pet95! Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 καλησπέρα παιδιά. έχω το εξής πρόβλημα. εδω κ μερικά χρόνια εμφανίζονται τριχες στους ώμους και είναι αρκετά αντιαισθητικό ειδικά όταν είμαι με κοπέλες.τώρα που έρχεται καλοκαίρι σκέφτηκα να κάνω lazser αλλα δεν ξέρω κατα πόσο γίνεται να πάει αγόρι σε κάποιο κέντρο κ να ζητήσει κάτι τετοιο. έχει κανείς κάποια τέτοια εμπειρία? είμαι απο νησί κ εδώ τα πράγματα είναι λιγο περιορισμένα όσον αφορα τέτοιου είδους ινστιτούτα οπότε σκέφτομαι να πάω μέχρι αθήνα γιαυτο. θέλω να ρωτήσω σε κοπέλες του φόρουμ αν αυτό το πράγμα πονάει πολύ, πόσο χρόνο χρειάζεται και αν κοστίζει πολύ.αλλους τρόπους δοκίμασα αλλά δεν είναι μόνιμες λύσεις. θενκσ.
ParhsG Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Ε μια φορά δε φτάνει ομως. Αλλιως ζεις με αυτο. Δυστυχώς/ευτυχως; καποιοι ειμαστε τριχωτοι.
tz_aristotelis Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 6 συνεδρίες και μετά οπότε το κρίνεις. Χρόνος συνεδρίας ελάχιστος. Αλλά νομίζω όχι πριν το καλοκαίρι. 2
SB_1957 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, pet95! είπε καλησπέρα παιδιά. έχω το εξής πρόβλημα. εδω κ μερικά χρόνια εμφανίζονται τριχες στους ώμους και είναι αρκετά αντιαισθητικό ειδικά όταν είμαι με κοπέλες.τώρα που έρχεται καλοκαίρι σκέφτηκα να κάνω lazser αλλα δεν ξέρω κατα πόσο γίνεται να πάει αγόρι σε κάποιο κέντρο κ να ζητήσει κάτι τετοιο. έχει κανείς κάποια τέτοια εμπειρία? είμαι απο νησί κ εδώ τα πράγματα είναι λιγο περιορισμένα όσον αφορα τέτοιου είδους ινστιτούτα οπότε σκέφτομαι να πάω μέχρι αθήνα γιαυτο. θέλω να ρωτήσω σε κοπέλες του φόρουμ αν αυτό το πράγμα πονάει πολύ, πόσο χρόνο χρειάζεται και αν κοστίζει πολύ.αλλους τρόπους δοκίμασα αλλά δεν είναι μόνιμες λύσεις. θενκσ. Από κοπέλες που έκαναν και το χρυσοπλήρωσαν σε πολύ γνωστά ινστιτούτα, τζίφος! Έκαναν 5-6 συνεδρίες σύμφωνα με το πακέτο, τους έδωσαν χαρτί με χίλιες υπογραφές και σφραγίδες ότι μπορούν να πάνε όσες φορές θέλουν μετά, αν ξαναεμφανιστούν! Πήγαν ξανά και ξανά αλλά δεν εξαφανίστηκαν και τελικά σταμάτησαν να πηγαίνουν και έχουν επιστρέψει πάλι στο ξυράφι, αποτριχωτική, κερί, χαλάουα κ.λπ.! 2
ParhsG Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Από κοπέλες που έκαναν και το χρυσοπλήρωσαν σε πολύ γνωστά ινστιτούτα, τζίφος! Έκαναν 5-6 συνεδρίες σύμφωνα με το πακέτο, τους έδωσαν χαρτί με χίλιες υπογραφές και σφραγίδες ότι μπορούν να πάνε όσες φορές θέλουν μετά, αν ξαναεμφανιστούν! Πήγαν ξανά και ξανά αλλά δεν εξαφανίστηκαν και τελικά σταμάτησαν να πηγαίνουν και έχουν επιστρέψει πάλι στο ξυράφι, αποτριχωτική, κερί, χαλάουα κ.λπ.! Μπορει να πηγαν σε IPL κτλ που δεν κανει δουλειά. Το laser αποδεδειγμένα επιστημονικα δουλευει. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2019 από ParhsG 1
txcellas Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Αργησες φιλε. Ξανασκεχου το του χρονου. Μια χαρα δουλεια θα γίνει να ξερεις απλα θελει χρονο μεταξυ συνεδριων που λογο καλοκαιριού δεν τον εχεις + δεν πρέπει να μαυρισεις γτ δεν θα απορροφάται η ακτινοβολία απο τηβ τριχα αλλα απο το δέρμα. 2 1
ELTASSOS Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, pet95! είπε καλησπέρα παιδιά. έχω το εξής πρόβλημα. εδω κ μερικά χρόνια εμφανίζονται τριχες στους ώμους και είναι αρκετά αντιαισθητικό ειδικά όταν είμαι με κοπέλες.τώρα που έρχεται καλοκαίρι σκέφτηκα να κάνω lazser αλλα δεν ξέρω κατα πόσο γίνεται να πάει αγόρι σε κάποιο κέντρο κ να ζητήσει κάτι τετοιο. έχει κανείς κάποια τέτοια εμπειρία? είμαι απο νησί κ εδώ τα πράγματα είναι λιγο περιορισμένα όσον αφορα τέτοιου είδους ινστιτούτα οπότε σκέφτομαι να πάω μέχρι αθήνα γιαυτο. θέλω να ρωτήσω σε κοπέλες του φόρουμ αν αυτό το πράγμα πονάει πολύ, πόσο χρόνο χρειάζεται και αν κοστίζει πολύ.αλλους τρόπους δοκίμασα αλλά δεν είναι μόνιμες λύσεις. θενκσ. Εννοεις φυτρωνουν στους ωμους η σου πεφτουν στους ωμους απο το κεφαλι?....και στις 2 περιπτωσεις ενα κουρεματακι θα ειναι οκ υπαρχουν ειδικες μηχανες για το σωμα...μην το παρακανεις.
gia_nnis Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, pet95! είπε καλησπέρα παιδιά. έχω το εξής πρόβλημα. εδω κ μερικά χρόνια εμφανίζονται τριχες στους ώμους και είναι αρκετά αντιαισθητικό ειδικά όταν είμαι με κοπέλες.τώρα που έρχεται καλοκαίρι σκέφτηκα να κάνω lazser αλλα δεν ξέρω κατα πόσο γίνεται να πάει αγόρι σε κάποιο κέντρο κ να ζητήσει κάτι τετοιο. έχει κανείς κάποια τέτοια εμπειρία? είμαι απο νησί κ εδώ τα πράγματα είναι λιγο περιορισμένα όσον αφορα τέτοιου είδους ινστιτούτα οπότε σκέφτομαι να πάω μέχρι αθήνα γιαυτο. θέλω να ρωτήσω σε κοπέλες του φόρουμ αν αυτό το πράγμα πονάει πολύ, πόσο χρόνο χρειάζεται και αν κοστίζει πολύ.αλλους τρόπους δοκίμασα αλλά δεν είναι μόνιμες λύσεις. θενκσ. Να μην αισθανεσαι ασχημα.. Ειναι απο την φυση σου.. Αν δεν σου προτεινουν καποιο τιμιο ινστιτούτο μην πας ετσι γιατι θα δωσεις τσαμπα χρηματα και το αποτελεσμα θα ειναι ανεπαισθητο..! Εγω σου προτεινω την χρυση τομη να παρεις μια κουρευτικη μηχανη και να τα παιρνεις με αυτην.. Οχι ομως συνεχεια.. να την αφηνεις το χειμωνα να μεγαλωνει.. Καλη μηχανη βγαζει το lidl κεραμικη.. με 20 ευρω και 3 χρονια πραγματικη εγγυηση!!! Εσυ τουλαχιστον εχεις μονο στους ωμους.. Τι να πουν αλλοι που ειναι φουλ σε ολο το σωμα μπροστα-πισω!!! Και το χειροτερο να εχεις και γουρουνοτριχα!!! 1
marmagia Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Η αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη σε κάποια σημεία πονάει πολύ. Όχι παντού. Για ώμους δεν ξέρω να σου πω. Κατά τ´αλλα αν πράγματι κανείς λέιζερ αλεξανδριτη στις σωστές εντάσεις κ ο άνθρωπος που το κάνει ξέρει και το κάνει σωστά θα φύγουν οι τρίχες μετά από 5-6 συνεδρίες. Ποτέ το καλοκαίρι ωστόσο. Τώρα πας για φθινόπωρο. ολοκληρωσα την θεραπεία το 2009-2010 και έκτοτε δεν βγαίνει τρίχα πουθενά. Ούτε καν το αίσθημα του θύλακα που κάνει το δέρμα πιο τραχύ. Είναι η υφή που έχει το εσωτερικό των χεριών μας. Και φαντάσου ότι είχα τεράστιο πρόβλημα τριχοφυΐας όταν ξεκίνησα 1
gia_nnis Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 17 λεπτά πριν, marmagia είπε Η αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη σε κάποια σημεία πονάει πολύ. Όχι παντού. Για ώμους δεν ξέρω να σου πω. Κατά τ´αλλα αν πράγματι κανείς λέιζερ αλεξανδριτη στις σωστές εντάσεις κ ο άνθρωπος που το κάνει ξέρει και το κάνει σωστά θα φύγουν οι τρίχες μετά από 5-6 συνεδρίες. Ποτέ το καλοκαίρι ωστόσο. Τώρα πας για φθινόπωρο. ολοκληρωσα την θεραπεία το 2009-2010 και έκτοτε δεν βγαίνει τρίχα πουθενά. Ούτε καν το αίσθημα του θύλακα που κάνει το δέρμα πιο τραχύ. Είναι η υφή που έχει το εσωτερικό των χεριών μας. Και φαντάσου ότι είχα τεράστιο πρόβλημα τριχοφυΐας όταν ξεκίνησα Χοντρη-κατσαρη..?!!! 1
Zerg13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, txcellas είπε Αργησες φιλε. Ξανασκεχου το του χρονου. Μια χαρα δουλεια θα γίνει να ξερεις απλα θελει χρονο μεταξυ συνεδριων που λογο καλοκαιριού δεν τον εχεις + δεν πρέπει να μαυρισεις γτ δεν θα απορροφάται η ακτινοβολία απο τηβ τριχα αλλα απο το δέρμα. Δεν άργησε το μόνο να μην μαυρισεις. Όταν ξε μαυρισεις συνεχιζεις όπου εμεινες. Αν κανει μια τώρα θα φύγουν όλα μετά το καλοκαίρι πάλι θα ξαναβγουν Στις 21/5/2019 στις 1:25 ΜΜ, pet95! είπε καλησπέρα παιδιά. έχω το εξής πρόβλημα. εδω κ μερικά χρόνια εμφανίζονται τριχες στους ώμους και είναι αρκετά αντιαισθητικό ειδικά όταν είμαι με κοπέλες.τώρα που έρχεται καλοκαίρι σκέφτηκα να κάνω lazser αλλα δεν ξέρω κατα πόσο γίνεται να πάει αγόρι σε κάποιο κέντρο κ να ζητήσει κάτι τετοιο. έχει κανείς κάποια τέτοια εμπειρία? είμαι απο νησί κ εδώ τα πράγματα είναι λιγο περιορισμένα όσον αφορα τέτοιου είδους ινστιτούτα οπότε σκέφτομαι να πάω μέχρι αθήνα γιαυτο. θέλω να ρωτήσω σε κοπέλες του φόρουμ αν αυτό το πράγμα πονάει πολύ, πόσο χρόνο χρειάζεται και αν κοστίζει πολύ.αλλους τρόπους δοκίμασα αλλά δεν είναι μόνιμες λύσεις. θενκσ. Πονάει κάπως αλλά υποφέρτα Θα αναρτίσω ένα θέμα που σε ενδιαφέρει μέσα στην ημέρα. Και άνδρες πρέπει να ρωτήσεις όχι γυναίκες μόνο. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από Zerg13 1 1
txcellas Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Δεν άργησε το μόνο να μην μαυρισεις. Όταν ξε μαυρισεις συνεχιζεις όπου εμεινες. Αν κανει μια τώρα θα φύγουν όλα μετά το καλοκαίρι πάλι θα ξαναβγουν Δεν συνεχιζει οπου εμεινε. Υπαρχει συγκεκριμενη μεθοδολογια που ακολουθειται για να γινει σωστη δουλεια. Το καλοκαιρι υπαρχει καποιος που δεν παιρνει εστω λιγο χρωμα;
momotis Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 21/5/2019 στις 1:25 ΜΜ, pet95! είπε κατα πόσο γίνεται να πάει αγόρι σε κάποιο κέντρο κ να ζητήσει κάτι τετοιο. 'Ειναι κατι το συνηθισμένο πλέον για τα όλα τα αγόρια κάτι τέτοιο. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από momotis
Zerg13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, txcellas είπε Δεν συνεχιζει οπου εμεινε. Υπαρχει συγκεκριμενη μεθοδολογια που ακολουθειται για να γινει σωστη δουλεια. Το καλοκαιρι υπαρχει καποιος που δεν παιρνει εστω λιγο χρωμα; Τώρα θα κάνει μια λέμε άσπρος. Χωρίς μαυρισμα. Δεν υπάρχει μεθοδολογία πας οπότε θες στις συνεδρίες. Laser είναι όχι quantum physics Κανονικα είναι μια φορά το μήνα αλλά σιγα. Από το να πάει έτσι στην παραλία ας μην πάει στο 100% της μεθοδολογιας Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από Zerg13 1
pet95! Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) ok σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Γενικά το σκέφτομαι σοβαρά απλώς πριν πάω θελω να ειμαι κάπως προετοιμασμενος και γιαυτό ρωτάω για περισοτερες πληροφορίες. εντάξει όσα τηλέφωνα ρώτησα μου είπαν πάνω κάτω νορμαλ χρήματα.περίμενα πολύ περισοτερα. τώρα για τον πόνο όλοι μ λένε δεν πονάει καθόλου και βάζουν και σπρέυ αλλα δεν ξέρω κατα πόσο αληθεύει για μηχανές δοκίμασα αλλα το αποτέλεσμα δεν είναι μονιμο.ειδικά σε σημεία κάτω απο τους ώμους που δεν φτάνω ειναι πολύ δυσκολα...τέσπα Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από pet95!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα