Προς το περιεχόμενο

Huawei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειπαμε παιδια huawei και xiaomi δεν πανε μαζί.

Η μια ειναι νο1 δύναμη στα δικτυα και δικτύωση ανα τον κοσμο (πραγματα που δεν βλέπετε εσείς) η αλλη πουλαει σκουτερ καλτσες και χυτρες εκτός απο τα τηλέφωνα.

• Like 2
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψυχραιμία. Οποιος έχει Huawei κινητό δεν κινδυνεύει ΑΜΕΣΑ. Οποιος θέλει να αγοράσει είτε να αναβάλει είτε να κοιτάξει κάτι άλλο μια και δεν έχει λόγους να ρισκάρει με καινούργια αγορά ιδιαίτερα αν δεν πέσουν οι τιμές πολύ χαμηλά άρα να αποτελέσουν ευκαιρία που θα αντισταθμίσει το ρίσκο. 

Σ' ότι αφορά το iphone και πιθανά αντίποινα εμάς δεν μας αφορά τι θα κάνουν οι Κινέζοι. Η Apple μπορεί να χάσει μερίδιο στην Κίνα αλλά ουσιαστικά δεν κινδυνεύει η παραγωγή της μια και η Κίνα θέλει να παίρνει δουλειές απο έξω και να εξάγει.  Ακόμη και να απαγόρευε την παραγωγή στην Κίνα η Aplle σε λίγους μήνες θα κάνει redirect της παραγωγής και θα δώσει δουλειά αλλού και δεν θα έχει ανάγκη τα κινεζικά εργοστάσια. 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Physics_Rulez είπε

Κρίμα πάντως γιατί και γω γλυκοκοιτούσα το p20 pro αλλά και το mediapad το οποίο είναι ένα ολοκληρωμένο tablet...

Και τι σε εμποδίζει από την αγορά τους; 

Προχώρα αφοβα και μην ακούς τις πολιτικές και εμπορικές μαλακιες τους 

Ολα μελι γάλα θα ειναι σε λίγο καιρό πάλι 

Κόλπα για μερίδια αγοράς είναι. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Physics_Rulez είπε

Κρίμα πάντως γιατί και γω γλυκοκοιτούσα το p20 pro αλλά και το mediapad το οποίο είναι ένα ολοκληρωμένο tablet...

Στη θέση σου θα περίμενα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείς σε μια αγορά που έχει ρίσκο. Δεν είναι και σε προσφροά τα πράγματα να πεις ότι θα τη χάσεις. Η λογική λέει ότι ρίσκο παίρνουμε όταν έχουμε να κερδίσουμε κάτι το ιδιαίτερο. Αν λυθούν τα προβλήματα σε 1-2 μήνες όπως λένε κάποιοι αγοράζεις τότε και μάλιστα σε καλύτερες τιμές μια και η αγορά θα έχει πιεστεί απο την πτώση πωλήσεων.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ειχα το P30 PRO το πουλησα για να χω ηρεμο και ησυχο το κεφαλι μου μακρια απ αυτα (δεν θα ξανα αγορασω ποτε μου ξανα Huawei) και πηρα Samsung Galaxy S9 γι δευτερη μου συσκευη εχω και το Samsung S10 Plus οποτε μια χαρα ολα.

Δημοσ.

Χαλαρωστε και χαρειτε της συσκευες σας αφοβα...και μην μπαινετε στο τρυπακι να πουλατε της συσκευες σας χωρις λογο 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Gilmen είπε

Χαλαρωστε και χαρειτε της συσκευες σας αφοβα...και μην μπαινετε στο τρυπακι να πουλατε της συσκευες σας χωρις λογο 

Συμφωνώ 100%

👍👍

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ.

To γραψα και πριν αγορια.Η αγορα ειναι θεμα ψυχολογιας. Μπορει ο Τραμπ σημερα να πει , αυριο να ξε-πει.Ο πελατης (νυν και μελλοντικος) της huawei ειναι σε μια αβεβαιοτητα.Που συντηρειται και ανα πασα στιγμη βρισκεται στις ορεξεις του καθε Τραμπ.

Η πλακα ειναι οτι τα huawei θα χανουν συνεχως τιμη και θα φτασουν σε σημειο ξεφτιλας σε καποιο σημειο ειδικα αν διατηρηθει το ban.Γνωμη μου ειναι οτι αν καποιος μπορει να το σπρωξει το κινητο του οσο νωριτερα μπορει ας το κανει...αν θελει να παρει το ρισκο ή αν ειναι ανθρωπος που κραταει τα κινητα για 4-5 χρονια και χεστηκε και για τις ενημερωσεις το κραταει και δεν τον αγγιζουν οσα γινονται...σιγουρα οι μελλοντικοι αγοραστες..καλο ειναι να τα αποφυγουν ή να καθυστερησουν την αγορα τους μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο...

Δημοσ.

Να έχω p30 pro βρε παιδιά και να το δώσω να πάω που;  σε Samsung ε όχι αυτό είναι κατάντια. 

Δεν υπάρχει λόγος πανικού χαρείτε τις συσκευές σας και λίγο υπομονή στην αγορά καινούργιου μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nova_centurion είπε

Ψυχραιμία. Οποιος έχει Huawei κινητό δεν κινδυνεύει ΑΜΕΣΑ. Οποιος θέλει να αγοράσει είτε να αναβάλει είτε να κοιτάξει κάτι άλλο μια και δεν έχει λόγους να ρισκάρει με καινούργια αγορά ιδιαίτερα αν δεν πέσουν οι τιμές πολύ χαμηλά άρα να αποτελέσουν ευκαιρία που θα αντισταθμίσει το ρίσκο. 

Σ' ότι αφορά το iphone και πιθανά αντίποινα εμάς δεν μας αφορά τι θα κάνουν οι Κινέζοι. Η Apple μπορεί να χάσει μερίδιο στην Κίνα αλλά ουσιαστικά δεν κινδυνεύει η παραγωγή της μια και η Κίνα θέλει να παίρνει δουλειές απο έξω και να εξάγει.  Ακόμη και να απαγόρευε την παραγωγή στην Κίνα η Aplle σε λίγους μήνες θα κάνει redirect της παραγωγής και θα δώσει δουλειά αλλού και δεν θα έχει ανάγκη τα κινεζικά εργοστάσια. 

Στην κινα πηγε διοτι ειδε καποιο οφελος σε σχεση με αλλες χωρες. Αυτο το πλεονεκτημα θα το χασει και το κοστος παραγωγης λογικα θα αυξηθει. Η σαμσουγκ χαιρεται.

1 ώρα πριν, thelos257 είπε

Εγω ειχα το P30 PRO το πουλησα για να χω ηρεμο και ησυχο το κεφαλι μου μακρια απ αυτα (δεν θα ξανα αγορασω ποτε μου ξανα Huawei) και πηρα Samsung Galaxy S9 γι δευτερη μου συσκευη εχω και το Samsung S10 Plus οποτε μια χαρα ολα.

Και εγω το p30 pro to εδωσα κοψοχρονια στα 300 ευρω μην μου μεινει τουβλο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Και εγω το p30 pro to εδωσα κοψοχρονια στα 300 ευρω μην μου μεινει τουβλο...

Καλά η κάνεις πλάκα εσύ η είμαι εγώ τελικά ο χαμένος που δε κοιτώ τις αγγελίες των Huawei.

Δηλαδή wtf;;;;;;

Και ως φορητή μηχανή να το είχες πιο πολλά αξίζει!!!!

Βασικά πλάκα κάνεις τι το συζητάω! 💃

Επεξ/σία από georgerapp
Δημοσ.
8 ώρες πριν, nova_centurion είπε

Και που θα βρει αλλα κοροιδα να δουλευουν τσαμπα και υπο αντιξοες συνθηκες να φτιαχνουν τα iphone και να κονομανε οι Αμερικανοι;Ετσι και πουν στοπ οι Κινεζοι την βαψανε οι Αμερικανοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...