yannis27gr Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Όταν ανοίγω το a/c βγάζει μια δυσάρεστη μυρωδιά η οποία φεύγει μετά απο λίγο. Το αμάξι το αγόρασα μεταχειρισμένο πριν λίγο καιρό, φαντάζομαι έχει βακτήρια στους αεραγωγούς και χρειάζεται καθάρισμα; Κι αν, τι είδους; 1
GioSt13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) συντηρηση Επεξ/σία 21 Μαΐου 2019 από GioSt13
gia_nnis Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 36 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Όταν ανοίγω το a/c βγάζει μια δυσάρεστη μυρωδιά η οποία φεύγει μετά απο λίγο. Το αμάξι το αγόρασα μεταχειρισμένο πριν λίγο καιρό, φαντάζομαι έχει βακτήρια στους αεραγωγούς και χρειάζεται καθάρισμα; Κι αν, τι είδους; Να κοιταξεις το φιλτρο σε τι κατασταση βρισκεται και να παρεις ενα σπρει αφρο για τους αεραγωγους.. 3
yannis27gr Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Θα παραγγείλω νέο φιλτρο (στο ιντερνετ φαίνεται σχετικά εύκολη η αντικατάσταση) και ένα σπρέι αφρού. Ευχαριστώ παιδιά.
gia_nnis Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε Ο αφρός τι κάνει και πως τον εφαρμόζουμε? Εγω βαζω μονο στους αεραγωγους.. 1
toyo73 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Πρωτα ξεκινα με το φιλτρο. Παλια εκανα μια μαγκια με ενα ειδικο απολυμαντικο που αεραγωγων λειτουργουσε ως εξης.Κλεινεις ολα τα παραθυρα και βαζεις τον air να δουλευει στην ανακυκλωση.Δηλαδη να τραβαει αερα απο την καμπινα.Το αυτοκινητο σταματημενο και εσυ εκτος αυτοκινητου.Ηταν σε ειδικο σπρευ, οπου πατουσες την βαλβιδα και αυτη κλειδωνε και ψεκαζε μονο του για κανενα 5λεπτο περιπου.Το αφηνες κατω στα ποδια του συνοδηγου.Με αυτη την διαδικασια περνουσε απο ολους τους αεραγωγους και το αυτοκινητο και οι αεραγωγοι μοσχοβολουσανε ολο το καλοκαιρι. Επισης ενα tip,. Παντα 5 πριν το προορισμο κλεινουμε το air, δηλαδη παταμε το κουμπι που κλεινει τον κομπρεσσορα και αφηνουμε αερα εξωτερικο σε θερμοκρασια περιβαλοντος να περναει απο τους αεραγωγους.Π.χ πριν φτασουμε παραλια, η μεχρι να κατεβασουμε τις ομπρελες.
yannis27gr Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Το είδα αυτό το σπρέι, 5€ κάνει. Αφού λες ότι θα μοσχοβολά όλο το καλοκαίρι, να το πάρω ή να μείνω με τον αφρό που επίσης αφήνει ωραίο άρωμα; Μην το παρακανω με την απολύμανση/αρωματικά.
gia_nnis Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, yannis27gr είπε Το είδα αυτό το σπρέι, 5€ κάνει. Αφού λες ότι θα μοσχοβολά όλο το καλοκαίρι, να το πάρω ή να μείνω με τον αφρό που επίσης αφήνει ωραίο άρωμα; Μην το παρακανω με την απολύμανση/αρωματικά. 2 ώρες πριν, toyo73 είπε Πρωτα ξεκινα με το φιλτρο. Παλια εκανα μια μαγκια με ενα ειδικο απολυμαντικο που αεραγωγων λειτουργουσε ως εξης.Κλεινεις ολα τα παραθυρα και βαζεις τον air να δουλευει στην ανακυκλωση.Δηλαδη να τραβαει αερα απο την καμπινα.Το αυτοκινητο σταματημενο και εσυ εκτος αυτοκινητου.Ηταν σε ειδικο σπρευ, οπου πατουσες την βαλβιδα και αυτη κλειδωνε και ψεκαζε μονο του για κανενα 5λεπτο περιπου.Το αφηνες κατω στα ποδια του συνοδηγου.Με αυτη την διαδικασια περνουσε απο ολους τους αεραγωγους και το αυτοκινητο και οι αεραγωγοι μοσχοβολουσανε ολο το καλοκαιρι. Επισης ενα tip,. Παντα 5 πριν το προορισμο κλεινουμε το air, δηλαδη παταμε το κουμπι που κλεινει τον κομπρεσσορα και αφηνουμε αερα εξωτερικο σε θερμοκρασια περιβαλοντος να περναει απο τους αεραγωγους.Π.χ πριν φτασουμε παραλια, η μεχρι να κατεβασουμε τις ομπρελες. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Το Airco pure στο από πάνω βίντεο έχει 8 με 10 ευρώ. Γι' αυτό λέτε ή για κάποιο άλλο σπρέι?
Tsitsikaos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Παιδια το δικό μου δεν εχει φίλτρο καμπινασ... Τι μπορω ν κανω κ εγω για συντηρηση κλιματιστικού? Για ν αποφυγω μούχλα βλαβερές ουσιεσ κλπ...μην οαθουμε τίποτα..
alexinhogr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Tsitsikaos είπε Παιδια το δικό μου δεν εχει φίλτρο καμπινασ... Τι μπορω ν κανω κ εγω για συντηρηση κλιματιστικού? Για ν αποφυγω μούχλα βλαβερές ουσιεσ κλπ...μην οαθουμε τίποτα.. Ότι έχει aircondion έχει κ φίλτρο, νόμος.
Tsitsikaos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, alexinhogr είπε Ότι έχει aircondion έχει κ φίλτρο, νόμος. Ρε σιγουρα? Μακαρι... Εγω δεν εχω βρει κατι ακομα... Daeeoo matiz 2001 800 ccεχω... Αν βρεισ τπτ στείλε μου
nik0laus Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 29 λεπτά πριν, alexinhogr είπε Ότι έχει aircondion έχει κ φίλτρο, νόμος. Μην το δένεις και κόμπο...
Tsitsikaos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, nik0laus είπε Μην το δένεις και κόμπο... Μα αν δεν εχει φίλτρο τοτε ολεσ οι σκονεσ μουχλα κλπ θα μπαινουν στη καμπινα μου? 5 λεπτά πριν, nik0laus είπε Μην το δένεις και κόμπο... Μακάρι να χει πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα