα γινει για τα επομενα μοντελα της εταιρειας,και μιλαμε για αναβαθμιση λογισμικου κατι που εγω προσωπικα σε λιγα κινητα το κανω και ειδικα οταν η αναβαθμιση εχει βγει πιο μετα απο το κινητο. σε τι ακριβως το παταει το p30lite? επειδη εχω καει με lg για αυτο σκεφτηκα να φυγω απο αυτην την εταιρεια,ειχα το G3 ολα καλα,πηγα στο G5 κολαγε μετα απο καθε επανεκινηση,πηρα το G6 μετα την αναβαθμιση τα ιδια. Ασε που δεν ερχεται επισημα στην Ελλαδα οποτε οτι ειναι πρεπει να το στειλω Ιταλια εαν παθει κατι. Και τα 2 που μου εστειλες και σε ευχαριστω σε τι ειναι καλυτερα απο το p30? η καμερες τους απ'οτι ειδα ειναι πιο χαμηλες. Ο επεξεργαστης ειναι καλυτερος? το LG οπως ειπες εχει και πιο χαμηλη μπαταρια και απο τα αλλα 2. Το g7 είναι αδιάβροχο (ΙΡ68), αλουμινίο και γιαλί, καλύτερη ανάλυση οθόνης, καλύτερη κάμερα, Gorilla glass 5, καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερο GPU(γραφικά),SD σε αυτόνομη υποδοχή,έχει OIS, βίντεο 4Κ, ραδιόφωνο,NFC κλπ, τετραπλό DAC για γρήγορη φόρτιση, πολύ καλός ήχος. Θες και άλλα...... Είπαμε το αρνητικό είναι η μπαταρία. Στην Ελλάδα έρχεται κανονικά με διετή εγγύηση αντιπροσωπείας. Το ότι πάει έξω για service αυτό πλέον είναι σε πολλές εταιρείες. Η Procordia είναι η επίσημη αντιπροσωπεία. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από saruman123
iceman33221 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 48 λεπτά πριν, saruman123 είπε Το g7 είναι αδιάβροχο (ΙΡ68), αλουμινίο και γιαλί, καλύτερη ανάλυση οθόνης, καλύτερη κάμερα, Gorilla glass 5, καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερο GPU(γραφικά),SD σε αυτόνομη υποδοχή,έχει OIS, βίντεο 4Κ, ραδιόφωνο,NFC κλπ, τετραπλό DAC για γρήγορη φόρτιση, πολύ καλός ήχος. Θες και άλλα...... Είπαμε το αρνητικό είναι η μπαταρία. Στην Ελλάδα έρχεται κανονικά με διετή εγγύηση αντιπροσωπείας. Το ότι πάει έξω για service αυτό πλέον είναι σε πολλές εταιρείες. Η Procordia είναι η επίσημη αντιπροσωπεία. Δεν το παιζω ξερολας απλα ρωταω. Εισαι σιγουρος; γιατι οταν ειχα ρωτησει την lg για το 6 μου ειπαν οτι επισημα στην ελλαδα δν ηρθε. Και απλα καποιοι το έφεραν απ'εξω εδω. Ετσι μου ειπαν δλδ.
saruman123 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Συζήτηση κάνουμε δεν είπα κάτι. Το εάν το υποστηρίζει η όχι ρώτα την Procordia. Εγώ αυτήν ξέρω. Πάρε τηλέφωνο και πες ότι έχεις το G7 ThinQ και αν πάθει κάτι το στέλνουν έξω ή όχι. τηλέφωνο 2107777076 Κριμαίας 7-9 ή ηλεκτρονικά στο info@procordia.gr 1
cloud13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, saruman123 είπε Συζήτηση κάνουμε δεν είπα κάτι. Το εάν το υποστηρίζει η όχι ρώτα την Procordia. Εγώ αυτήν ξέρω. Πάρε τηλέφωνο και πες ότι έχεις το G7 ThinQ και αν πάθει κάτι το στέλνουν έξω ή όχι. τηλέφωνο 2107777076 Κριμαίας 7-9 ή ηλεκτρονικά στο info@procordia.gr To καλυπτουν κανονικα οταν ετρεχα εγω για το G6 μου ειχαν ολοκληρο promo banner μεσα με το G7. Τωρα αν αξιζει η οχι δεν ξερω, αν ηταν με σοβαρο software και υποστηριξη θα τους εκλεινε ολους, απεναντιας μας εστρεψε μακρια της..
AntiCambeR Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Η LG έχει βγάλει το LG G6 και το LG G7 που είναι all around smartphones, έχουν όλα τα χαρακτηριστικά, σε αντίθεση με άλλα smartphones που τους λείπει κάτι.Βγαίνουν με κάμερες wide angle. Ομως ο κόσμος δεν τα εμπιστεύεται γιατί έχουν ιστορικό με bootlop μέχρι και LG G5 αν δεν κάνω λάθος. Επίσης υστερούν σε UI και σε software support,αργούν να πάρουν τις αναβαθμίσεις.
