spyjim Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Γειά σας, Έχω το huawei p20 pro εδώ και 9 μήνες και με αυτά που γίνονται τώρα (huawei - USA- Google) σκέφτομαι να το πουλήσω. Όποιος μπορεί ας με διευκολύνει με αυτό το θέμα δλδ να το κρατήσω και να πάρω καινούργιο γύρω στον Σεπτέμβριο ή να το πουλήσω και να πάρω κανένα άλλο; Ευχαριστώ!!
MAFAKA Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Εννοειται το κρατάς, μέχρι να αποσαφηνιστεί η κατάσταση δεν χρειάζονται κινήσεις πανικού, δεν πρόκειται να ανατιναχθεί το τηλέφωνο... 3
paris_chav Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 27 λεπτά πριν, spyjim είπε Γειά σας, Έχω το huawei p20 pro εδώ και 9 μήνες και με αυτά που γίνονται τώρα (huawei - USA- Google) σκέφτομαι να το πουλήσω. Όποιος μπορεί ας με διευκολύνει με αυτό το θέμα δλδ να το κρατήσω και να πάρω καινούργιο γύρω στον Σεπτέμβριο ή να το πουλήσω και να πάρω κανένα άλλο; Ευχαριστώ!! Με τα μεχρι τωρα δεδομενα οι συσκευες που υπαρχουν ηδη στην αγορα δεν θα εχουν κανενα προβλημα με το android και τις εφαρμογες της Google. Πιθανοτατα δεν θα αναβαθμιστουν σε android Q αλλά θα παιρνουν ενημερωσεις ασφαλειας απο τη μαμα Huawei οποτε θα παραμεινουν λειτουργικοτατα τηλεφωνα, απλα στο android pie και οχι σε νεοτερη εκδοση. Τα ερωτηματα για το τι μελλει γενεσθαι εγειρονται για τις συσκευες που θα κυκλοφορησουν μετα τη 3μηνη παραταση κι εφοσον δεν υπαρξει αλλη.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Κράτα το γιατι για να το πουλήσεις δεν το βλέπω, δεν πρόκειται να το πάρει κανένας
ad276 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Εγω παλι εχω 2 ταμπλετ huawei,ενα κινητο honor η γυναικα μου,και περιμενω αυριο το νεο μου smarthone huawei.Δεν προκειται να πουλησω τιποτα και ουτε να αναιρεσω τιποτα. 3
ELTASSOS Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δεν το εχει σε τιποτα η γουγκλ να μπλοκαρει ολες τις εφαρμογες της στα χουαεη και στην 1η συνδεση στους σερβερς της να γινεται το κινητο αχρηστο. Οποιος μπορει να διωξει τα χαουεη ας το κανει. 2 τετοια κινητα εχουμε και ξεκινησαν διαδικασιες εξωσης,οι τιμες κατρακυλανε. Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Κράτα το γιατι για να το πουλήσεις δεν το βλέπω, δεν πρόκειται να το πάρει κανένας Εν τελει τα μλς θα ειναι πιο λειτουργικα
ad276 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε Δεν το εχει σε τιποτα η γουγκλ να μπλοκαρει ολες τις εφαρμογες της στα χουαεη και στην 1η συνδεση στους σερβερς της να γινεται το κινητο αχρηστο. Οποιος μπορει να διωξει τα χαουεη ας το κανει. 2 τετοια κινητα εχουμε και ξεκινησαν διαδικασιες εξωσης,οι τιμες κατρακυλανε. Εν τελει τα μλς θα ειναι πιο λειτουργικα Ναι αλλα δεν το εχει κανει ακομη......και που ειδες οτι πεφτουν οι τιμες; Στα δικα μου ταμπλετ/κινητα δεν εχει συμβει τιποτα.....(ακομα?) Επεξ/σία 21 Μαΐου 2019 από ad276
xxaris Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Έχω δύο κινητά honor, το ένα μάλιστα αγορασμενο πριν μια εβδομάδα και δύο τάμπλετ huawei και δεν πουλάω τίποτα! Μην πανικοβάλλεσαι φίλε, δεν θα πάθει τίποτα το τηλέφωνο σου τουλάχιστον άμεσα. Αργότερα βλέπουμε πως θα πάει η κατάσταση και αναλόγως πράττουμε. 2
georgerapp Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Το έχετε καταλάβει ότι δεν είναι μόνο το android;με την arm την Intel ninvidia δε θα μπορεί να βγάλει συσκευή όχι λειτουργικό!!!! Είναι τραγικό και θα φανεί το μονοπώλιο των USA σε όλο του το μεγαλείο με σοκ για όλο τον πλανήτη. Τίποτα δε θα γίνει,θα τα βρουν μέσα στους 3 μήνες. Ο Τραμπ έβαλε το όπλο κάτω από το τραπέζι του διαλόγου,θα πάρει όσα μπορεί και θα άρει το ban. Μην πουλάτε, κρατήστε τις συσκευές σας ,θα τα βρουν. Είδη γύπες ψάχνουν Huawei σκοτωμένα. Μη!!! 1
ad276 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Μολις σημερα ηρθε το νεο μου huawei το οποιο πηρε ηδη την πρωτη αναβαθμιση συστηματος και ασφαλειας κανονικα.Δεν πιστευω οτι θα γινει κατι στο αμεσο μελλον οποτε πολυ κακο για το τιποτα.Και ολα αυτα στο βωμο της καταρεουσας apple.Σε λιγο καιρο θα την ξεπερασει και η κακομοιρη xiaomi.Δηλαδη ο Τραμπ αν περασει τριτη η xiaomi θα τα βαλει και μ αυτην; Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από ad276
georgerapp Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δεν έχει να κάνει με τον τομέα των smartphones ο οικονομικός πόλεμος και η Huawei δεν είναι xiaomi και κακός τις βάζετε στο ίδιο καλάθι αλλά τελος πάντων.
mphxths Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Ελα p20 ζεστο ζεστο να φευγει λεμε.... Δεν ξερω τι θα γινει με την huawei.Αν ισχυσουν αυτα που ειπωθηκαν , το μελλον θαναι ζοφερο για αυτην και τα huawei δεν θα φευγουν με τιποτα. Οι εναλλακτικες της δεν ξερω αν θα "πιασουν".Και οταν λεω εναλλακτικες εννοω το δικο της o/s που ακουγεται οτι εχει στα σκαρια εδω και καιρο και θελει να το σπρωξει στις συσκευες της αν το πραγμα φτασει στο απροχωρητο.Με δικο της app store και δεν ξερω και γω με ποσες σοβαρες εφαρμογες + οτι οι αμερικανικες δεν θα κανουν συμβαση μαζι της δεν ξερω αν θα γινει δουλεια. Και συζηταμε μονο για τα κινητα εδω περα...Τωρα αν ο Τραμπ σε 2 βδομαδες αλλαξει τροπαρι και τα παρει ολα πισω...οκ δεν εγινε και τιποτα..αλλα αυτο θα γινεται?Οποτε γουσταρει θα ban-αρει , και οποτε γουσταρει θα το ακυρωνει? Η αγορα και η οικονομια δουλευει πολυ με την ψυχολογια...και τιποτα να μην συμβει στο τελος οι χρηστες των huawei εχουν θορυβηθει και λογικο ειναι να θελουν να εχουν το κεφαλι τους ησυχο και να πανε σε αλλη μαρκα. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να γυρισω στο Νοκια 8 που εχω εδω διπλα ή να παω σε καποιο καλυτερο (και απο p20 και απο nokia 8)...ειδωμεν...
NikosKallithea Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, georgerapp είπε θα τα βρουν μέσα στους 3 μήνες. Ο Τραμπ έβαλε το όπλο κάτω από το τραπέζι του διαλόγου,θα πάρει όσα μπορεί και θα άρει το ban Μέχρι τότε(και αν) ή Huawei θα έχει υποστεί ζημιές δισεκατομμυρίων
tinapo Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Και αν ο πόλεμος είναι οικονομικός γιατί μόνον τα Huawei τα Xiaomi δεν είναι κινέζικα; 1
stelios18120 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Όλα αυτά είναι οικονομικά παιχνίδια όπως πάντα. Όσες συσκευές είναι ήδη στην αγορά δεν θα πάθουν κάτι. Μέσα σε αυτούς τους 3 μήνες πολλά θα αλλάξουν και θα τα βρουν. Εταιρία με πολλά δις είναι, έχει προνοησει ο Κινέζος. Απλά πούλαγε τρελά και αυτό ποναει μερικούς 😉😉 Εν τ μεταξυ βλέπεις κάτι πουθεναδες που δεν είχαν €€€ ούτε στον ύπνο τους να πάρουν κινητό, και τώρα ψάχνουν να πάρουν με κάτι 500 ευρώ P30 pro 😂😂😂 Οπως επισεις οι γνωστοί γραφικοί εδώ μέσα φέρνουν την καταστροφή κατευθείαν και τον πανικό. Μην ανχωνεστε με τέτοιες ειδήσεις Ο καιρός θα δείξει ποιος είχε τα @@ τελικά και βγήκε κερδισμένος... Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από stelios18120 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα