Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους..Ένας γνωστός μου δεν ξέρω πως το κατάφερε κ έκανε επαναφορά!!Πάμε να το ανοίξουμε αλλά εκεί στον λογαριασμό google δεν έχουμε πρόσβαση στο κινητό που λέει για να στείλει κωδικό!!Η 1η επιλογή που βοηθάει κ στέλνει κωδικό σε άλλο κινητό είναι ανενεργή γτ την χρησιμοποιήσαμε πολλές φορές κ τώρα μου λέει να ξαναδοκιμάσω μετά από ώρες!!Λέτε να ξαναγίνει ενεργή?Τι άλλες επιλογές έχουμε?Δοκίμασα για hard reset αλλά οι επιλογές που μου εμφανίζονται είναι οι εξής:

Auto mode

Manual Test

Item Test

Test Report

Debug Test

Clear eMMC

Version

Reboot

Διαλέγω το προτελευταίο?Το κινητό είναι το MLS IQTALK 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, CoOliO είπε

Καλησπέρα σε όλους..Ένας γνωστός μου δεν ξέρω πως το κατάφερε κ έκανε επαναφορά!!Πάμε να το ανοίξουμε αλλά εκεί στον λογαριασμό google δεν έχουμε πρόσβαση στο κινητό που λέει για να στείλει κωδικό!!Η 1η επιλογή που βοηθάει κ στέλνει κωδικό σε άλλο κινητό είναι ανενεργή γτ την χρησιμοποιήσαμε πολλές φορές κ τώρα μου λέει να ξαναδοκιμάσω μετά από ώρες!!Λέτε να ξαναγίνει ενεργή?Τι άλλες επιλογές έχουμε?Δοκίμασα για hard reset αλλά οι επιλογές που μου εμφανίζονται είναι οι εξής:

Auto mode

Manual Test

Item Test

Test Report

Debug Test

Clear eMMC

Version

Reboot

Διαλέγω το προτελευταίο?Το κινητό είναι το MLS IQTALK 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, zx1234r είπε

Ναι να επιστραφεί στον αρχικό του κατοχο.

Ο αρχικός του κάτοχος είναι μεγάλος άνθρωπος και ούτε ξέρει πως το κατάφερε..Είναι αυτός που έκανε την ζημιά!!Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...