Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BurnedPriest είπε

Φέρνω άσχημα μαντάτα...

Εχεις δικιο, αλλα θα ορκιζομουν οτι οταν μπηκα gsmarena να δω τα specs ειδα amoled.
Πολυ θα το ηθελα μαλλον...

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

One plus 7 pro η επόμενη μου συσκευή με καλή υποστήριξη και λόγω κακής εμπειρίας με honor και huawei.  Δε λέω όμορφο κινητό αλλά σαν εταιρία έχει χάσει προ πολλού την εμπιστοσύνη μου.Πάντως ήττα μεγάλη αν γίνει ο αποκλεισμός από google.

Επεξ/σία από nosstrom
Δημοσ.

Που φτάσαμε... Να γίνεται review ένα κινητό λες και είναι φωτογραφική μηχανή μόνο και δεν κάνει τίποτα άλλο...

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Γενικά τα honor  είναι καλά τηλέφωνα.  Έχω ένα σαν δεύτερη συσκευή και τα πάει πολύ καλά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nosstrom είπε

One plus 7 pro η επόμενη μου συσκευή με καλή υποστήριξη και λόγω κακής εμπειρίας με honor και huawei.  Δε λέω όμορφο κινητό αλλά σαν εταιρία έχει χάσει προ πολλού την εμπιστοσύνη μου.Πάντως ήττα μεγάλη αν γίνει ο αποκλεισμός από google.

Ήττα δν είναι, πιο πολύ κίνητρο της δίνουν να δυναμώσει κι άλλο. Αυτό δν καταλάβατε μερικοί. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nosstrom είπε

με μοναδικό αν.... ο τραμπ έχει θέμα με όλα τα κινέζικα ρίχνει ανετακη άκυρο και στην One plus(oppo ono plus, realme, vivo) και στην xiaomi και ουαλα μενει στο android μόνο η samung (lg/sony/htc ) ετσι και αλλιώς δεν υπάρχουν, κόσμος θα προτιμήσει να πάρει samsung ακόμη και το ποιο φτηνό  σαπακι παρά αυτά

Δημοσ.

Οχι amoled, οχι αδιαβροχο, οχι in screen fingerprint scanner, οχι wireless charging. Οχι βετλιωμενο fast charging, 30 γραμαρια πιο βαρυ, χειροτερο κατα 20 το ppi. Αυτο θα πει upgrade του Honor 10 (ειμαι κατοχος)!! 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Ήττα δν είναι, πιο πολύ κίνητρο της δίνουν να δυναμώσει κι άλλο. Αυτό δν καταλάβατε μερικοί. 

Πως να δυναμώσει? Να φτιάξει κινέζικο Google?

1 ώρα πριν, bugsbunnie είπε

Που φτάσαμε... Να γίνεται review ένα κινητό λες και είναι φωτογραφική μηχανή μόνο και δεν κάνει τίποτα άλλο…

πες τα ντε..

Δημοσ.
9 ώρες πριν, dterzakis είπε

Τουλάχιστον αυτοί δεν προσπαθούν να κρύψουν την  τρύπα με το wallpaper, αντίθετα την εκθειάζουν.

Embrace the punch hole!
spacer.png

Με και ναι.
Μετά από 3 μήνες που θα ισχύσει η απαγόρευση, αν έχεις αγορασμένη συσκευή δεν θα επηρεαστεί πολύ.

Νομίζεις ότι το εκθειάζουν...το bleeding από το lcd panel είναι :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μήπως έχει συμβεί το αντίθετο; Οι ΗΠΑ ζήτησαν από τη Huawei, όντας στη δεύτερη θέση, να τους δώσει κάποια κερκόπορτα να παρακολουθούν τον κόσμο; Η Huawei είπε όχι και έτσι ξεκίνησαν να την πηδάνε; Σκεφτείτε το!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, nosstrom είπε

Πως να δυναμώσει? Να φτιάξει κινέζικο Google?

πες τα ντε..

Τι εννοείς να φτιάξει "κινέζικο Google"?

Η μηχανή αναζήτησης είναι ελεύθερη, δεν της απαγορεύει να τη χρησιμοποιήσει.

Εκτός αν εννοείς το Android, αλλα το Android δεν είναι της Google. Η Google έχει το Google Play Services, και τους Google Maps.

όοοολα τα άλλα είναι ελεύθερα. Και το λειτουργικό το ίδιο είναι Open Source.

Αν θέλει απλά το κάνει Fork και το περνάει στις συσκευές της.
https://source.android.com/ ... Πανω δεξιά αν μπεις... έχει το Get Source. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. :)

• Like 1
Δημοσ.

πραγματικά αυτοί που λένε πως η google μας κατασκοπεύει και μας παίρνει τα προσωπικά δεδομένα (που το κάνει βεβαίως βεβαίως), δεν θα πρέπει να πάρουν την συσκευή αυτή; μια συσκευή με android χωρίς τις εφαρμογές της google! τι καλύτερο από αυτό; 

για εφαρμογές τις γοογλε, άνετα και θα βγουν patch, custom roms, θα βρεθεί κάποιος τρόπος να το παρακάμψεις. οπότε όσοι τολμηροί θα περιμένουν να πέσουν οι τιμές στα huawei (που θα τις ρίξει δεν υπάρχει περίπτωση) και μετά βουρ.

το ότι απαγορεύει στην huawei να βάλει τα google services, δεν σημαίνει πως ο τελικός χρήστης δεν θα μπορεί να εγκαθιστά τις εφαρμογές που θέλει στο τηλέφωνό του. ειδικά εφόσον οι εφαρμογές αυτές είναι νόμιμες. το πολύ πολύ θα πουλάει η χαβάι κινητά χωρίς τα services αυτά αλλά όμως θα μπορείς να τα εγκαταστάσεις εκ των υστέρων

Επισκέπτης
Δημοσ.
15 ώρες πριν, BurnedPriest είπε

Φέρνω άσχημα μαντάτα...

και επειδη ηρθα γραφειο, θελω να δικαιολογηθω για το OLED.

honor-oled-gsm.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Talepwros είπε

και επειδη ηρθα γραφειο, θελω να δικαιολογηθω για το OLED.

honor-oled-gsm.png

αν μπεις ξανά λέει IPS. Μας κρέμασε το gsmarena xD

Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, hellghan είπε

αν μπεις ξανά λέει IPS. Μας κρέμασε το gsmarena xD

Ναι ναι , το ξερω, νομιζα οτι ειχα κανει λαθος!
Το gsmarena   με εκανε να νιωσω οτι εχω παρα γερασει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...