Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σήμερα πήρα ένα κινητό και μόλις το έβαλα να φορτίσει ενώ δείχνει την ένδειξη φόρτισης (τον κεραυνό) δε φορτίζει καθόλου. Δοκίμασα και μια εφαρμογή από το playstore για να ελέγξω την φόρτιση και εκεί ενώ μου δείχνει ότι έχει συνδεθεί φορτιστής δε φαίνεται να δίνει ρεύμα. Επίσης δοκίμασα και άλλους δύο φορτιστές και καλώδια χωρίς επιτυχία. Τι λέτε να φταίει; 

Δημοσ.

Μιλάς με banggood για αρχή, δοκίμασε με κλειστό τηλέφωνο και άφησε το αρκετή ώρα, δεν είχα ποτέ nubia και δεν ξέρω τι παίζει.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, chios είπε

Μιλάς με banggood για αρχή, δοκίμασε με κλειστό τηλέφωνο και άφησε το αρκετή ώρα, δεν είχα ποτέ nubia και δεν ξέρω τι παίζει.

Δοκίμασα πάνω από μια ώρα. Μάλλον πάω για αντικατάσταση. Ήθελα να αποφύγω αυτή την ταλαιπωρία αλλά μάλλον δεν. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, chios είπε

Αυτα εσυ πως τα κατλαβες ,εχεις το χαρισμα η κατι εχασα??????

Δημοσ.
7 ώρες πριν, spyros007 είπε

Αυτα εσυ πως τα κατλαβες ,εχεις το χαρισμα η κατι εχασα??????

Επαθα ακριβως το ιδιο ρε φιλε! Δεν ειδα τα παρακατω μηνυματα και διαβαζα και ξαναδιαβαζα το αρχικο μηνυμα και αναρωτιομουν "πως στο καλο βρηκε οτι ειναι nubia το κινητο;;;"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...