Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαλλον ξεβιδωνεις ντουλαπακι και ειναι εκει,αλλιως στο καπο δες.

44 λεπτά πριν, Tsitsikaos είπε

Ρε σιγουρα? Μακαρι... Εγω δεν εχω βρει κατι ακομα... Daeeoo matiz 2001 800 ccεχω... Αν βρεισ τπτ στείλε μου 

Δημοσ.

10 λεπτά πριν, Tsitsikaos είπε

Μα αν δεν εχει φίλτρο τοτε ολεσ οι σκονεσ μουχλα κλπ θα μπαινουν στη καμπινα μου? 

Μακάρι να χει πάντως 

Εξαρτάται από το μοντέλο , τα πιο σύγχρονα έχουν σχεδόν στο 100% , και η θέση τους δεν είναι στανταρ . Σε κάποια μοντέλα έχεις πρόσβαση από το ντουλαπάκι, σε άλλα κάτω από το ταμπλώ από τη δεξιά μεριά, σε άλλα (όπως το δικό μου)  από την αριστερή , σε κάποια άλλα από το χώρο του κινητήρα , σε άλλα από τη πάνω μεριά του ταμπλώ και πάει λέγοντας   :)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alexinhogr είπε

μαλλον ξεβιδωνεις ντουλαπακι και ειναι εκει,αλλιως στο καπο δες.

Ειναι το προηγούμενο μοντέλο το δικό μου... 

Μόλις τώρα, Tsitsikaos είπε

Ειναι το προηγούμενο μοντέλο το δικό μου... 

Θα παω σε μαστορα αυριο η θα παρω τηλ να μ λυθεί η απορια.. Α να δουμε... Παντωσ ολοι λενε πωσ δδν εχει

Δημοσ.

αμα δεν ειχες θα σου έφερνε φυλλα και σκόνη απο τους αεραγωγούς,το swift 91 που χαμε χωρις aircondition   ολα τα εφερνε μεσα αχαχαχα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alexinhogr είπε

αμα δεν ειχες θα σου έφερνε φυλλα και σκόνη απο τους αεραγωγούς,το swift 91 που χαμε χωρις aircondition   ολα τα εφερνε μεσα αχαχαχα

Χαχαχχχχαχαχα εχει να πεσει ψαχτηρι αυριο! Κατσαβίδι στ χερια και ψαξιμο

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Tsitsikaos είπε

Μα αν δεν εχει φίλτρο τοτε ολεσ οι σκονεσ μουχλα κλπ θα μπαινουν στη καμπινα μου?

Daewoo Matiz 1998-2005

Our research indicates that your vehicle does not have a cabin air filter (also known as a pollen or AC filter). Vehicles without cabin air filters typically have a plastic mesh that prevents leaves and other foreign objects from entering the HVAC system. This mesh is part of the vehicle and does not need to be changed.

https://www.carcarekiosk.com/video/2001_Daewoo_Matiz_SE_0.8L_3_Cyl./air_filter_cabin/replace

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Xacti είπε

Daewoo Matiz 1998-2005

Our research indicates that your vehicle does not have a cabin air filter (also known as a pollen or AC filter). Vehicles without cabin air filters typically have a plastic mesh that prevents leaves and other foreign objects from entering the HVAC system. This mesh is part of the vehicle and does not need to be changed.

https://www.carcarekiosk.com/video/2001_Daewoo_Matiz_SE_0.8L_3_Cyl./air_filter_cabin/replace

Λες? 

Δημοσ.

Πήρα μεταχειρισμένο 1 Mazda 6.

Ο κλιματισμός με το που το ανάβεις μυρίζει τσιγάρο.

Απο Δευτέρα θα γίνει γενικός συντήρηση, ελπίζω να είναι το φίλτρο καμπίνας,

Πάντως από ψύξη είναι εντάξει.

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 ώρες πριν, meletis_m είπε

Ο κλιματισμός με το που το ανάβεις μυρίζει τσιγάρο.

