pavloa Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Κατέβασα το freeFile Sync. Το προσάρμοσα στα μέτρα μου αλλά εχω μια απορία. Ας πούμε έχω ενα αρχείο word. Είναι αποθηκευμένο στον αρχικό φάκελο αλλά και στο backup. Εχω κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό word και όταν βάζω να κάνει backup τότε στον φάκελο backup διαγράφει το παλιό(το πάει στον κάδο) και περνάει το καινούριο. Αυτό μπορώ να το αλλάξω? Δηλαδή να επιλέξω να κάνει αντίγραφο του αρχικού αρχείου χωρίς να το σβήνει?
NikosKallithea Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Πώς θα γίνει αντίγραφο του νεου αρχείου χωρίς να σβήσει το υπάρχον Για να γίνει αυτό πρέπει να αλλάζεις κάθε φορά το όνομα του νεου αρχείου. Π.χ. όνομα1 όνομα2 όνομα3 ονόματα4
pavloa Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 31 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Πώς θα γίνει αντίγραφο του νεου αρχείου χωρίς να σβήσει το υπάρχον Για να γίνει αυτό πρέπει να αλλάζεις κάθε φορά το όνομα του νεου αρχείου. Π.χ. όνομα1 όνομα2 όνομα3 ονόματα4 Ναι δίκιο έχεις αλλά παλιά που δημιουργήσει ένα αρχείο .bat για να παίρνει backup τότε απλά ενημέρωνε το υπάρχον αρχείο χωρίς να το διαγράφει. Γιαυτό λέω μήπως γίνετε με κάποιo τρόπο.
accipio Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Στις ρυθμίσεις του συγχρονισμού υπάρχει η επιλογή "Διατήρηση παλιών εκδόσεων", με την επεξήγηση "Μεταφορά αρχείων σε έναν υποκατάλογο που ορίζεται από το χρήστη". Δες μήπως είναι αυτό που θέλεις ή κάτι παραπλήσιο.
micos000 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Μήπως το πρόβλημα σου είναι ότι πάει το παλιό αρχείο στο κάδο και δεν το θέλεις αυτό αλλά να γίνεται απλά overwrite; Γιατί εγώ αυτό κατάλαβα από τα λεγόμενα σου.
pavloa Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, micos000 είπε Μήπως το πρόβλημα σου είναι ότι πάει το παλιό αρχείο στο κάδο και δεν το θέλεις αυτό αλλά να γίνεται απλά overwrite; Γιατί εγώ αυτό κατάλαβα από τα λεγόμενα σου. Αυτο ακριβώς θέλω. Να μην το διαγραφει αλλά να το κάνει όπως είπες overwrite.
micos000 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Φαντάζομαι ότι θα έχει κάποια επιλογή το πρόγραμμα. Δεν το ξέρω όμως και δεν το δουλεύω αλλά στο φόρουμ του προγράμματος λένε να κάνεις disable το "fail-safe copy" στα global settings. Πηγή-> https://freefilesync.org/forum/viewtopic.php?t=1529
pavloa Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, micos000 είπε Φαντάζομαι ότι θα έχει κάποια επιλογή το πρόγραμμα. Δεν το ξέρω όμως και δεν το δουλεύω αλλά στο φόρουμ του προγράμματος λένε να κάνεις disable το "fail-safe copy" στα global settings. Πηγή-> https://freefilesync.org/forum/viewtopic.php?t=1529 Θα το δοκιμάσω μόλις έχω το pc μπροστά μου. Το syncback το έχεις δουλέψει καθόλου?
micos000 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Δε δουλεύω καθόλου sync σε προσωπικό επίπεδο. Στο γραφείο έχω βάλει ένα πολύ απλό το SyncEXP. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από micos000
Mpiftekis Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω κάτι... θέλω να κάνω ένα καθημερινό συγχρνονισμό στα αρχεία του pc μου. Αν διαγράφω κάποια αρχεία, το freefile θα διαγράψει τα αντίστοιχα και στον εξωτερικό δίσκο που θα κάνω sync ή τα κρατάει όλα; Δηλαδή, θέλω να έχω ένα ενημερωμένο back up του pc με τον εξωτ. σκληρό. Με ποιό πρόγραμμα μπορώ να το κάνω αυτό;; ----------------------------------------------------------------------------------- Τελικά βρήκα το synctoy 2.1 της Microsoft και μέσω του task scheduler ή κάπως έτσι το έστησα ώστε να τρέχει συγκεκριμένη στιγμή. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από Mpiftekis Ενημέρωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα