Προς το περιεχόμενο

Huawei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και μεχρι να στησουν εργοστασιο εκει.......θα περασουν χρονια.Οι Αμερικανοι νομιζουν οτι ολος ο κοσμος εινσι δικος τους......ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ.....

Δημοσ.

Όσο δύσκολο είναι να στήσουν εργοστάσιο εκεί άλλο τόσο είναι το υπάρχον να διώξει την apple και να μείνει άνεργο από αυτήν.

Χάνουν και οι 2 σε έναν πόλεμο,είτε κανονικό είτε σαν αυτόν.

Πιστεύω θα τα βρουν,τα λεφτά είναι πολλά σε χασουρα και από τις 2 πλευρές.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, georgerapp είπε

Όσο δύσκολο είναι να στήσουν εργοστάσιο εκεί άλλο τόσο είναι το υπάρχον να διώξει την apple και να μείνει άνεργο από αυτήν.

Χάνουν και οι 2 σε έναν πόλεμο,είτε κανονικό είτε σαν αυτόν.

Πιστεύω θα τα βρουν,τα λεφτά είναι πολλά σε χασουρα και από τις 2 πλευρές.

Η ουσια ειναι οτι ο Τραμπ δεν εχει χωνεψει οτι η apple ειναι τριτη και ισως σε λιγο καιρο τεταρτη και χαντακωνοντας την huawei ευελπιστουν μηπως και παρουν πισω την θεση τους.Και επετε η σειρα της xiaomi που οπως βλεπουμε αναπτυσσεται ταχυτατα,οποτε ισως ειναι το επομενο θυμα (?) του Τραμπ.

Δημοσ.

Αυτόν τον βλέπω να έχει την τύχη του Κένεντι, πολλά μέτωπα ανοίγει.

Εννοείται είμαι κατά σε τέτοια πράγματα η βία φέρνει βία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπαμε όταν είσαι σε αμερικανικο έδαφος και πουλάς τρελά και οι δικές σου εταιρίες γκρινιάζουν και πέφτουν 3 και 4ες προσπαθείς την δεύτερη (και έτσι όπως πήγαινε τραίνο θα έβγαινε και πρώτη) να την πληξεις όπως μπορείς 

Μεγάλο σφάλμα πιστεύω έκανε όμως ο τραμπ καθώς η συγκεκριμένη είναι από τους δύσκολους αντιπάλους και θα χάσει πολλά η Αμερική αν γυρίσει την πλάτη η κινα σε αυτούς. 

Btw

Μπηκα σε διάφορα βίντεο (καμία 15αρια) απλα για να δω τι παίζει και τι πιστεύει ο κόσμος γενικά και σχεδόν το 90% είναι υπέρ της Huawei και λένε είμαστε μαζί σου, ήταν άδικο, δεν αλλαζουμε εταιρία, είμαστε ικανοποιημενοι και άλλα τέτοια, πολύ κόσμος κάνει support όπως μπορεί ειδα. 

Επεξ/σία από stelios18120
Επισκέπτης
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, chios είπε

Αυτόν τον βλέπω να έχει την τύχη του Κένεντι, πολλά μέτωπα ανοίγει.

Εννοείται είμαι κατά σε τέτοια πράγματα η βία φέρνει βία.

Ε μη συγκρίνουμε τις βούρτσες με τις π@@τσες (και sorry για τα γαλλικά...) 

Δημοσ.

δεν εχει να κανει με την apple ουτε με τα μπλιμπλικια μας αλλα οκ παω πασσο .

apple apple δε θα ξανα πω οχι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stelios18120 είπε

Είπαμε όταν είσαι σε αμερικανικο έδαφος και πουλάς τρελά και οι δικές σου εταιρίες γκρινιάζουν και πέφτουν 3 και 4ες προσπαθείς την δεύτερη (και έτσι όπως πήγαινε τραίνο θα έβγαινε και πρώτη) να την πληξεις όπως μπορείς 

Μεγάλο σφάλμα πιστεύω έκανε όμως ο τραμπ καθώς η συγκεκριμένη είναι από τους δύσκολους αντιπάλους και θα χάσει πολλά η Αμερική αν γυρίσει την πλάτη η κινα σε αυτούς. 

Btw

Μπηκα σε διάφορα βίντεο (καμία 15αρια) απλα για να δω τι παίζει και τι πιστεύει ο κόσμος γενικά και σχεδόν το 90% είναι υπέρ της Huawei και λένε είμαστε μαζί σου, ήταν άδικο, δεν αλλαζουμε εταιρία, είμαστε ικανοποιημενοι και άλλα τέτοια, πολύ κόσμος κάνει support όπως μπορεί ειδα. 

Και εγω ειμαι μεσα στο 90%.Μολις χτες παρελαβα το νεο μου huawei μεσω επιδοτησης απο τον παροχο μου και φυσικα δεν το μετανιωσα αλλα και ουτε εχω σκοπο να πουλησω η να το "σκοτωσω".....:)

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ad276 είπε

Και εγω ειμαι μεσα στο 90%.Μολις χτες παρελαβα το νεο μου huawei μεσω επιδοτησης απο τον παροχο μου και φυσικα δεν το μετανιωσα αλλα και ουτε εχω σκοπο να πουλησω η να το "σκοτωσω".....:)

Και καλά κάνεις. 

Ολες αυτές οι κινήσεις πανικού που έκαναν μερικά άτομα θα τους βγει σε κακό. Οι αποφάσεις τέτοιου είδους εν μια νυκτι αλλαζουν και όλα γίνονται όπως ήταν. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...