Απο Δευτέρα θα γίνει γενικός συντήρηση, ελπίζω να είναι το φίλτρο καμπίνας

Κοίτα και τον ουρανό σου αν έχει αλλάξει το χρώμα, αν ο προηγούμενος προφανώς κάπνιζε στ' αμάξι θα μυρίζει και αυτός. Πιθανόν όταν ανοίγεις το a/c να έχεις μυρωδιά και από κει. Δεν ξέρω πως καθαρίζει πάντως σίγουρα όχι με βιολογικό. 

Δημοσ.

Να κάνω ένα update. Άλλαξα φίλτρο καμπίνας, πήρα κι ένα καθαριστικό με αφρό που έριξα στις σωληνώσεις μέσα από τις γρίλιες. Κάτι έγινε αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει (αν και σαφώς μειωμένο) όταν ενεργοποιώ το A/C και ταυτόχρονα την εσωτερική ανακύκλωση αέρα (δεν ξέρω αν το λέω σωστά, εννοώ ότι πατάω το κουμπί με το οποίο δεν εισέρχεται αέρας από έξω). Αν αφήσω να έρχεται αέρας από έξω η μυρωδιά είναι ελάχιστη ή καθόλου.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, yannis27gr είπε

Να κάνω ένα update. Άλλαξα φίλτρο καμπίνας, πήρα κι ένα καθαριστικό με αφρό που έριξα στις σωληνώσεις μέσα από τις γρίλιες. Κάτι έγινε αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει (αν και σαφώς μειωμένο) όταν ενεργοποιώ το A/C και ταυτόχρονα την εσωτερική ανακύκλωση αέρα (δεν ξέρω αν το λέω σωστά, εννοώ ότι πατάω το κουμπί με το οποίο δεν εισέρχεται αέρας από έξω). Αν αφήσω να έρχεται αέρας από έξω η μυρωδιά είναι ελάχιστη ή καθόλου.

Μάλλον ο προηγούμενος ήταν θεριακλης και μάλλον κάπνιζε με το air condition στην ανακύκλωση γιατί από την δική μου εμπειρία η ταπετσαρία δεν φέρνει τέτοια μυρωδιά. Ίσως κάτι σε καθαρισμό στους αεραγωγούς με σπρέι που γράφουν πιο πάνω ίσως να βοηθήσει.

Επίσης όταν ανάβω το air condition το αφήνω πρώτα να φέρει αέρα από έξω μερικά λεπτά και μετά το γυρνάω στην ανακύκλωση, έτσι έχει λιγότερες μυρωδιές

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/6/2019 στις 9:55 ΜΜ, Tsitsikaos είπε

Ρε σιγουρα? Μακαρι... Εγω δεν εχω βρει κατι ακομα... Daeeoo matiz 2001 800 ccεχω... Αν βρεισ τπτ στείλε μου 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Ειναι το νεο το μοντελο...το δικο μ λογικα δεν εχει...απλα πως γινεται αμαξι χωρις φιλτρο καμπινας να χει κανονικα κλιματισμο

Δημοσ.
Στις 15/6/2019 στις 11:41 ΠΜ, Xacti είπε

Κοίτα και τον ουρανό σου αν έχει αλλάξει το χρώμα, αν ο προηγούμενος προφανώς κάπνιζε στ' αμάξι θα μυρίζει και αυτός. Πιθανόν όταν ανοίγεις το a/c να έχεις μυρωδιά και από κει. Δεν ξέρω πως καθαρίζει πάντως σίγουρα όχι με βιολογικό. 

Ο ουρανός είναι καθαρός .

Δημοσ.
Στις 16/6/2019 στις 1:25 ΜΜ, Tsitsikaos είπε

Ειναι το νεο το μοντελο...το δικο μ λογικα δεν εχει...απλα πως γινεται αμαξι χωρις φιλτρο καμπινας να χει κανονικα κλιματισμο

Θα έχει σε άλλο σημείο. Πχ εμένα είναι μπροστά στο χώρο της μηχανής. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...