Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού ο Snapdragon 660 υποστηρίζει μέχρι 25 MP, πως γίνεται να βάζουν 48MP... Πολύ διαφήμιση βρε Xiaomi για το τίποτα.

Επεξ/σία από dimitris1090t
Δημοσ.

Οπτικά είναι σαν να βλέπω το ίδιο κινητό ξανά και ξανά και ξανά,ανεξάρτητου μάρκας..Μας έχουν κουράσει..

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να ξεκαθαρίσει επιτέλους το ζήτημα αν ο 660 υποστηρίζει πραγματικά 48 πίξελ ή όχι. Που όχι. Οπότε προς τι ένα ακόμη μοντέλο που δεν διαφέρει ουσιαστικά από το απλό 7; Και η είδηση λέει για αγορά της Ινδίας, προφανώς global version δεν θα δούμε όπως έγινε με την αναμονή του 7 Pro.  Ας κάνουν ότι θέλουν στην Κίνα και στην Ινδία αλλά θα ήταν πρέπον και από μεριάς των αρθρογράφων να αναζητούν τις πληροφορίες εκείνες που θα κάνουν το σωστό διαχωρισμό μεταξύ τοπικού και διεθνούς ενδιαφέροντος.

Δημοσ.

Σκεφτομουν και εγω xiaomi να παρω μιας και πηρα δωρο στην γυναικα μου το redmi note 6 pro (4/64gb) (βεβαια κλασεις ανωτερο απο το δικο μου το huawei mate 10 lite) ενω κανει ελαφρια χρηση κυριως fb messenger gps και παιχνιδι τυπου tetris της κρασαρει ασχημα τωρα τελευταια ενω εχει γινει ηδη update και μετεπειτα φορματ αλλα και παλι και χει αρκετο χωρο στην εσωτερικη μνημη.

Πιστευω το miui με τις χαζο προεγκατεστημενες εφαρμογες του το χαλαει , κριμα γιατι για την τιμη τους εχουν πολυ καλη αυτονομια και καλα specs.

Προτεινω Nokia 7 plus στα ιδια περιπου λεφτα ξερεις τι παιρνεις και ειναι και καθαρο android χωρις περιττα πραγματα.

Δημοσ.

Ηταν που δεν θα πεταγανε την μια συσκευη μετα την αλλη και θα μαζευανε το line up τους.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ουσιαστικά το κανονικό note 7 το οποίο ωστόσο στην Ινδία το είχαν λανσάρει με υποδεέστερο φακό 12mp ως Note 7 και τώρα βγάλανε το 7s για την Ινδία που είναι όμοιο με το 7 του υπόλοιπου κόσμου

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε

Σκεφτομουν και εγω xiaomi να παρω μιας και πηρα δωρο στην γυναικα μου το redmi note 6 pro (4/64gb) (βεβαια κλασεις ανωτερο απο το δικο μου το huawei mate 10 lite) ενω κανει ελαφρια χρηση κυριως fb messenger gps και παιχνιδι τυπου tetris της κρασαρει ασχημα τωρα τελευταια ενω εχει γινει ηδη update και μετεπειτα φορματ αλλα και παλι και χει αρκετο χωρο στην εσωτερικη μνημη.

Πιστευω το miui με τις χαζο προεγκατεστημενες εφαρμογες του το χαλαει , κριμα γιατι για την τιμη τους εχουν πολυ καλη αυτονομια και καλα specs.

Προτεινω Nokia 7 plus στα ιδια περιπου λεφτα ξερεις τι παιρνεις και ειναι και καθαρο android χωρις περιττα πραγματα.

Το redmi 6 Pro από όσο διαβάζω σχόλια στο Σκρουτζ είχε θέματα ειδικά με τις κλήσεις. Στο note 7 επειδή το ψάχνω για την κοπέλα μου, δεν έχει εμφανίσει κανένα κόλλημα ή πρόβλημα μέχρι στιγμής

Επεξ/σία από ChrisTz1
  • Like 1
Δημοσ.

200 συσκευές κάθε χρόνο.. Βγάλε δύο high end, δύο budget και δύο low end σε μεγάλες και πιο λίγες ίντσες και είσαι καλυμμένος σε όλα.

Θέλω να αλλάξω το mi6 μου και δεν βρίσκω να πάρω σε αυτό το μέγεθος. Πήρα το mix 3 τεράστιο. Μόνο το s10 έχει μείνει σε αυτό το μέγεθος σε premium σειρά 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Gorjah είπε

Είναι ουσιαστικά το κανονικό note 7 το οποίο ωστόσο στην Ινδία το είχαν λανσάρει με υποδεέστερο φακό 12mp ως Note 7 και τώρα βγάλανε το 7s για την Ινδία που είναι όμοιο με το 7 του υπόλοιπου κόσμου

Το αυτο.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε

Κλείσε το game turbo φίλε αυτό προκαλεί προβλήματα. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...