Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν ανοίγω το a/c βγάζει μια δυσάρεστη μυρωδιά η οποία φεύγει μετά απο λίγο. Το αμάξι το αγόρασα μεταχειρισμένο πριν λίγο καιρό, φαντάζομαι έχει βακτήρια στους αεραγωγούς και χρειάζεται καθάρισμα; Κι αν, τι είδους;

• Like 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Όταν ανοίγω το a/c βγάζει μια δυσάρεστη μυρωδιά η οποία φεύγει μετά απο λίγο. Το αμάξι το αγόρασα μεταχειρισμένο πριν λίγο καιρό, φαντάζομαι έχει βακτήρια στους αεραγωγούς και χρειάζεται καθάρισμα; Κι αν, τι είδους;

Να κοιταξεις το φιλτρο σε τι κατασταση βρισκεται και να παρεις ενα σπρει αφρο για τους αεραγωγους..

• Like 3
Δημοσ.

Θα παραγγείλω νέο φιλτρο (στο ιντερνετ φαίνεται σχετικά εύκολη η αντικατάσταση) και ένα σπρέι αφρού.

Ευχαριστώ παιδιά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε

Ο αφρός τι κάνει και πως τον εφαρμόζουμε?

Εγω βαζω μονο στους αεραγωγους..

• Like 1
Δημοσ.

Πρωτα ξεκινα με το φιλτρο.

Παλια εκανα μια μαγκια με ενα ειδικο απολυμαντικο που αεραγωγων λειτουργουσε ως εξης.Κλεινεις ολα τα παραθυρα και βαζεις τον air να δουλευει στην ανακυκλωση.Δηλαδη να τραβαει αερα απο την καμπινα.Το αυτοκινητο σταματημενο  και εσυ εκτος αυτοκινητου.Ηταν σε ειδικο σπρευ, οπου πατουσες την βαλβιδα και αυτη κλειδωνε και ψεκαζε μονο του για κανενα 5λεπτο περιπου.Το αφηνες κατω στα ποδια του συνοδηγου.Με αυτη την διαδικασια περνουσε απο ολους τους αεραγωγους και το αυτοκινητο και οι αεραγωγοι μοσχοβολουσανε ολο το καλοκαιρι.

Επισης ενα tip,. Παντα 5 πριν το προορισμο κλεινουμε το air, δηλαδη παταμε το κουμπι που κλεινει τον κομπρεσσορα και αφηνουμε  αερα εξωτερικο σε θερμοκρασια περιβαλοντος να περναει απο τους αεραγωγους.Π.χ πριν φτασουμε παραλια, η μεχρι να κατεβασουμε τις ομπρελες.

Δημοσ.

Το είδα αυτό το σπρέι, 5€ κάνει. Αφού λες ότι θα μοσχοβολά όλο το καλοκαίρι, να το πάρω ή να μείνω με τον αφρό που επίσης αφήνει ωραίο άρωμα; Μην το παρακανω με την απολύμανση/αρωματικά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, yannis27gr είπε

Το είδα αυτό το σπρέι, 5€ κάνει. Αφού λες ότι θα μοσχοβολά όλο το καλοκαίρι, να το πάρω ή να μείνω με τον αφρό που επίσης αφήνει ωραίο άρωμα; Μην το παρακανω με την απολύμανση/αρωματικά.

2 ώρες πριν, toyo73 είπε

Πρωτα ξεκινα με το φιλτρο.

Παλια εκανα μια μαγκια με ενα ειδικο απολυμαντικο που αεραγωγων λειτουργουσε ως εξης.Κλεινεις ολα τα παραθυρα και βαζεις τον air να δουλευει στην ανακυκλωση.Δηλαδη να τραβαει αερα απο την καμπινα.Το αυτοκινητο σταματημενο  και εσυ εκτος αυτοκινητου.Ηταν σε ειδικο σπρευ, οπου πατουσες την βαλβιδα και αυτη κλειδωνε και ψεκαζε μονο του για κανενα 5λεπτο περιπου.Το αφηνες κατω στα ποδια του συνοδηγου.Με αυτη την διαδικασια περνουσε απο ολους τους αεραγωγους και το αυτοκινητο και οι αεραγωγοι μοσχοβολουσανε ολο το καλοκαιρι.

Επισης ενα tip,. Παντα 5 πριν το προορισμο κλεινουμε το air, δηλαδη παταμε το κουμπι που κλεινει τον κομπρεσσορα και αφηνουμε  αερα εξωτερικο σε θερμοκρασια περιβαλοντος να περναει απο τους αεραγωγους.Π.χ πριν φτασουμε παραλια, η μεχρι να κατεβασουμε τις ομπρελες.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το Airco pure στο από πάνω βίντεο έχει 8 με 10 ευρώ. Γι' αυτό λέτε ή για κάποιο άλλο σπρέι?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια το δικό μου δεν εχει φίλτρο καμπινασ... Τι μπορω ν κανω κ εγω για  συντηρηση κλιματιστικού? Για ν αποφυγω μούχλα βλαβερές ουσιεσ κλπ...μην οαθουμε τίποτα.. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tsitsikaos είπε

Παιδια το δικό μου δεν εχει φίλτρο καμπινασ... Τι μπορω ν κανω κ εγω για  συντηρηση κλιματιστικού? Για ν αποφυγω μούχλα βλαβερές ουσιεσ κλπ...μην οαθουμε τίποτα.. 

Ότι έχει aircondion έχει κ φίλτρο, νόμος. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alexinhogr είπε

Ότι έχει aircondion έχει κ φίλτρο, νόμος. 

Ρε σιγουρα? Μακαρι... Εγω δεν εχω βρει κατι ακομα... Daeeoo matiz 2001 800 ccεχω... Αν βρεισ τπτ στείλε μου 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Μην το δένεις και κόμπο...

Μα αν δεν εχει φίλτρο τοτε ολεσ οι σκονεσ μουχλα κλπ θα μπαινουν στη καμπινα μου? 

5 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Μην το δένεις και κόμπο...

Μακάρι να χει πάντως 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...