GianniSM Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Στις 22/5/2019 στις 4:55 ΜΜ, AntiCambeR είπε Η LG έχει βγάλει το LG G6 και το LG G7 που είναι all around smartphones, έχουν όλα τα χαρακτηριστικά, σε αντίθεση με άλλα smartphones που τους λείπει κάτι.Βγαίνουν με κάμερες wide angle. Ομως ο κόσμος δεν τα εμπιστεύεται γιατί έχουν ιστορικό με bootlop μέχρι και LG G5 αν δεν κάνω λάθος. Επίσης υστερούν σε UI και σε software support,αργούν να πάρουν τις αναβαθμίσεις. Η LG έφτιαξε την φήμη της με το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ G2, που για την εποχή του ήταν επανάσταση. Αντί να κτίσει πάνω του, έβγαλε τα άθλια G3/G4/G5, δύσκολα θα την βάλω ξανά μέσα στις επιλογές μου. 4
chill Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Θα σου απαντήσω σαν κάτοχος p30 και p30lite. Day one αγορά (την τύχη μου) σε αμφότερα! Το p30 lite το πήρα με δώρο το band και 80,00 € επιστροφή από το Πλαίσιο (και εγώ για τη γυναίκα μου......) Κατά πρώτον: Η αγορά συσκευής huawei αυτή τη στιγμή είναι έγκλημα για την τσέπη μας. Τα κακά νέα για τον κινέζο έσκασαν λίγες μέρες μετά την αγορά και αν το γνώριζα φυσικά ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να το αγοράσω. Κατά δεύτερον: Το προηγούμενο κινητό της ήταν το p10lite. Της άρεσε μεν αλλά δεν είχε αυτό το wow factor της μετάβασης. Όταν την πήγα από lg - δεν θυμάμαι ποιο είχε - στο p10lite είχε πάθει κοκομπλόκο. Τώρα ο ενθουσιασμός της ήταν αισθητά μικρότερος. Τις πρώτες μέρες μου κανε παράπονα για μπαταρία οι οποίες σταμάτησαν μετά αλλά δεν δίνω σημασία μιας και η γυναίκα μου έχει το κινητό κολλημένο στο αυτί......Από εκεί και έπειτα στα θεωρητικά 379,99 - την αξία του band - 80,00 € επιστροφή = 220,00 € NAI ΑΞΙΖΕΙ! Σαν καθαρή τιμή 379,00 θεωρώ ότι είναι τσιμπημένη. Όμορφο κινητάκι, καλή κάμερα για lite συσκευή και αρκετά γρήγορο. TL/DR: ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ HUAWEI ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ!!! Protip: Αν η σύζυγος αντέχει λίγο καιρό χωρίς νέο κινητό, θα συνιστούσα να περίμενε.....Το λογικό είναι αν συνεχιστεί η διαμάχη να ξεστοκάρουν οι αντιπροσωπείες γιατί δεν θα θέλει τον κινέζο κανένας. Προσωπικά έχω μετανιώσει για τα 1.130,00 € που έδωσα για τις συσκευές λόγω των εξελίξεων. Δεν γνώριζα μεν αλλά....... 1
iceman33221 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, chill είπε Θα σου απαντήσω σαν κάτοχος p30 και p30lite. Day one αγορά (την τύχη μου) σε αμφότερα! Το p30 lite το πήρα με δώρο το band και 80,00 € επιστροφή από το Πλαίσιο (και εγώ για τη γυναίκα μου......) Κατά πρώτον: Η αγορά συσκευής huawei αυτή τη στιγμή είναι έγκλημα για την τσέπη μας. Τα κακά νέα για τον κινέζο έσκασαν λίγες μέρες μετά την αγορά και αν το γνώριζα φυσικά ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να το αγοράσω. Κατά δεύτερον: Το προηγούμενο κινητό της ήταν το p10lite. Της άρεσε μεν αλλά δεν είχε αυτό το wow factor της μετάβασης. Όταν την πήγα από lg - δεν θυμάμαι ποιο είχε - στο p10lite είχε πάθει κοκομπλόκο. Τώρα ο ενθουσιασμός της ήταν αισθητά μικρότερος. Τις πρώτες μέρες μου κανε παράπονα για μπαταρία οι οποίες σταμάτησαν μετά αλλά δεν δίνω σημασία μιας και η γυναίκα μου έχει το κινητό κολλημένο στο αυτί......Από εκεί και έπειτα στα θεωρητικά 379,99 - την αξία του band - 80,00 € επιστροφή = 220,00 € NAI ΑΞΙΖΕΙ! Σαν καθαρή τιμή 379,00 θεωρώ ότι είναι τσιμπημένη. Όμορφο κινητάκι, καλή κάμερα για lite συσκευή και αρκετά γρήγορο. TL/DR: ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ HUAWEI ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ!!! Protip: Αν η σύζυγος αντέχει λίγο καιρό χωρίς νέο κινητό, θα συνιστούσα να περίμενε.....Το λογικό είναι αν συνεχιστεί η διαμάχη να ξεστοκάρουν οι αντιπροσωπείες γιατί δεν θα θέλει τον κινέζο κανένας. Προσωπικά έχω μετανιώσει για τα 1.130,00 € που έδωσα για τις συσκευές λόγω των εξελίξεων. Δεν γνώριζα μεν αλλά....... Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Μπορειτε ομως εσεις να μου εξηγησετε τι ειναι αυτο το οποιο σας κολαει τοσο πολυ με την απαγορευση της huawei? Η απαγορευση ισχυει απ'οτι διαβασα για μελλοντικά κινητα, και για τις αναβαθμισεις του Android. Γιατι λοιπον να μην προχωρησεις τώρα σε μια αγορα; την εκδοσγ 9 πρεπει να εχει του Android οποτε ολα καλα δν ειναι; 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, iceman33221 είπε και για τις αναβαθμισεις του Android. το θεωρεις λιγο?Αν δεν ξαναπαρεις ενημερωση ασφαλειας δηλαδή? Γιατι store Θα εχει?
stelios18120 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Oτι λένε τωρα και αν τελικα δεν τα βρουν μέσα σε 3 μήνες, θα ισχύει για τα επόμενα μοντέλα κτλπ κτλπ Τα μέχρι τώρα κινητά πχ p30-p30pro θα είναι τα πάντα κανονικα. Αυτοί είναι παλαβοι, μπορεί σε 3 μέρες να τα έχουν βρει και να είναι όλα οκ 🙄 Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από stelios18120
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα